Poradnia Specjalistyczna DiLMed
ul. Bohaterów Monte Cassino 3
Zdarzało mi się być z ciężkim przeziębieniem (a może grypą?) u internisty, który nawet nie sięgnął po stetoskop, a wizyta trwała 3 minuty. U pani dr Rymarczyk leczę się alergologicznie już kilka lat i za każdym razem jestem dokładnie zbadana, osłuchana, zawsze jest wnikliwy wywiad. I pytania dotyczą różnych aspektów zdrowia, nie tylko związanych bezpośrednio z alergią. Bardzo sympatyczna, z "ludzkim" podejściem, cierpliwie tłumaczy. Jednocześnie bardzo konkretna! Z punktu widzenia …
Diabeta-Care
Piłsudskiego 44
Lubin
Proffesore, w każdym calu , taka opinia mi przychodzi na myśl jako inżynierowi na emeryturze. Za kompetencję i kompleksowe podejście do problemu zdrowotnego.
Szpital Wojewódzki, Oddział Chirurgii Dziecięcej
ul. Chałubińskiego 7
Koszalin
Pani doktor przemiła, bardzoooo dobrze tłumaczy podczas badania, super opis wyników, polecam, oby więcej było takich lekarzy
prywatny gabinet lekarski
osiedle parkowe 10
Czarnków
Lekarz, który bardzo mi pomógł. Swoimi zaleceniami I poradami uchronił mnie od poważnych powikłań chorobowych za co bardzo dziękuję Panu Doktorowi. Nie jestem kompetentny w ocenie ale uwazam , że posiada bardzo dużą wiedzę medyczną o czym świadczy skuteczność leczenia moich skomplikowanych dolegliwości. Pomimo mojego podeszlego wieku dzięki systematycznej opiece czuję się bezpieczny. Serdecznie dziękuję Panie Doktorze.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,KARDIOCENTRUM" - filia w Chełmie
Szymanowskiego 1
Chełm
Najlepszy lekarz od wielu lat. Niejednokrotnie "specjaliści" nie potrafili postawić trafnej diagnozy i kto bezbłędnie to zrobił? Tylko Dr Paweł, żaden inny. Dziękujemy!
ulica Al. Jana Pawła II 21
Zamość
Zdecydowanie lekarz godny polecenia, człowiekowi wraca wiara w służbę zdrowia mając kontakt z tak kompetentnym i to tego uprzejmym lekarzem
REVITA
oś Kolorowe 21/213 I piętro
Niezmiernie dziękuję Panu doktorowi za całą opiekę, którą mi Pan udzielił w trudnym dla mnie czasie choroby. Dzięki Pańskiej wiedzy, doświadczeniu i zaangażowaniu mój stan zdrowia znacznie się poprawił. Doceniam to, że zawsze poświęca Pan dużo czasu na rozmowy ze mną i tłumaczenie wszystkich szczegółów dotyczących mojego leczenia. Czułem się zawsze zrozumiany i wsparcie ze strony Pana było dla mnie bardzo cenne. Jeszcze raz serdecznie dziękuję za wszystko, co dla …
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 1 im. Prof. Józefa Gasińskiego w Tychach
ulica Edukacji 102
Tychy
Najlepsza Pani Doktor jaką do tej pory miałam.Pełna empatii, życzliwości,i z ogromną wiedzą medyczną Wszystko wyjaśnia do końca jeśli chodzi o leczenie. Uprzejma zawsze poświęca pacjentowi swój czas( aż za bardzo)ponad wszystko. Podejście do pacjenta w skali od 1-do 10 .Daje 100. Godna polecenia .
Pan Dr.,godny polecenia bardzo jestem zadowolony ze trafilem do Pana dr.byl to czysty przypadek moj lekarz pierwszego kontaktu odmowil mi skierowania do specjalisty postanowilem zrezygnowac z tego lekarza i zaproponowano mi dr Owerczuka w moim przypadku nie moglem lepiej trafic .pelna profesjonalnosc kompetencja uprzejmnosc bardzo dobre podejscie lepiej nie moglem trafic na tak dobrego lekarza Bardzo Polecam sami sie przekonacie.
Znam Panią Doktor od 33 lat . Dosłownie nie wyobrażam sobie bez niej życia. Dzięki jej ogromnej wiedzy , ogromnej kompetencji i zaangażowaniu żyję do dziś, a mam już 81 lat. Z całego serca składam na ręce Pani Doktor przepiękne podziękowania za opiekę medyczną , dociekliwość w postawieniu diagnozy i ogromne wsparcie podczas operacji i w czasie powrotu do zdrowia. Podczas każdorazowej wizyty w gabinecie spotkałam się zawsze ze zrozumieniem …
Miedziowe Centrum Zdrowia w Lubinie S. A.
M. Skodowskiej-Curie 66
Lubin
Jestem trzy lata po ablacji wykonanej przez doktora Rafała, wszystkim którzy się wahają polecam z całego zdrowego♥️. Wspaniały lekarz, któremu od razu zaufałam. Dziekuję
latawiec
Śląska Westerplatte 53
Świdnica
Byłam z mężem na wizycie10.10.24 u Pani doktor. Podejście Pani doktor do pacjenta jest pełne zaangażowania,zrozumienia i profesjonalnego podejścia. Z serca Polecam
NZOZ RODZINA Sp.z.o. o.
ulica Szklarska 1
Inowrocław
Cudowna pani Doktor zawsze pomocna i nigdy nie zostawi pacjenta bez diagnozy i leczenia dosłownie anioł a nie człowiek,miła, serdeczna,bardzo kulturalna i nigdy nie zdarzyło się że by ktoś odszedł z kwitkiem
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego "Bytków" Szeja-Zabawa, Morawiec,Knap-Ulbrich Spółka Lekarska
Niepodległości 29
Siemianowice Śląskie
Pana doktora cechuje wysoka kultura osobista i ogromna cierpliwość. Lekarz konkretny i bardzo miły. Wizyta przebiega bez pośpiechu, lekarz przeprowadza dokładny wywiad i w zrozumiały dla pacjenta sposób odpowiada na zadane pytania. Pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam.