lekarz Ewa Jakubiec-Blajer

Szopena 43 lok. 3
35-055 Rzeszów

Pani Blajer praktycznie nie patrzy na małego pacjenta. Badanie wykonuje inna osoba. Pani zajmuje się tylko dokumentami. W sytuacjach nagłych nie ma co liczyć na pomoc. Narzeka na małe dziecko że nie współpracuje i wypisuje okulary "na oko". Może jest specjalistką w swoim fachu, trudno ocenić, ale najwyraźniej straciła zainteresowanie pacjentami i korzysta z wyrobionej opinie i monopolu w zajmowaniu się małymi dziećmi. Jak masz możliwość szukaj innego lekarza.

Marek Szpunar

Chirurg naczyniowy

Rzeszów

Polecam dr Marka Szpunara. Operował mi żylaki w jednej nodze. Operacja przebiegła pomyślnie, brak komplikacji. Z pewnością ma dużą wiedzę, bardzo miły lekarz, zainteresowany pacjentem, także po zabiegu.
Opinia dodana przez: Teresa

dr hab. n. med. Andrzej Pluta

Internista, Reumatolog

Targowa 2 lok. 1
35-064 Rzeszów

Człowiek o wielkim sercu, ❤️ prawdziwy lekarz, nie tylko dla pieniędzy. Miły, wyrozumiały, empatyczny, serdeczny. Zawsze znalazł dla nas czas, żeby porozmawiać, żeby odpowiedzieć na pytania, które nam nie dawały spokoju. Potrafi rozwiać wszelkie wątpliwości. Nawet jeśli widzi, że sytuacja może okazać się beznadziejna nie owija w bawełnę, jest szczery ale w sposób bardzo ludzki nie odbierając nadzieji. To nie tylko wspaniały lekarz ale przede wszystkim wspaniały człowiek.

lekarz Walery Sienkiel

Przychodnia rehabilitacyjna
al. Józefa Piłsudskiego 1
35-074 Rzeszów

Po poważnych zaniedbaniach w jednej z przemyskich przychodni chirurgicznych trafiłam pod opiekę Pana Doktora Walerego Sienkiel – i był to punkt zwrotny w moim leczeniu. Od marca br. przeszłam dwa zabiegi metodą MICA, każdy przeprowadzony z pełnym profesjonalizmem, precyzją i troską o pacjenta. Pan Doktor Sienkiel postawił trafną diagnozę i jasno przedstawił plan leczenia, który został konsekwentnie zrealizowany. Cały proces odbył się w atmosferze spokoju i zaufania, a efekty przerosły …

lekarz Małgorzata Pruchnik-Surówka

Mazowiecka 72
35-324 Rzeszów

pani doktor gosia surówka to najlepszy lekarz na świecie, ma ogromne serce i wielkie pokłady cierpliwości polecam mega super jest pani doktor, slay #najlepiej
Opinia dodana przez: zuzia simoni

lekarz Łukasz Białek

SPZOZ NR1 w Rzeszowie
Szpital Miejski im. Jana Pawła II ul. Rycerska 4
35-051 Rzeszów

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam, uratował mi kolano po innym ortopedzie , również leczy tate i operacje przebiegły pomyślnie . Doktor jest miły, empatyczny i konkretny ! Polecam każdemu

lekarz Adam Chruściel

Rzeszów

Do Pana Doktora trafiłam zupełnie przypadkiem, ponieważ nie byłam z Rzeszowa, jeszcze żaden lekarz nie zbadał mnie tak dokładnie, wszystko wytłumaczył, wybadał w piersiach dwa guzki, które okazały być się tylko torbielami, bardzo grzeczny, miły, uprzejmy, wszystko konkretnie tłumaczy podczas badania. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Ania

Janusz Romanek

Kardiolog

Szpital Wojewódzki Nr 2
Rzeszów

Dla mnie spoko, chociaż tekst: "dlaczego przychodzi pani tak późno" mogł sobie darować. Profesjonalne podejscie, ogromna wiedza i przede wszystkim widać było, że chce mi pomóc. Szybko zatarł pierwsze kiepskie wrażenie:) Polecam!

lekarz Robert Staroń

Gastroenterolog, Internista

Diagnostyka Laboratorium w Rzeszowie
Jabłońskiego 2/4
35-068 Rzeszów

Jestem pacjentką Pana Doktora od kilku lat. Szukałam pomocy u wielu lekarzy na Podkarpaciu i w Krakowie, z uwagi na to, że w rodzinie były nowotwory trzustki i wątroby, a u mnie występowały podobne objawy, jak u chorych w godzinie. Robiłam przez kilka lat prywatnie USG, które też nic nie wskazywało. Wreszcie trafiłam do wspaniałego Człowieka i Lekarza, który spojrzał na mój problem, wysłuchał, przeprowadził fachowe badania i zyskałam nie …

lekarz Konrad Skolimowski

Lekarz rodzinny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SOKRATES"
ul. Bławatkowa 13
35-605 Rzeszów

Super Lekarz z wielka wiedza i powołaniem. Ma czas dla pacjenta i tłumaczy zawsze plan działania w chirobie
Opinia dodana przez: Michał
{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Chirurg ortopeda
                                       lek. med. Jerzy Michał Bober

lek. med. Jerzy Michał Bober

Chirurg ortopeda

Przychodnia specjalistyczna
ul .Warzywna ,Rzeszów
Rzeszów

Super lekarz i specjalista w swoim fachu, bardzo pomocny, godny polecenia.Ma bardzo dobre podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Piotr Nowosad

NZOZ "PALOMED"
Słowackiego 24
35-060 Rzeszów

Witam. Na imie mam Piotr mam 40 lat od 23 lat mam silną migrenę z aurą która zaburza widzenie, powoduje drętwienie rąk, ust i powoduje silny ból, od 2019 przeszedłem 2 operacje kręgosłupa , jedną w Rzeszowie drugą stabilizacji w Tarnowie. Jestem pod opieką doktora Nowosada od 2020 roku . Jestem zwykłym pacjentem leczonym na Nfz nie jakimś "znajomym"doktora , takim pacjentem który przyszedł z ulicy bo slyszał dużo dobrych …
Opinia dodana przez: Piotr Polkowski

lekarz Grzegorz Inglot

Ortopeda, Traumatolog

ORTOPEDA
Rejtana 10
35-505 Rzeszów

Świetny specjalista! Uprzejmy, ma czas dla pacjenta. Spokojnie wytłumaczył wszystko. Pomógł w rejestracji i zaplanowaniu kolejnych wizyt i leczenia. Fachowiec z rewelacyjnym podejściem do chorego. Godny polecenia!
Opinia dodana przez: Adam

lek. med. Antoni Bazielich

Chirurg ogólny, Proktolog

Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
35-323 Rzeszów

Serdecznie polecam. Pomimo stresu (pierwsza wizyta) wizyta przebiegła bardzo przyjemnie. Lekarz odpowiada na wszystkie pytania - robi to bardzo zrozumiale. Samo badanie delikatne i bezbolesne. Dodatkowo otrzymać można wiele porad. Polecam!

dr Rafał Rylski

Chirurg onkolog

Rzeszów

Profesjonalizm,oaza spokoju ,szczypta humoru. Jestem już emerytem,ale w języku modzieżowym bym powiedział ,,spoko doktor.''Panie doktorze dużo zdrówka. Takich lekarzy tylko sobie życzyć.
Opinia dodana przez: Stanisław

lek. dent. Mateusz Dymek

Chirurg szczękowo twarzowy, Stomatolog

Słowicza 87
36-021 Rzeszów

Jestem bardzo zadowolona z zabiegu wykonanego przez Pana doktora Mateusza Dymka, szczerze polecam za pełen profesjonalizm, za podejście do pacjenta, jeden z najlepszych lekarzy, których spotkałam w swoim życiu.
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Agnieszka Cisek

Szpital Miejski im. Jana Pawła II
ulica Rycerska 4
35-051 Rzeszów

Doktor Agnieszka Cisek wspaniały okulista. Profesjonalizm, wiedza kompetencje na najwyższym poziomie. Podwijająca się dolna powieka zrobiona profesjonalnie Jestem zadowolona i bardzo wdzięczna Pani doktor. Polecam z całego serca

lekarz Roman Mierzwa

Iranka Osmeckiego 4 b
35-506 Rzeszów

Wspaniały lekarz ze świetnym podejściem do pacjentów,. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu, tego, że sprawdza każdą ewentualność i szuka przyczyn dolegliwości.
Miałem niedawno przeprowadzana operację plastyczna wędzidełka. Polecam tego lekarza! Zostałem najpierw przyjęty na konsultacje a potem skierowany przez niego na zabieg który przeprowadzał osobiście. Polecam! Naprawdę fachowe podejście do pacjenta!

lek. dent. Dominika Mikitka-Tuleja

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Rzeszów
Witolda 6B
35-302 Rzeszów

Polecam. Pani doktor wyleczyła mi uszkodzoną jedynkę. Pełen profesjonalizm i rzeczowe podejście do problemu. Miła atmosfera mimo, że był to gabinet stomatologiczny!
Opinia dodana przez: Robert