DARIMED
Prosta 42
Kielce
Wspaniały człowiek o cudownym podejściu do pacjenta. Wszystko tłumaczy w sposób zrozumiały dla zwykłego człowieka.Odpowiada na nurtujące pytania.Polecam w 100%.
Pana dr. Posłowskiego spokojnie można zaliczyć do grona najlepszych lekarz- ginekologów w Kielcach . Wizyty u doktora przebiegają w bardzo sympatycznej atmosferze, doktor tłumaczy wszystko dokładnie i odpowiada cierpliwie nawet na najgłupsze pytania pacjentki . Badanie jest bardzo dokładne i na każdym jego etapie doktor wszystko na bieżąco tłumaczy i wyjaśnia . Duża wiedza i kompetencje rzadko spotykane u tak młodych lekarzy . Pan doktor prowadził moją pierwszą dość skomplikowaną ...
Gabinet lekarski
Kielce
Pan doktor bardzo profesjonalny, serdeczny, delikatny. i cierpliwy.Dokładnie zbadał, zrobiĺ USG i wszystko dokładnie wytłumaczyĺ i cierpliwie odpowiadał na moje pytania. Jestem bardzo zadowolona z wizyty, bo mało jest takich uprzjmych, dokładnych i uczciwych lekarzy
Targowa 9
Kielce
Super Pan doktor miły konkretny dokładny .Polecam każdej Pani ,dziewczynie ja jeżdżędo chmielnika bo tam przyjmuje !!!!
Diagnostyka Laboratorium Regionu Południowo-Wschodniego
Jagiellońska 74
Kielce
długo szukałam odpowiedniego lekarza i teraz jestem pewna, ze trafiłam na dobrego specjaliste. Nic nie bagatelizuje. czuje ze jestem pod dobrą opieką super lekarz POOOOOLECAM
Gabinet Lekarski, Kielce
al. IX Wieków Kielc 2a/2
Kielce
Najlepsza Pani Doktor dzięki niej mam 2 zdrowe córeczki. Polecam i życzę najlepiej. Pani Doktor poprostu prze kochana. Troskliwa i dopilnowuje wszystkiego.
Specjalistyczna Praktyka Ginekologiczno-Położnicza Lek. Agnieszka Gaj
Szczecińska 4a
Kielce
PANI DOKTOR TO NIESAMOWITA OSOBA POSIADAJĄCA OGROMNĄ WIEDZĘ I DOŚWIADCZENIE, MIŁA MOŻNA Z NIĄ O WSZYSTKIM POROZMAWIAĆ PO ZA TYM PRZY PORODZIE NIE ZASTĄPIONA WSZYSTKIM MAMĄ SZUKAJĄCYM WSPARCIA W CIĄŻY TEJ PRZEBIEGAJĄCEJ BEZ ZASTRZEŻEŃ I TEJ Z KOMPIKACJAMI PRZE CAŁY JEJ OKRES ( JAK MOJA CIĄŻA)POLECAM PANIĄ DOKTOR BARDZO LUBIANA W ŚRÓD PACJENTÓW I PERSONELU MEDYCZNEGO
Gabinet Prywatny
Paderewskiego 4 pok 233
Kielce
Najlepszy lekarz na świecie!!! jest świetnym FACHOWCEM!!!!POLECAM!!!
Świętokrzyskie Centrum Matki i Noworodka
ul.Prosta
Kielce
Zwykły cham, który upokarza pacjentki z nadwagą.Nigdy nikomu go nie polecę jest niekompetentny, straszy nie powtarzając KTG Przez niego mam traumę.Szpital na Prostej ogólnie jakąś masakra, a Pan doktor tam pracuję.
Poradnia Ortopedyczna
Zagnańska 77
Kielce
Z całego serca polecam dr Agnieszke Cyranowską. Miła , czuła ,troskliwa. Wszystko wyjaśni a to jest bardzo ważne. Do tego bardzo delikatna oraz dokładna. Lekarz na 6
Zakład Stomatologiczny
Karczówkowska 45/36
Kielce
Bardzo gorąco polecam - zwłaszcza dla osób, które obawiają się wizyt u lekarzy tej specjalizacji - z różnych powodów. Czasami jest to przyczyna tego,że zaniedbujemy zdrowie. Znam takie przypadki.Do Pani Doktor trafiłam z polecenia - polecam ją dalej - wspaniały lekarz.
Prywatny Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy
Zagnańska 94 lok.23
Kielce
Genialny...pacjentka po kilku kłopotliwych operacjach to moja mama..teraz ja jestem pacjentką od 12lat..odbierał mój poród..czas tak szybko ucieka,że mam nadzieję, że moją córkę też zaprowadzę właśnie do tego lekarza..
Doktor Lepiarczyk to najlepszy ginekolog na świecie!!! Gdyby nie on mojej córeczki nie byłoby na świecie :) Ma ogromną wiedzę i zna się na tym co robi. Jest profesjonalistą. Potrafi wyłapać na USG wszystkie nieprawidłowości i w porę zareagować. Bardzo się cieszę, że prowadził moją ciążę. Słyszy się że jest mrukiem, ale ja tak nie uważam. Zawsze na wizycie potrafił się do mnie uśmiechnąć, a jak leżałam w szpitalu to ...
al. IX wieków Kielc 2a/2 (Budynek Centrum Rondo)
Kielce
Najsympatyczniejszy i najbardziej profesionalny lekarz, idealna opieka dla mojej żony, wybitny kontakt. Pani Doktor przywraca wiarę w ludzi w polską opiekę zdrowotną ! 100 % polecam