Ośrodek Dializ Nr 5 w Gryficach
Niechorska 27
Gryfice
Lekarz leczył moje zlamanie w kostce. Sam uraz nie był skomplikowany, tak więc pan doktor nie mogl sie wykazać zaawansowanymi umiejetnościami. Ale zakładał mi gips i zdjemowal. W czasie wizyt byl kompetentny i uprzejmy, cierpliwie odpowiadal na pytania. Sam doktor został mi polecony przez inną zadowoloną pacjetntkę i ja również polecam go szczerze.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "WITA - MED"
Dworcowa 21/1
Gryfice
Bardzo miłe zaskoczenie. Pani Doktor dokładnie zbadała, wysłuchała, przeprowadziła wnikliwy wywiad na temat schorzenia. Wytłumaczyła jak zaczynamy leczenie, wszystko rozpisała. Naprawdę lekarz z powołania. Polecam Panią Doktor.
Niepubliczny Zakład Stomatologicznej Opieki Zdrowotnej "STOMATOLOGIA - PROTETYKA"
Kościuszki 70B
Gryfice
lekarz godny zaufania potrafi wyciągnąć z najgorszego dołka potrafi ludziom szczerze pomóc polecam .
Miałam przyjemność być pacjentką Pana Doktora. Lekarz profesjonalny, kompetentny i bardzo uprzejmy. Przed zabiegiem wszystko mi wyjaśnił. Nie popędzał, miał dla mnie tyle czasu ile potrzebowałam. Pan doktor ponadto ma tak sprawną rękę, że w trakcie zabiegu nie czułam bólu. Efekt pracy dr Marosza przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Polecam!
Kościuszki 70B
Gryfice
Na pana Drewniaka złego słowa nie powiem, rzetelny, dokładny a do tego bardzo zabawny i „luźny” moja mama i siostry do niego chodziły i ja również postanowiłam i nie żałuję, polecam
Zakład Opieki Zdrowotnej 'MIL-MED"
Gryfice, ul. Ks. Ruta 8
Gryfice
Pani Magdalena jest pediatrą na medal, z ciepłym i wesołym podejściem do dziecka, mimo paniki rodziców jest w stanie sprawnie i kompleksowo zbadać dziecko (10 miesięcy) Dokładnie tłumaczy i prowadzi dialog z rodzicami, jest energiczna, kontaktowa a przede wszystkim ludzka. Dziękujemy za pomoc, w sytuacji kiedy innych kilku lekarzy powiedziało że mają już weekend.
Miły i bardzo cierpliwy lekarz, przede wszystkim potrafi słuchać, widać, że chce pomóc człowiekowi. Pacjentem Pana doktora na oddziale był mój tata. Podczas rozmów o stanie zdrowia taty, dostałam odpowiedź na każde z moich pytań. Pan doktor bardzo szczegółowo i zrozumiale wytłumaczył mi każde zagadnienie. Poziom empatii wobec pacjenta i rodziny niesamowity, dla mnie dotąd niespotykany. Swoją postawą Pan doktor przywrócił mi wiarę w ludzi w bardzo trudnym dla mnie …
Szybka i fachowa diagnoza. Życzliwe podejście. Pan profesor dokładnie mi wyjaśnił na czym polega moja choroba i dokładnie opisał przebieg operacij. Zabieg przebiegł bez komplikacij. Z czystym sumieniem polecam pana profesora oraz cały zespół kliniki neurochirurgi z Radomia.
Marciniak-Terka Teresa Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna
Gryfice
Chodzę do Pani Doktor od dzieciństwa - świetny lekarz, w pełni kompetentny, mam do niej pełne zaufanie. Zdecydowanie polecam.
Miałam okazje być 2 razy na wizycie u Pana doktora i będe miała jeszcze jedna . Bardzo profesjonalnie podszedł do sprawy ( torbiel Bakera) , dobrał odpowiednie leki gdzie wczesniejszy lekarz nie potrafił tego zrobic . Super podejście , sympatyczny :) Polecam Pana doktora w 100 %.