Pan Doktor wykonywał mi kolonoskopię, którą miałam robioną po raz pierwszy w życiu. Okazało się, że wbrew wcześniejszym strasznym informacjom, zabieg okazał się zupełnie do przeżycia. Myślę, że jest to zasługa Pana Doktora i całego zespołu medycznego biorącego udział w badaniu. Lekarz kompetentny, uprzejmy i godny polecenia. Pozdrawiam cały personel SALVEMEDICA na Łagiewnickiej 53 Teresa Rychtelska
MEDICUS BONUS Sp. z o.o.
ulica Dworcowa 10
Murowana Goślina
Wspaniały i sympatyczny lekarz. Wysłuchał o moich chorobach, doradził, poświęcił dużo czasu na tłumaczenie. POLECAM!
NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
Nowy Tomyśl
W moim odczuciu nie jest to lekarz godny zaufania. Podczas badania czepiała się banalnych i nieistotnych szczegółów które nie mają żadnego wpływu ani znaczenia dla wykonywanego stanowiska pracy. Przez tą osobę straciłem dużo nerwów, zdrowia, spokoju, czasu i pieniędzy. Nigdy więcej nie zaufam tej lekarce. Zdecydowanie odradzam
Samodzielny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Chełmku - SGZOZ
ul. Tadeusza Staicha 1
Chełmek
Bardzo nieprzyjemna osoba ,brak szacunku do pacjenta, wszystki 6 elementow oceny oceniam na 1 gwiazdke poniewaz niema opcji "zero"
Zespół Lecznictwa Ambulatoryjnego
ulica Wawel 15
Sosnowiec
Polecam Pana doktora z czystym sumieniem. Bardzo dobry specjalista, ale przy tym bardzo ludzki i oddany pacjentowi. Potrafi tez przywitać z uśmiechem co w dzisiejszych czasach jest bardzo zadkie. Dziekuje Panu doktorowi i jeszcze raz polecam.
Szpital Powiatowy w Chrzanowie
ulica Topolowa 1
Chrzanów
Trudno mi uwierzyć w tę opinię. Dla mojej mamy(98 lat) i dla mnie to najlepszy lekarz jakiego spotkałyśmy podczas długiego życia ( oby jeszcze jak najdłużej) mojej mamy. Pan doktor cierpliwie i długo tłumaczył mojej mamie na czym polega jej choroba ( w tym wieku wszystko jest groźne, poświęcił nam dużo czasu , był nadzwyczaj uprzejmy. Trafiłyśmy na pana doktora zupełnie przypadkowo i dopóki będzie to możliwe będziemy jego pacjentkami. …
EuroMedic MEDICAL CENTER
ulica Kościuszki 92
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty u PANA DOKTORA MARCINA ŚWIERADA.To była moja pierwsza wizyta po przebytym zawale i udarze.Poświęcił mi dużo czasu analizując przywiezione karty pacjenta i wyniki badań i Ekg zrobione przed wizytą w tut.Poradni.W jasny dla mnie sposób wyjaśnił mi dalsze leczenie.Jest bardzo sympatyczny,kontaktowy,kulturalny.Po prostu PROFESJONALISTA.Otrzymałam kartę informacyjną z porady ambulatoryjnej,abym mogła ją doręczyć lekarzowi kierującemu z dalszymi zaleceniami leczenia.Bożena Burzyńska.POLECAM.SUPER DOKTOR.
Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289
Bardzo miła , sympatyczna, kompetentna osoba. Po wizycie u Pani doktor wyszłam bardzo zadowolona i w końcu wiedziałam co mam dalej robić. Nie zostawiła mi żadnych wątpliwości. Dziwię się wcześniejsza opinią, ponieważ już długo korzystam z usług Pani doktor i nigdy nie spotkałam się żeby była nie miła . Polecam wszystkim takiego lekarza
SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
Częstochowa
Ten pan nie powinien zajmować się ludźmi. Brak zainteresowania chorym i opryskliwość wobec rodziny jest przerażającym faktem. Z przykrością stwierdzam, że tacy ludzie decydują się na tak odpowiedzialny zawòd.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Powiatowy
ulica Szpitalna 2
Pyskowice
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Opieka, konsultacja i rozmowa z Rodziną. Nie mam uwag. Z całego serca dziękuję.
gen.Okulickiego 56b lok.314
gen. Okulickiego 56b lok. 314
Stalowa Wola
Bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie. Przejechaliśmy z samego południa Europy i trafiliśmy do Niego po to , aby uratować życie mojemu mężowi . W kraju z , którego przyjechaliśmy tu do P. Pieprznego lekarze pozostawali ślepi na to co mój mąż nosił w brzuchu i nadal stwarzało zagrożenie dla jego życia.Dziękujemy.
ŚWIĘTOKRZYSKIE CENTRUM ONKOLOGII SP ZOZ
ul. Stefana Artwińskiego 3
Kielce
Bardzo duża wiedza i duże kompetencje 5 dobre podejście do pacjenta 5, tłumaczy chorobę i sposób leczenia 5 uprzejma dużo czasu poświęca pacjentowi 5 godna Polecam wszystkim p. Doktor. Byłam też na fundusz u p. Doktor bardzo miła i kompetentna.
Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
Lubin
Niestety nie mogę polecić tej pani doktor. W wyniku jej niedopatrzenia i nieodpowiedniego potraktowania tematu moja mama straciła zdrowie. W konsekwencji przyjmowania przepisanego przez panią doktor leku na reumatoidalne zapalenie stawów mama przeszła ciężkie leczenie w dwóch szpitalach i straciła sporo zdrowia, które próbuje odzyskać do dziś. Gdyby pani doktor wykonała odpowiednie badania przed przepisaniem leku, albo przynajmniej skontrolowała stan zdrowia mamy odpowiednimi badaniami w trakcie stosowania leku, tak jak …
PSYCHOSOMA Centrum Psychiatrii i PSYCHOSOMATYKI
ul.Ehrenberga 14
Pan Doktor z indywidualnym podejściem do pacjenta. Poświęca sporo czasu i z zaangażowaniem śledzi postępy. Podczas wizyty mozna liczyć na ogrom cierpliwości, profesjonalny wywiad i trafną diagnozę. Wizyty są konkretne, zlecone badania potwierdziły podejrzenia. Profesjonalista w każdym calu, bede wdzięczna do konca życia.
Zamoyskiego 2c (Vita) lok. 3
Zielona Góra
Ostry zawał,stent ,jaskra zaćma,gruz z kręgosłupa i najlepsze zespół Ormonda na który byłem już całkowicie niezdolny do pracy.Oczywiscie ...... Za... Mnie uzdrawia.Sprawe kieruje do sądu
Al. Wolska Polskiego 5
Tczew
Jechała do lekarza po przeczytaniu opinii i byłam źle nastawiona. Rzeczywiście Pan dr jest mało komunikatywny, ale jeśli chodzi o kompetencje nie powiem złego słowa. Mimo opisania przez innego lekarza zdjęcia rtg jako czystego on widział ze coś jest nie tak i wysłał na kolejne badania. Po trafieniu do szpitala Pani dr była zdziwiona ze lekarz zauważył na rtg tak drobne zmiany. Dzięki niemu szybko zostałam zdiagnozowana i mogłam poddać …