lek. med. Małgorzata Rotuska-Żaba

LUX MED
ul. Szernera

Bardzo słaby lekarz, zero podejścia do człowieka, bagatelizowanie objawów, nieprofesjonalne podejście, nie polecam
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Elżbieta Kelm

Powstańców

Pani Elżbieta Kelm jest wspaniałym lekarzem. Zna swoich pacjentów.

dr n. med. Henryk Śmiłowski

Endokrynolog, Internista

Żary

Doktor z prawdziwego zdarzenia, to on mnie i moją córkę doprowadził do normalnego stanu. Na NFZ wizyty są tak odległe w czasie, jak ktoś dopiero zachorował to nie jest w stanie dobrze się unormować. Doktor zlecił mi wiele innych badań, można z nim porozmawiać, dowiedzieć się dokładnie o stanie swojego zdrowia. Również telefonicznie udzielał mi porady jak zaszła taka potrzeba. Polecam z całego serca. Wspaniały lekarz.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Ryszard Szyda

"MEDICUS" Witkowo, ul. Wiejska
Sadowa 22
62-200 Gniezno

Znakomity specjalista w dziedzinie kardiologii i i tereny a zarazem wspaniały człowiek. Podejście kompleksowe, wnikliwe, pełne empatii i szacunku do chorego. Bardzo wysoka kultura osobista. Dzięki trafnej diagnozie Pana Doktora i natychmiastowym skierowaniu do szpitala, zostało uratowane życie pacjenta wcześniej odesłanego do domu na SOR. Na wizytę można praktycznie się umówić o przysłowiowej każdej godzinie dnia i nocy.

lekarz Sławomir Boboń

Jasminowa 21 / 2
Lubin

Pełen profesjonalizm.trafilam do doktora w związku bardzo podwyższonym ciśnieniem i pulsem( dodam że jestem niskociśnieniowej)bardzo mnie zdziwiło gdy doktor zwrócił uwagę że mam opuchnięta nogę (reszta lekarzy nie zwracała uwagi)zrobił mi USG serca i stwierdził że ciśnieniem to najmniejszy problem zalecił jak najszybsze USG specjalne w szpitalu.Dzieki jego dociekliwości i potem fachowemu podejściu doktora Michała Milnikiewicza jestem już po operacji ido chodzę do siebie na oddziale rehabilitacji kardiologii MCZ Lubin.dzieki …
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Zbigniew Jurek

Internista, Lekarz rodzinny

Tuchów

Niestety nie polecam bardzo mało uprzejmy. Ma swoich ulubionych pacjentów na oddziale innych nie zauważa. Trzeba iść na prywatna wizyte później na odział wtedy ewentualnie pomoże.

lekarz Dariusz Sowiński

Diabetolog, Internista

Bielany Wrocławskie Dębowa 6
Kobierzyce

Miły czarujący doktor Dariusz Sowiński to geniusz w swoim zawodzie miałam problem w leczeniu cukrzycy on znalazł mi lek w 5 minut i problem minął . Korzystajmy z usług takich lekarzy jak pan Sowiński. Polecam Danuta

lekarz Marek Wojtkowiak

Gastroenterolog, Gastrolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Nucleus" Przychodnia Specjalistyczna
Kobielska 13

Po raz pierwszy bylam u pana dr.a dwa lata temu. Ujal mnie kultura, cierpliwoscia, starannie wypytal o wszystko, przedstawil plan leczenia. Teraz wybieram sie ponownie. Po odwiedzeniu kilku warszawskich gastrologow wracam do tego dr. a .Polecam
Opinia dodana przez: ola

lekarz Jolanta Włodarczyk

Diabetolog, Internista

Słupca

Lekarz z powołania.Leczyła babcie,mamę i teraz mnie.Zawsze gotowa do pomocy.Wspaniały człowiek i lekarz

lekarz Anna Winowska

NZOZ Pielęgniarek Zabiegi
Kronikarza Galla 24/125

Nie polecam tej lekarki. Większość wizyty upłynęła w nie miłej atmosferze oskarżeń pod zarzutem jej byłego męża. Dlaczego ja miałem tego wysłuchiwać? Przecież przyszedłem z ważnym dla mojego zdrowia problemem kardiologicznym, a nie po to żeby słuchać zarzutów pod adresem jakiegoś faceta. To było nieprofesjonalne.
Opinia dodana przez: Krzysztof

dr n. med. Ryszard Sobieraj

Słowackiego 16
Chrzanów

Wczoraj byłam na badaniu u Pana doktora, ja osobiście polecam. Badanie mało przyjemne ale podejście do pacjenta bardzo miłe. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr n. med. Ewa Stochmal

Endokrynolog, Internista

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Do Pani doktor chodzę na wizyty do SCM clinic. W mojej ocenie to bardzo dobra, skuteczna lekarka. Zleca sporo badań, ale mnie to nie przeszkadza, przynajmniej wiem, że trzyma rękę na pulsie. Jestem zadowolona z jej opieki, widzę poprawę.
Opinia dodana przez: Pola

lekarz Jarosław Gajewski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDICO spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Targowa 16
95-010 Stryków

Od wielu lat jestem pacjentką Pana Doktora, za każdym razem wykazuje się życzliwością, indywidualnym podejściem do pacjenta, profesjosjonalizmem godnym naśladowania dla innych lekarzy. Dzięki zaangażowaniu i świetnej intuicji Pana Doktora udało mi się przejść przez Covid. Serdecznie DZIĘKUJĘ
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Kinga Krawczyk-Rusiecka

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Moja ocena jest jednocześnie opinią . W całości zgadzam się z opiniami Kariny , Patrycji i Wiktora. Dziekuję
Opinia dodana przez: Marian

lekarz Stefan Pechciński

Internista, Transfuzjolog

Wrocławska 16/39

Świetny lekarz, z powołaniem. Kompetentnybi sympatyczny. Od roku szukałam pomocy w diagnozie. Jedna wizyta u doktora i problem się rozwiązał. Dziękuję za pomoc!

lekarz Krystyna Dwornik-Świgoń

Taczanów Drugi 4a lok. 14
63-300 Pleszew

Bardzo miła i kompetentna pani doktor. Szybko zareagowała na objawy mojego taty, dzięki czemu sprawnie otrzymał leczenie.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Ewa Stasikowska-Dutka

Internista, Lekarz medycyny pracy

NSZOZ "PANACEUM" Poradnia Leczenia Bólu
ulica Ludowa 7
41-300 Dąbrowa Górnicza

Z ogromnym żalem muszę wystawić najniższą możliwą ocenę. Pani ordynator oddziału paliatywnego w Olkuszu wykazała się całkowitym brakiem empatii – zarówno wobec pacjenta, jak i jego rodziny. Styl komunikacji przypomina raczej czasy PRL niż nowoczesną, pełną szacunku opiekę paliatywną. Nasza babcia trafiła na oddział z głębokimi odleżynami, które staraliśmy się leczyć i poprawiać jej stan. Niestety, po czasie spędzonym pod opieką pani doktor, odebraliśmy ją w znacznie gorszym stanie – …

lekarz Renata Kasza

ul. Broniewskiego 8A
32-300 Olkusz

P. Doktor Renata Kasza to wspaniały lekarz, kompetentna, ciepła i sympatyczna. Nie wiem, skąd taka wcześniejdza opinia 😓
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Wojciech Nowacki

Krótka 6 lok. 5
62-200 Gniezno

Wspaniały, wyrozumiały człowiek, Lekarz który zawsze znajdzie czas dla człowieka. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Krzysztof Rutkowski

Internista, Reumatolog

Laboratorium Medyczne Synevo Włocławek Kilińskiego
Jana Kilińskiego 16
87-800 Włocławek

Bardzo dobry specjalista. Lekarz z dużym doświadczeniem, jego diagnozy są trafione. Profesjonalne podejście do pacjenta. Bardzo miła osoba. Polecam.