Bardzo dobry chirurg- urolog który bardzo wcześnie wykrył mi guza pęcherza moczowego w USG i cystoskopii,skierował do szpitala i usunął operacyjnie bez powikłań. Nawet na MR guz nie był opisany przez radiologa ( sic!) a wcześniej inny lekarz nie widział go na USG.--Dr Traczyk to Lekarz u którego leczę się od wielu lat. Jest konkretny i komunikatywny. Ma dużą wiedzę. Bardzo polecam.
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Gostyninie
ulica Kruk 5
Gostynin
Jestem po prostu pod dużym pozytywnym wrażeniem. Poszedłem przypadkowo na konsultację doraźną związaną z bólem pleców, a Pan doktor okazał się nie tylko fachowy, sympatyczny, mega kompetentny oraz niezwykle dokładny, który poświęcił mi ponad dobre pół godziny czasu, zdiagnozował wyjaśnił moje schorzenia immunologiczne. Sądzę, że znalazłam nowego lekarza. Bardzo polecam i dziękuje za wizytę. Pozdrowienia - Tadeusz Kamiński.
ulica Wojska Polskiego 8/24
Gostynin
Polecam. Fachowa obsługa, miły człowiek, pomocny, wiedzą, kultura, ma tyle czasu dla pacjenta ile potrzeba.
Gostynin
Super lekarz. Doskonały diagnosta, miły ,uprzejmy ,potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta A co najważniejsze bardzo dobrze i celnie potrafi zdiagnozować przyczynę choroby .Takich jak on specjalistów trzeba ze świecą szukać.Polecam. Osobiście z usług tego lekarza korzystam już około 15 lat.
Gostynin
Lekarz z dobrym podejściem do chorego, wyrozumiała dla pacjenta, po prostu lekarza, a nie jak wielu innych udają, że leczą i działają tylko schematycznie.
Gostynin
Pod opieką psychiatry jest od 40 lat. Od kilku lat opiekuje się moją mamą pani doktor. Obie z mamą jesteśmy z tego bardzo zadowolone. Pani doktor Balawajder jest lekarzem, który bardzo czasu poświęca pacjentowi podczas wizyty. Jest bardzo miła, uprzejma. Cierpliwie tłumaczy choroby i leczenie. Jest to lekarz godny zaufania i polecenia.
Gostynin
Bardzo dobry specjalista i jednocześnie super jako człowiek, z bardzo dobrym, przyjaznym podejściem do pacjenta. Operował moją nogę - stripping żył, w trakcie konsultacji w poradni wszystko dokładnie wytłumaczył, z zaangażowaniem, uśmiechem na twarzy i poczuciem humoru. Operowałem się w szpitalu pod Gostyninem, gdzie pan doktor pracuje, przyjechałem tam z Warszawy i nie żałuję. Oby więcej lekarzy z taką wiedzą i takim ukierunkowaniem na pacjenta :)
Jeśli ktoś szuka dobrego ginekologa i chce być dobrze zoperowanym to odradzam tego lekarza .Warto poczekać ale iść do kogoś innego .Mialam mieć wykonany prosty zabieg wybrałam tego lekarza bo były szybkie terminy i to był mój błąd życiowy .Lekarz tak mnie zoperował że miałam komplikacje bo wykonał mi operację w sposób klasyczny a nie mniej oszczędzająco .Pomyslalam ze takie rzeczy się zdarzają .Dzis z perspektywy czasu wiem ze przez …
Gostynin
Pani lekarz jest dobrym specjalistą i fachowcem w swojej dziedzinie. Potrafi rozpoznać ludzi chorych i chcących się leczyć oraz funkcjonować w społeczeństwie. Nie wciska worka leków psychotropowych, ale zaleca niezbędne minimum, żeby pacjent mógł sobie poradzić ze swoim życiem. Szczerze polecam.