lekarz Danuta Łozowska

Przychodnia Specjalistyczna dla Dzieci i Młodzieży Warszawskiego Szpitala dla Dzieci SPZOZ
Al. Wyzwolenia 6

Prawdziwa profesjonalistka lekarz który widać że kocha swoją pracę i o każdego tak samo dba. Sam szukam teraz okulisty gdyby doktor przyjmowała dorosłych jestem pierwszy.
Opinia dodana przez: Arek
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       lek. dent. Wojciech Radwański

lek. dent. Wojciech Radwański

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Awodent. Przychodnia lekarsko - dentystyczna
Łukasza Gołębiowskiego 2

Wyjątkowy specjalista, zawsze uśmiechnięty,empatyczny, przed każdym zabiegiem wszystko dokładnie tłumaczy. Szczerze polecam wizytę u dr. Radwańskiego!
Opinia dodana przez: Maria

lek. dent. Marzena Mazurek-Surtel

Zadumana 3/5/79

Jestem bardzo zadowolony z calosci zabiegu. Fachowa obsługa lekarska, sympatyczna i miła asysta, kompleksowe leczenie w oparciu o diagnostykę fotograficzną (zdjęcia aparatem, panorama). Z przyjemnością polecę dalej znajomym.
Opinia dodana przez: Kajetan

lek. dent. Paweł Wójcicki

Zgierska 7/23

Pan Paweł to lekarz z prawdziwego zdarzenia. Świetnie diagnozuje, leczy i zapobiega chorobom. Wszystko wytłumaczy, nie próbuje naciągnąć i zna się na swoim fachu. Chodzenie do niego to przyjemność. Zawsze w świetnym humorze, zna swoich pacjentów i martwi się o ich zdrowie. On pomógł mi wyprowadzić zęby na prostą :)
Opinia dodana przez: Aleksandra

mgr Maciej Wiśniewski

Fizjoterapeuta, Rehabilitant dziecięcy

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Młynarska 8/12

Specjalista w swojej dziedzinie, cierpliwie odpowiada na wszelkie pytania. Miły, uśmiechnięty ma bardzo dobry kontakt zarówno z dzieckiem jak i rodzicem. A co najważniejsze ćwiczenia z Panem Maciejem przynoszą znakomite rezultaty, polecam z całego serca.

lekarz Michał Zdanowicz

Zgrupowania Żmija 7/305

Super podejście do pacjenta. Pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona z wykonywanych zabiegów. Polecam.

lekarz Grzegorz Suwalski

Sarmacka 11/83

Miałem wielkie szczęście, że po diagnozie tętniaka aorty wstępującej trafiłem do dr Grzegorza Suwalskiego, który w lutym 2019 roku mnie operował. 7 dni po operacji resekcji aorty wstępującej i wstawieniu mechanicznej zastawki byłem już w domu, a 6 tygodni później wróciłem do pracy. Co najważniejsze Pan doktor Suwalski jest bardzo wesołym człowiekiem i optymistą, co na pewno dodaje odwagi i podnosi na duchu przed poważnymi operacjami. Polecam Pana doktora!
Opinia dodana przez: Jakub

dr Inga Mazurek

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Centrum Zdrowia i Psychoterapii
Ul. Ogrodowa 8

Z całego serca polecam Pani dr , z ogromną wiedzą , rewelacyjnym podejściem . Dbająca o pacjenta .
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Dariusz Rodkiewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej IBIS / SENSOR CLINIQ
ul. Kacza 8 (wejście od ul. Okopowej, wjazd od ul. Wolność)

W dwóch słowach " półtora gościa " Dzięki wielkie dla całego teamu : Dariusz Rodkiewicz ,Agnieszka Plątkowska ,Bartłomiej Kuć ,Renata Uchaniuk , Marta Kryńska .... Ablowany 9 sierpnia bieżącego roku ;-)
Opinia dodana przez: Adam K.

lek. dent. Piotr Bar

al. Stanów Zjednoczonych 23/14

I am very satisfied after the visit. Doctor Piotr is very communicative, kind, he explains the treatment in details and listens to the patient. I am definetely coming back again. I strongly recommend his service. Doctor extracted my wisdom tooth quickly and painlessly. He is very professional and speaks English. Jestem usatysfakcjonowana po wizycie. Doktor Piotr jest komunikatywny, mily, wyjaśnia, jak przebiegnie zabieg i słucha pacjenta. Na pewno jeszcze wrócę …
Opinia dodana przez: Szczery
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog dziecięcy
                                       lek. med. Paulina Bożek

lek. med. Paulina Bożek

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Gabinet prywatny
Braci Załuskich 7

Bardzo polecam Panią dr Paulinę Bożek, trafiliśmy po długich poszukiwaniach skutecznego leczenia trądziku u syna, u Pani dr mieliśmy przedstawione więcej niż jedno rozwiązanie do podjęcia decyzji czy leczenie zewnętrzne czy wewnętrzne bez nacisku na wybraną metodę. Pani dr regularnie zleca badania, aby mieć kontrolę nad dawkami leków. Profesjonalnie, cierpliwie i bardzo miło. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Małgorzata R.

lek. dent. Olga Kwiatkowska

Poradnia Stowarzyszenia Profesjonalistów Psychoterapii i Psychoedukacji "Wspólna"
AL. ALEJA KOMISJI EDUKACJI NARODOWEJ 49/U-10

Witam. Także polecam, wizyty są przyjemnością u tej pani doktor, mam wyleczone wszystkie zęby, mam się zgłosić za jakiś czas na kontrolę, a na pewno skorzystam także z możliwości wybielenia zębów w tym gabinecie. Ufam na 100% i polecam.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Jakub Szałas

Szpital Bielański
Cegłowska 80

Wspaniały lekarz i człowiek. Po 2 dniach po operacji jestem na nogach:) Operacja odbyła sie 02.01.2023 w szpitalu WIM w Legionowie. Dziękuje Panie Doktorze:)
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Piotr Szenk

Górczewska 80/70

Byłam z moją mamą na wizycie u Pana doktora dodaję że była to wizyta w szpitalu w Wołominie na NFZ Jakież było moje zdziwienie gdy pan doktor przyjął nas z uśmiechem zainteresowaniem i empatią wykonał odpowiednie badanie odpowiedział na wszystkie pytania czułyśmy się jak w prywatnej klinice a podejście pana doktora było jakby zajmował się swoją mamą a nie obcą pacjetką .Dziękuję pani doktorze i polecam wszystkim wizytę u Pana …

lekarz Kamila Wawryniuk

Centrum Medyczne CMP Ursynów
Ciszewskiego 15

W dn. 18.12. (czwartek) trafiłam na dyżur jednej z klinik do Pani Doktor wskutek złej reakcji - i prawdopodobnego zatrucia - na antybiotyk przepisany przez innego lekarza. Dziękuję Pani Doktor Wawryniuk za szczere zainteresowanie moim stanem, zaangażowanie, skonsultowanie się podczas całego czasu kilku godzin mojego przebywania w placówce z innymi lekarzami, zlecenie na cito kilkudziesięciu badań, wystawienie na cito profilaktycznie skierowania do kilku specjalistów oraz do przyjęcia do szpitala, w …

lekarz Ewa Żurawińska-Grzelka

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Po raz pierwszy trafiłam do Pani Doktor. Wizyta dotyczyła dodatkowej konsultacji po biopsji mamatomicznej oraz konsultacji dotyczącej oceny badania rezonansu płuc. Pani Doktor bardzo dokładnie analizowała wyniki. Sprawdziła wszystkie moje ostanie i wcześniejsze badania. Bardzo dokładnie wyjaśniła mi wszystkie kwestie dotyczące choroby. Po tej wizycie specjalisty, profesjonalisty, osoby z wielką empatią i wiedzą czuję się spokojniejsza i zaopiekowana i odzyskałam wiarę w lekarza.
Opinia dodana przez: Wanda Bakalarczyk-Pióro

dr n. med. Daniel Baczyński

Internista, Nefrolog

LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B

Wyjątkowy, profesjonalny, empatyczny, wspaniały lekarz. Pan Doktor bardzo wnikliwie analizuje wszystkie wyniki.
Opinia dodana przez: adam

lek. med. Mariusz Wyszkowski

Gastroenterolog, Internista

Zespół Przychodni Specjalistycznych PRIMA
ul. Nowogrodzka 84/86, II piętro (winda)

Badanie kolonoskopii cieszy się wyjątkowo bardzo złą sławą. Jeśli ktoś, z różnych powodów, zdecydował się na to badanie bez narkozy, później bardzo narzekał na silne dolegliwości bólowe i bardzo mocny dyskomfort. " Z duszą na ramieniu" poszedłem na to badanie do p. Dr. Mariusza Wyszkowskiego. I jak było - super ! Bez żadnego bólu, dyskomfortu i z pełną informacją o przebiegu badania. Aż trudno mnie w to uwierzyć ale sam …
Opinia dodana przez: Jerzy Meder
Pani doktor zawdzięczam wyleczenie z trądzika różowatego. Jest najlepszą specjalistką w tej dziedzinie. Chodziłam od lekarza do lekarza i było coraz gorzej. Wydałam masę pieniędzy. Ktoś polecił mi dr Patek i powiedział, że jest najlepszą dermatolog. Nie liczyłam na poprawę. Zostałam zaskoczona. Dr zajęła się mną profesjonalnie. Zastosowała autorskie leczenie. Poprawa niemal natychmiastowa i całkowite wyleczenie.
Opinia dodana przez: Maria

mgr Anna Nartowicz

Psychoterapeuta

790500451

Byłem w terapii u pani Anny, przepracowałem moje trudności, objawy minęły. Polecam! Jest uważna i empatyczna. Jako pacjent cieszę się, że trafiłem w ręce p. A.