dr Barbara Sobala-Szczygieł

Avimed Plus Piekary Śląskie
Ks. Popiełuszki 5
41-940 Piekary Śląskie

Nalepszy lekarz na jakiego trafiłem do tej pory ,a mam 65lat.Profesjonalistka,świetny fachowiec ,miły człowiek z wielką empatią.Od kilku lat kontroluje moją nadwyrężoną wątrobę, a podczas ostatniej wizyty przy bólu dolnej części brzucha, przepisała leki na jelita.Po tygodniu bóle minęły ,pierwszy raz od kilku miesięcy.Pani Doktor bardzo dziękuję.
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Choroby zakaźne
                                       lek. med. Justyna Ciupińska

lek. med. Justyna Ciupińska

Choroby zakaźne, Hepatolog

Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. Dr Wł.Biegańskiego / Przychodnia Specjalistyczna
ul.kniaziewicza 1/5

100% profesjonalizm:) Gdy dowiedziałem się o chorobie , nie wiedziałem gdzie w dobie koronawirusa się udać. Do lekarza rodzinnego, żeby dał skierowanie, do prywatnego żeby pokierował odpowiednio.... Nie wiedziałem. Natknąłem się na ten serwis i opinie dr Justyny Ciupinskiej. Zamówiłem teleporade , potem drugą, (czerwiec 2020) , a teraz już jestem zdrowy, odpowiednio pokierowany , a co najważniejsze, bez żadnych znajomości, co w dzisiejszych czasach jest wręcz niemożliwe, a jednak …
Opinia dodana przez: Sebastian
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Hepatolog
                                       dr n. med. Jan Gietka

dr n. med. Jan Gietka

Hepatolog, Reumatolog

Body Clinic
Oboźna 9 lok 104

Dr Jan Gietka jest wspaniałym lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem.Moja mama leczy się u niego 15 lat.Zawsze pomocny,życzliwy,ludzki.Jego diagnoza od razu była trafiona.Wcześniej mama była u wielu specjalistów i nikt nie wiedział co jej jest.Świetny specjalista w swoich dziedzinach,a nawet z innych potrafi coś doradzić.Od razu ma się wrażenie,że lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Marlena

prof. dr hab. n. med. Bożena Walewska - Zielecka

Hepatolog

Centrum Medicover Aleje Jerozolimskie
Al. Jerozolimskie 96

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

dr Jakub Klapaczyński

Hepatolog

Body Clinic
Oboźna 9 lok 104

Kiedy moja mama chciała zrezygnować z dalszego leczenia, z powodu lekarzy, którzy roztaczali przed nią tragiczne wizje i za nic mając jej strach i chorobę - dotarliśmy do dr Klapaczyńskiego - wykazał się niezwykłą empatią, zrozumieniem, fachowością. Jako jedyny wysłuchał tego co pacjent ma do powiedzenia, A co miało wielkie znaczenie dla ostatecznej diagnozy. I przede wszystkim wprost powiedział, że nie widzi konieczności przeszczepu wątroby :) wspaniały lekarz.

dr Dorota Kaźmierczak

Pracownia Diagnostyki Laboratoryjnej
Niemcewicza 24

Lekarz z prawdziwego zdarzenia. Potrafi wysłuchać pacjenta. Oddana swojemu zawodowi. Gorąco polecam. Wcześniej zajmował się mną prawdziwy szołmen i wodzirej, a nie lekarz.
Opinia dodana przez: Stefan
{'id': 8095, 'name': 'Mnichowice'} Choroby zakaźne
                                       lekarz Marcin Czerwony

lekarz Marcin Czerwony

Lipowa 33
55-020 Mnichowice

Dr Marcin Czerwony hepatolog Wspaniały lekarz, cierpliwy, kompetentny. Trafna diagnoza, ustawione leki. Polecamy. Wizyty były dwie: Marzec/kwiecień 2024.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Hepatolog
                                       lekarz Hubert Grabowski

lekarz Hubert Grabowski

Hepatolog, Specjalista USG

DIAGNOSON Centrum USG i lekarze specjaliści
Warszawska 100/U8

Bardzo kompetentny, szczegółowy w diagnozowaniu choroby, wyjaśnia i odpowiada na zadawane pytania bez presji czasu. Bardzo życzliwy, uprzejmy i zainteresowany wyleczeniem pacjenta. Odpowiedzialnie bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Bronisława Szlauer

Cieszyn

O Pani Doktor mogę wypowiadać się tylko w samych superlatywach. Z całą pewnością jest wybitną specjalistką, do tego niezwykle uprzejma, poświęcająca pacjentowi mnóstwo czasu. Przywraca wiarę, że jednak nie tylko pieniądze liczą się w dzisiejszym świecie. Po różnych doświadczeniach ze służbą zdrowia szczególnie miło to skonstatować Potrafi wysłuchać pacjenta z życzliwością i ogromną empatią. Leczę się akurat nie z choroby zakaźnej. Do Pani Doktor poradził mi się zgłosić jeden ze …
Opinia dodana przez: Marek - Cieszyn
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Gastroenterolog
                                       prof. dr hab. n. med. Tomasz Mach

prof. dr hab. n. med. Tomasz Mach

Gastroenterolog, Hepatolog

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

kontaktowy w czasie wizyty na wiele tematow porzmawialismy miedzy innymi o wedrowkach po beskidach bardzo osoba kontaktowa troche cicho mowi moze po to aby sie lepiej wsychac w przekaz to taka mala pozytwna wzmianka jesrt konkretny wyslucha podzielnosc ma napoleona bonaparte jednoczesnie pisze epikryze chorobya jednocesnie rozmawia na ine tematy wielki podziw i szacun oby takich lekarzy bylo jak najwiecej moze ludzie czesciej korzystali z leczenia podstawowego i specjalistycznego panieprof …
Opinia dodana przez: andrzej

lekarz Katarzyna Burchart-Adamczyk

Szpital Zespolony w Kaliszu
62-800 Kalisz

Pani Dr. Burchart - Adamczyk jest przede wszystkim bardzo rzetelną i kompetentną Osobą w dziedzinie chorób Wątroby i chorób zakaźnych. Potrafi dokładnie wytłumaczyć pacjentowi co dokładnie mu dolega,i w jaki sposób będzie przebiegać Leczenie. Pan dr. poświęca choremu dużo uwagi i kieruje na Badania np. Rezonans magnetyczny refundowany przez NFZ,a który jest badaniem bardzo drogim. Z całą stanowczością mogę polecić Panią dr Burchart.
Opinia dodana przez: Arkadiusz z Turku
Pan doktor leczył na oddziale zakaźnym mojego tatę, który od pierwszego spotkania nie może wyjść z podziwu, że można spotkać takiego lekarza - zwłaszcza w państwowej służbie zdrowia. Bardzo zaangażowany, uprzejmy, z kompleksowym podejściem do pacjenta - od początku podejrzewał, że choroba z jaką tata do niego trafił nie jest główną przyczyną dolegliwości i od razu zapowiedział, że nie wypuści go, dopóki nie dowiedzą się co mu jest. I tak …
{'id': 24065, 'name': 'Kalisz'} Choroby zakaźne
                                       dr n. med. Rafał Krygier

dr n. med. Rafał Krygier

Poradnia Chorób Wątroby
Kalisz ul Podkowińskiego 2
62-800 Kalisz

Z całego serca polecam. Lekarz z ogromną wiedzą i podejściem do pacjenta. Empatyczny, dokładnie wszystko tłumaczy.
Opinia dodana przez: Paulina

dr n. med. Andrzej Gietka

Hepatolog, Reumatolog

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Nie wiem jakim jest reumatologiem, ale hepatologiem to on nie jest ... Kiedyś wykonywał mi biopsję wątroby. To zawołał innego doświadczonego lekarza żeby znalazł u mnie wątrobę bo on nie mógł znaleźć... Bo przecież wątroba jest wielkości pęcherzyka żółciowego.... 🤦🏻‍♀️Po wyciągnięciu igły zapytał pielęgniarki czy taki kawałek wystarczy czy jeszcze raz ma pobierać. Jak Hepatolog może nie wiedzieć gdzie jest wątroba 😅 dodam że wówczas był już kierownikiem oddziału hepatologii
Opinia dodana przez: Xxx
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Gastroenterolog
                                       dr hab. n. med. Michał Kukla

dr hab. n. med. Michał Kukla

Gastroenterolog, Hepatolog

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Trafiłam do Pana doktora z polecenia. Miałam przewlekłe zapalenie żołądka i mataplazję jelitową. Pan doktor zlecił mi mnóstwo badan i żadnego leczenia (zlecenie badań - duży plus). Miałam przyjść na kolejną wizytę w celu podjęcia dalszego leczenia żołądka...(nadal miałam pieczenie po skończonej antybiotekoterapii). Na kolejnej wizycie kazał mi zrobić rezonans dróg żółciowych - podał oczywiście prywatne placówki gdzie można go zrobić (wyszła mi kamica kamica pęcherzyka żółciowego - niewielkie złogi …
Opinia dodana przez: Regina

dr hab. n. med. Arleta Kowala-Piaskowska

Med-Polonia Sp. z o.o.
ulica Obornicka 262

kompetentny, godny polecenia, poświęca odpoiwednią ilość czasu, indywidoalne podejście do pacjenta, wytłumaczy dokładnie na czym polega choroba
Opinia dodana przez: alicja
Polecam Panią Doktor z całego serca! Konkretna, rzetelna z ogromną wiedzą - dzięki niej dziś jestem zdrowa. Dziękuję!
Opinia dodana przez: Patrycja

dr n. med. Anna Gorczyca

Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków

Bardzo kompetentna, dokładna, a mimo tego mająca czas dla pacjenta. Nie działa pochopnie, czeka na wyniki badań zanim podejmie jakieś działania.

dr n. med. Marek Beniowski

pl. gen. Sikorskiego 8 lok. 1
41-902 Bytom

Podczas wizyty i przedstawienia mojego problemu Pan Doktor przejął się moją sprawą, a po wizycie zadzwonił i udzielił odpowiednich informacji. Niektórzy mogą odnieść wrażenie, że Pan Doktror jest nieprzystępny , ale nie każdy jest mistrzem słownych maratonów. Proszę zaufać i przekazać problem Doktorowi. Ja czuję, że trafiłem w dobre ręce.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Joanna Figarska

Centrum Medyczne Zgierska
ul. Gruszowa 2/ Zgierska 224

Trafiłam do Pani Doktor z polecenia. Byliśmy z synem w poradni Szpitala Biegańskiego. Syn ma wielowadzie. Przez nasze prawie 6 lat mieliśmy styczność z wieloma lekarzami. Większość z nich zwala wszystko na wadę. Pani Doktor wysłuchała z czym się zmagamy. Nie musiałam prosić, ani nakierowywać jakie badania zrobić. Pani Doktor sama zleciła dużo badań. Podejście do dziecka które mało rozumie, też na wysokim poziomie. Chciałabym żeby więcej było takich konkretnych, …
Opinia dodana przez: MartA