Gostynin

lekarz Paweł Traczyk

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Rynek 6
09-500 Gostynin

Bardzo dobry chirurg- urolog który bardzo wcześnie wykrył mi guza pęcherza moczowego w USG i cystoskopii,skierował do szpitala i usunął operacyjnie bez powikłań. Nawet na MR guz nie był opisany przez radiologa ( sic!) a wcześniej inny lekarz nie widział go na USG.--Dr Traczyk to Lekarz u którego leczę się od wielu lat. Jest konkretny i komunikatywny. Ma dużą wiedzę. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Artur Idzikowski

Rybne 14
09-500 Gostynin

Zdecydowanie nie polecam wizyty w gabinecie dr Idzikowskiego. Wyszlam z gabinetu niezadowolona, nie uzyskalam odpowiedzi na moje pytania i wątpliwości. Kròtki czas przeznaczony na wizyte nie pozwolił mi wyjaśnić jakie mam problemy.
Opinia dodana przez: Malwina

lekarz Mariusz Obrębski

lekarz Marek Kiełczewski

Ginekolog położnik, Ginekolog

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej w Gostyninie
ulica Kruk 5
09-500 Gostynin

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lek. dent. Renata Durmaj-Domagalska

Armii Krajowej 31/4
09-500 Gostynin

Wspaniała Pani Stomatolog z ekstra podejściem do dzieci. Mój syn był po prostu zachwycony i z dumą wyszedł z gabinetu z naklejką "Dzielny Pacjent". Bardzo, bardzo polecam wszystkim małym i dużym pacjentom !
Opinia dodana przez: Adam

lek. dent. Agata Paźgier-Pleczyńska

Płocka 12a
09-500 Gostynin

Polecam gabinet Pani Agaty. Profesjonalizm. Zaangażowanie. Super podejście do pacjenta. Stomatolog z powołania... To pewne.
Opinia dodana przez: Norbert

lekarz Paweł Jarosz

Oddział w Gostyninie
Przemysłowa 1
09-500 Gostynin

Jestem po prostu pod dużym pozytywnym wrażeniem. Poszedłem przypadkowo na konsultację doraźną związaną z bólem pleców, a Pan doktor okazał się nie tylko fachowy, sympatyczny, mega kompetentny oraz niezwykle dokładny, który poświęcił mi ponad dobre pół godziny czasu, zdiagnozował wyjaśnił moje schorzenia immunologiczne. Sądzę, że znalazłam nowego lekarza. Bardzo polecam i dziękuje za wizytę. Pozdrowienia - Tadeusz Kamiński.
Opinia dodana przez: Tadek

lekarz Beata Kubsik

Alergolog, Internista

ul. Jana Pawła II 5a
09-500 Gostynin

Wspaniała,cierpliwa i życzliwa lekarka. Stosuje skuteczne leki nowej generacji.Zleca kompleksowe badania.Polecam.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Tadeusz Żurawik

ulica Wojska Polskiego 8/24
09-500 Gostynin

Polecam. Fachowa obsługa, miły człowiek, pomocny, wiedzą, kultura, ma tyle czasu dla pacjenta ile potrzeba.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Sławomir Sobociński

Lekarz medycyny pracy

09-500 Gostynin

Super lekarz. Doskonały diagnosta, miły ,uprzejmy ,potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta A co najważniejsze bardzo dobrze i celnie potrafi zdiagnozować przyczynę choroby .Takich jak on specjalistów trzeba ze świecą szukać.Polecam. Osobiście z usług tego lekarza korzystam już około 15 lat.

lekarz Anna Tyman

Internista, Lekarz medycyny pracy

09-500 Gostynin

Lekarz z dobrym podejściem do chorego, wyrozumiała dla pacjenta, po prostu lekarza, a nie jak wielu innych udają, że leczą i działają tylko schematycznie.

lekarz Barbara Balawajder

09-500 Gostynin

Pod opieką psychiatry jest od 40 lat. Od kilku lat opiekuje się moją mamą pani doktor. Obie z mamą jesteśmy z tego bardzo zadowolone. Pani doktor Balawajder jest lekarzem, który bardzo czasu poświęca pacjentowi podczas wizyty. Jest bardzo miła, uprzejma. Cierpliwie tłumaczy choroby i leczenie. Jest to lekarz godny zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Adam Lewandowski

09-500 Gostynin

Bardzo dobry specjalista i jednocześnie super jako człowiek, z bardzo dobrym, przyjaznym podejściem do pacjenta. Operował moją nogę - stripping żył, w trakcie konsultacji w poradni wszystko dokładnie wytłumaczył, z zaangażowaniem, uśmiechem na twarzy i poczuciem humoru. Operowałem się w szpitalu pod Gostyninem, gdzie pan doktor pracuje, przyjechałem tam z Warszawy i nie żałuję. Oby więcej lekarzy z taką wiedzą i takim ukierunkowaniem na pacjenta :)
Opinia dodana przez: Adam
Super lekarz! Jeszcze nigdy nie spotkałam tak kompetentnego lekarza. Dodać do tego trzeba wielkie serce i życzliwość.

lek. med. Cezary Lemański

NZOZ LEMA-MED
09-500 Gostynin

Pełen profesjonalizm. Lekarz, któremu można zaufać. Polecam. Bardzo dokładnie zajął się moim schorzeniem i o to właśnie chodzi.
Opinia dodana przez: Roman

lek. dent. Jolanta Głogucka

Nowa 5A
09-500 Gostynin

Sumiennie wykonana praca, jestem bardzo zadowolona, polecam! Fachowo, sympatycznie, sprawnie i dokładnie (w miarę bezboleśnie :D)
Opinia dodana przez: Małgorzata Witulska
Wiadomo, że każdy jest tylko człowiekiem i lekarzom też zdarzają się lepsze i gorsze dni. Pan doktor ma wysokie kompetencje, jest chirurgiem z krwi i kości i widać, że nie tylko kocha to co robi, ale przede wszystkim potrafi leczyć.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Robert Kowacz

ulica Wojska Polskiego 8/24
09-500 Gostynin

Jeśli ktoś szuka dobrego ginekologa i chce być dobrze zoperowanym to odradzam tego lekarza .Warto poczekać ale iść do kogoś innego .Mialam mieć wykonany prosty zabieg wybrałam tego lekarza bo były szybkie terminy i to był mój błąd życiowy .Lekarz tak mnie zoperował że miałam komplikacje bo wykonał mi operację w sposób klasyczny a nie mniej oszczędzająco .Pomyslalam ze takie rzeczy się zdarzają .Dzis z perspektywy czasu wiem ze przez …
Opinia dodana przez: CCC

lekarz Monika Miller-Jankowska

09-500 Gostynin

Pani lekarz jest dobrym specjalistą i fachowcem w swojej dziedzinie. Potrafi rozpoznać ludzi chorych i chcących się leczyć oraz funkcjonować w społeczeństwie. Nie wciska worka leków psychotropowych, ale zaleca niezbędne minimum, żeby pacjent mógł sobie poradzić ze swoim życiem. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Renata Śniecikowska

ul. Jana Pawła II 5a
09-500 Gostynin

lekarz uczciwy właśnie to potwierdził w moim orzeczeniu iż jestem trwale całkowicie nie zdolny do pracy
Opinia dodana przez: Piotr