SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA LEKARSKA
Paderewskiego 36
Puck
Lekarz z bardzo dobrym podejściem do pacjenta, z dużą wiedzą, doświadczeniem. Poświęca wiele czasu na wywiad i badania (po badaniu wszystko wyjaśnia). Serdecznie polecam.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Choszcznie
Choszczno
Gorąco polecam tę Panią doktor! Bardzo dobre podejście do pacjenta, jasne tłumaczenie, poświęca dużo czasu na wyjaśnienia i odpowiedzi na pytania. Wszystko jak należy.
Z czystym sumieniem bardzo polecam pana doktora Wojciecha Bobrowskiego. Jeszcze najwspanialszy lekarz na którego do tej pory trafiłam. Bardzo kompetentny dociekliwy i na pewno nie zostawi pacjenta bez konkretnej diagnozy zaznaczam prawidłowej. Panie doktorze dziękuję za wszystko co pan dla mnie robi. Pozdrawiam Ewa Sadowska.
Przez całą wizytę odnosiłem wrażenie, że przeszkadzam lekarzowi. Ponieważ z powodu choroby traciłem głos podczas mówienia miałem ze sobą wodę, którą postawiłem na brzegu biurka. Dr Czarnecki w ordynarny sposób wziął buteleczkę z wodą i z impetem odstawił na kosz ze śmieciami. Nie słuchał tego, co mam do przekazania. Nie interesowały go objawy choroby. Nie poświęcił najmniejszej uwagi informacji, że dwa razy ugryzł mnie kleszcz. Że podobne symptomy choroby powtarzają …
NZOZ Centrum Medyczne św. Pawła
ulica św. Pawła 11a
Chorzów
Lekarz z powołania i 100% kompetentny , wiedza , wysoka kultura osobista i zaangażowanie to cechy które określają Dr. Szymona Dworniczaka jego praca to nowe standardy w naszej medycynie . Polecam z pełnym zaufaniem.
Szpital Powiatowy
JÓZEFA IGNACEGO KRASZEWSKIEGO 142
Krynica-Zdrój
PAMIRTAM PANIĄ DOKTOR GDY BYLEM W SANATORIUM.PRZYJELA MNIE PO SKOŃCZONEJ PRACY .UPRZEJMA, MĄDRA,KOMPETENTNA.PRAWDZIWY WZOR DLA POLAKA POLAKA KATOLIKA.DZIS KIBICUJE JEJ W WALCE O SWE DOBRE IMIE,KTORA ZSZARGALA JEJ "PRZYJACIÓŁKA" KRYSTYNA ZIOBRO I JEJ SYN PROKURATOR STRZEZCIE SIE RODZINY ZIOBRO NAJBARDZIEJ MŚCIWYCH,FALSXYWYCH LUDZI.O CZYM WIE CALA KRYNICA ZDROJ.BOG NIECH CHRONI I DAJE LASKI PANI DOKTOR I JEJ BLISKIM.JEJ FALSZYWI PRZYJACIELE NIECH PALĄ SIĘ W PIEKLE NA WIEKI
SPZOZ Warszawa Wola-Śródmieście
ulica Ciołka 11
Super lekarka. Podchodzi do pacjenta uprzejmie, miło, fachowo przeprowadza wizytę, bada pacjenta, słucha co on mówi. Leczę się u tej doktor od dawna raz na NFZ raz prywatnie, bo ciężko się do niej dostać. Super lekarz polecam, a na pewno się u niej na wizycie nie zawiedziesz.
Dobry specjalista i robi wszystkie badania aby poznać przyczynę choroby. Można się leczyć na NFZ. U mnie podczas wizyty pani doktor robiła USG, a potem zapisała w karcie pacjenta i w efekcie nie wiem, jakich objętości jest moja tarczyca. Póki co jestem wdzięczna za szybkie wykrycie choroby, nie zbagatelizowanie wyniku TSH w normie i stałą kontrolę. Uwaga adres gabinetu powyżej jest nie aktualny. Na stronie zedlewska.pl można znaleźć wszystkie aktualne …
NZOZ Przychodnia na Bielanach
ul. Jana Kasprowicza 62
gdyby wszyscy lekarze podchodzili do pacjenta jak doktor Grabowska , to chorych byłoby o połowę mniej
SP Zespół Przychodni Specjalistycznych we Włocławku
ulica Szpitalna 6A
Włocławek
Rzeczowa . Tłumaczy dlaczego stosuje takie A nie inne leczenie A to u lekarzy nie jest częste. Poświęca dużo czasu pacjentowi.
Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie
Inwalidów Wojennych 26
Wołów
Jeszcze nigdy nie byłam na takiej rewelacyjnej wizycie lekarskiej.Wyszłam z kompletem wiedzy dotyczącej mojego stanu zdrowia,źródeł dolegliwości,przebiegu leczenia.Wizyta trwała 40 min.Moglam zadać dużo pytań,nie byłam pospieszana,ani zbywana,wręcz przeciwnie-mocno doopiekowana.Będę tę lekarkę polecała każdemu.