Ośrodek Diagnostyki Ultrasonograficznej SONOMED
ul.Kośnego 18/10
Opole
Wspaniały lekarz, wysokiej klasy specjalista hematolog z ogromną, wieloletnią wiedzą i dużą empatią dla pacjenta. Dzięki trafnej diagnozie Pana Doktora (09.02.2024) i wdrożonemu leczeniu udało mi się wyjść z ciężkiego stadium szpiczaka. Bardzo dziękuję, Panie Doktorze!!! Z całego serca polecam Pana Doktora Woszczyka.
Poradnia hematologiczna - Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Silesia"
Ruda Śląska
Dzięki Pani Doktor nie boję się mojej choroby. W pełni ufam, czuję się zaopiekowana i posłusznie wykonuję polecenia. Wiem że przez 11 lat jestem w najlepszych rękach. Ciepła,serdeczna i jak mało który lekarz zawsze wie z kim rozmawia. Urszula Panek
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
Lublin
Nie polecam, na ostatniej wizycie doktor mało profesjonalny i nietaktowny. Patrzyl na zegar i zbytnio nie wdawał się w dyskusję i tłumaczenie leczenia. Niecierpliwy. Szkoda.
CENTRUM MEDYCZNE OSTROBRAMSKA
UL. FIELDORFA 40, WARSZAWA, WEJŚCIE OD UL. PERKUNA
Wyjątkowo kompetentna specjalistka, o ile jako niefachowiec mogę ocenić. Prowadziła b bliską mi osobę przez 9 lat, zapewniając najpierw poprawną diagnozę (po błędach diagnostycznych innych lekarzy) i wyprowadzając pacjenta z wtedy już groźnego (późna diagnoza) etapu przewlekłej choroby nowotworowej. Pomimo tego że ten konkretny nowotwór jest niemożliwy do całkowitego wyleczenia u ludzi w wieku ponad ok 40 lat, dr Nita była w stanie, korzystając ze stale rozwijającej się światowej sztuki …
Klinika Chorób Psychicznych i Zaburzeń Nerwicowych
Dębinki 7 bud. 25
Witam. Ja o Pani dr Szarejko nie mogę powiedzieć nic dobrego. Moja matka miała złe wyniki szpiku, gdzie stwierdzono białaczkę i dostała skierowanie do poradni hematologicznej do akademi medycznej w Gdańsku z dopiskiem pilne. Poprosiliśmy z matką Panią Szarejko żeby nas umówiła na szybki termin wizyty, gdyż lekarz rodzinny powiedział żeby włączyć jak najszybciej leczenie. Spojrzała na wyniki i powiedziała, że białaczki się nie leczy moja mama ma być tylko …
Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
Sosnowiec
Pani Kopera nie była w ogóle zainteresowana tym, co mówię. Wymieniłam jeden objaw, z którym borykam się od dłuższego czasu, a w sprawie pozostałych pięciu nie zostałam nawet dopuszczona do głosu, ponieważ pani “lekarz” stwierdziła “wy młodzi często tak macie, że idziecie do lekarza z byle głupotą i zajmujecie czas. Proszę brać rutinoscorbin i powtórzyć badania”. Nie dość, że nie zostałam wysłuchana w sprawie pozostałych objawów to jeszcze lekarka nie …
ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84
Zupełnie nie zgadzam się ze złą opinią o tej lekarce. Dzięki jej profesjonalizmowi, zaangażowaniu i ogromnej empatii żyję już blisko 30 lat po przeszczepie szpiku!!! Lepszej rekomendacji nie potrzeba. DZIĘKUJĘ.
Wczasowa 3
Niewodnica Kościelna
Po wielu latach pani dr pokazała prawdziwe oblicze. Co prawda zawsze upokarzała mnie wypominając wagę wiedząc, że przyczyną nadwagi jest leczenie choroby przewlekłej. Ale na ostatniej wizycie w ramach NFZ usłyszałam, że mam (cytuję) 'zbierać do kapelusza' na podanie kroplówki prywatnie w jej placówce. Może i kompetencje jakieś są ale chyba warto zachować swoją godność.
Obecnie mama jest leczona na oddziale Hematologii w ŚCO pod opieką Profesora. Jesteśmy zadowoleni z podejścia do pacjenta , w rozmowie bardzo dokładnie tłumaczy, wyjaśnia przyczyny choroby i dobiera odpowiednią metodę leczenia. Cierpliwie odpowiada na zadane pytania - jest otwarty i przyjazny - serdecznie polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zespół Specjalistyczny Diagnostyczno-Leczniczy MEDREM-POLIKLINIKA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Katowicka 55
Opole
Jestem zadowolona z wizyty. Pani doktor w prosty sposób wyjaśniła mi odchylenia w moich badaniach krwi i rozwiała moje obawy. Polecam.
Lekarz jest opryskliwy, nie okazuje szacunku pacjentowi, niczego nie tłumaczy, nie pozwala nawet zadawać pytań, a tym bardziej na nie odpowiadać. Podniósł na mnie głos. Wizyta u niego nic nie wnosi. Byłam u niego kilka razy w poradni na Szaserów i oceniam go jako najsłabszego lekarza w tej placówce. Inni lekarze są uprzejmi i zupełnie inaczej traktują pacjentów. Mam wrażenie, że Pan Doktor nie znosi ludzi ani swoich pacjentów.
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Poszedłem do Pani Doktor z polecenia innego lekarza. Powiedział, że uratuje mi życie i tak się stało. Ja polecam.
Przychodnia Lekarza Rodzinnego
Jana Samsonowicza 25
Jedyne co mogę zrobić to podziękować Panu Profesorowi, całym sercem za to ,ze pomimo mojego bardzo ciężkiego stanu zdrowia podjął się mojego leczenia, gdy inni odmówili. Dzięki Profesorowi i jego zespołowi moge dalej żyć. Wspaniały lekarz ,człowiek, widać że wie co robi i jest skuteczny. Jego praca to jego pasja, a póki praca jest pasją, to potrafi rozwijać. Beata D.
Szczytnicka 28 (Aaris) lok. 1
Wywiad nijaki. Po opisanych przeze mnie objawach od razu przepisany antybiotyk - cudowny lek na wszystko. Dodatkowo antybiotyk dość mocny, przy którym musze odstawiać leki, które biorę na co dzień. Oczywiście lekarka nie zapytała o przyjmowane leki, inne schorzenia czy dosłownie o cokolwiek. Zero zainteresowania czy chęci pomocy. Bardzo nieuprzejma osoba.