Sosnowiec

Diabetolog, Internista

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
ul. Pusta 15
41-205 Sosnowiec

Wspaniała Pani doktor. Po 5 latach leczenia u innych lekarzy, wreszcie prawidłowo postawiona diagnoza i wdrożone skuteczne leczenie. Gorąco polecam
{'id': 17055, 'name': 'Sosnowiec'} Internista
                                       dr n. med. Anna Kopff

dr n. med. Anna Kopff

41-200 Sosnowiec

Znakomity kardiolog, po długich konsultacjach u innych lekarzy zostałem prawidłowo zdiagnozowany . Żyję teraz bez obawy o przysłość.
Opinia dodana przez: Marek
{'id': 17055, 'name': 'Sosnowiec'} Internista
                                       dr hab. n. med. Maciej Kaźmierski

dr hab. n. med. Maciej Kaźmierski

Gabinet Kardiologiczny- Maciej Kaźmierski
Aleja Zwycięstwa 8
Sosnowiec

Wspaniały człowiek,dokładny,empatyczny lekarz, porady nie tylko z dziedziny kardiologii, ogromna wiedza, proste ,jasne tłumaczenie choroby i jej następstw. Dziękuję doktorze za poświęcony czas. Polecam każdemu . Gabinet i personel,super.
Opinia dodana przez: Mariola z Ustronia,żona pacjen

lekarz Marzena Kotlińska - Karlik

Aleja Zwycięstwa 4/IID
41-200 Sosnowiec

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Mariusz Drabik

NZOZ Polskiej Grupy Medycznej im. Polonii Świata
ulica Szpitalna 1
41-219 Sosnowiec

Byliśmy u pana doktora pierwszy raz mąż jest chory Jestem zachwycona dokładnością lekarza .Na każde pytanie z naszej strony odpowiadał spokojnie i rzeczowo ale tak abyśmy zrozumieli na czym polega choroba męża . Powiem jeszcze że to młody lekarz ale kompetentny widać że mu na pacjencie zależy.Na prawdę godny polecenia Tak trzymać panie doktorze.
Opinia dodana przez: Bozena

lekarz Mariola Rabsztyn-Lebensztejn

Diabetolog, Internista

ulica Będzińska 26/24
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor jest bardzo miłą , kompetentną osobą . Wysłuchuje pacjenta bardzo uważnie , tłumaczy w sposób prosty zawiłości leczenia. Jest świetnym specjalistą poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu.Polecam .
Opinia dodana przez: Jolanta

dr n. med. Zbigniew Śpiewak

NZOZ Praktyka Dentystyczno-Lekarska
Kościelna 28/2
41-200 Sosnowiec

Polecam szczerze. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Dokładny wywiad ogólny, spojrzenie całościowo na pacjenta i jego dolegliwości. I przede wszystkim: słucha pacjenta i słyszy co pacjent mówi.
Opinia dodana przez: Asia

lekarz Agata Ciesielska-Kondys

al. Zwycięstwa 4 lok. 8
41-200 Sosnowiec

...jest pani super Agato...Bardzo mi pani pomogła i jestem strasznie zadowolony z wizyty u pani....pozdrawiam serdecznie....Darek...

lekarz Barbara Janota-Oczkowicz

Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna nr 10
Hallera 5
41-214 Sosnowiec

Fachowa opieka lekarska-godna polecenia. Zajmuje się pacjentem bardzo rzetelnie.Miła ,troskliwa i opiekuńcza.
Opinia dodana przez: stanisław

lekarz Cezary Ruszkiewicz

Gabinet Stomatologiczny Joanna Zabierzewska
Dworska 12/32
41-219 Sosnowiec

Rzeczowy,uprzejmy,cierpliwy,kompetentny. Pan doktor przywrócił mnie do zdrowia oraz wskrzesił moją wiarę w lekarzy z powołania. (leczenie 100% NFZ)!
Opinia dodana przez: Sylwia

dr Lucyna Biela-Chadzińska

Poliklinika Doktora Bessera
ul. Sucha 7a
41-200 Sosnowiec

Pani Doktor jest osobą naprawdę godną polecenia. Przyjmuje zarówno w Szpitalnej Poradni Kariologicznej (Centrum Urazowe w Sosnowcu) jak i prywatnie również w Sosnowcu. Lekarz bardzo kompetentny a przy tym sympatyczny. Polecam serdecznie, Alicja G.

lekarz Magdalena Miczko

ul. Naftowa
41-200 Sosnowiec

Kiedys leczyłem się u p.doktor pracujeac jeszcze w H. Katowice...Bardzo dobry lekarz niosący pomoc,dobry specjalista i wrażliwy człowiek czego niektórym lekarzom niestety brakuje.....Godny polecenia......
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Bożena Kozubowska

ulica Lubelska 33/23
41-219 Sosnowiec

Bardzo sympatyczny lekarz. Tłumaczy wszystko wyczerpująco, zleca bez zwłoki niezbędne badania, a przy tym jest bardzo uprzejma i kulturalna. Mocno polecam!
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Tomasz Majewski

al. Zwycięstwa 4 lok. 8
41-200 Sosnowiec

Lekarz z powołania. Miły uprzejmy ale jak trzeba stanowczy. Ile razy jestem u Pana Doktora na wizycie wychodzę w dobrym nastroju .
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Jolanta Małecka-Dembowska

Lenartowicza 73
41-200 Sosnowiec

Bardzo dobra pani doktor. Jest świetnym lekarzem jakich mało. Leczyła zarówno mnie, jak i moją mamę. Polecam szczerze.
Opinia dodana przez: Beata Jusiak

lekarz Andrzej Hoffmann

41-200 Sosnowiec

Bardzo dziękuję dr Andrzejowi Hoffmanowi za profesjonalne przeprowadzenie ablacji w dniu 16.08.2022 r.

lekarz Agata Gruszka

Sante Clinic
Aleja Wolności 6
41-219 Sosnowiec

Pani doktor to chodząca dobroć. Kompetentna, miła, doskonały diagnosta. Nigdy się nie spieszy, poświęca pacjentowi wystarczającą ilość czasu. Polecam z całą odpowiedzialnością. Oby więcej takich lekarzy.

lekarz Michał Petelenz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Agrotex Leszek Gajek
Zegadłowicza 3
41-200 Sosnowiec

Szczerze polecam!!! Bardzo dobry lekarz internista. Świetny w rozpoznaniu choroby i stawianiu diagnozy. Byłam pacjentką kilka lat. Jestem zdrowa i bardzo wdzięczna panu doktorowi za wszystko co dla mnie zrobił.
Opinia dodana przez: Maria Michnik

lekarz Tomasz Kłopotowski

Internista, Toksykolog

Instytut Medycyny Pracy i Zdrowia Środowiskowego w Sosnowcu
ulica Kościelna 13
41-200 Sosnowiec

Witam chciałam z całego serca podziekować Ordynatorowi Oddziału Toksykologii panu dr Tomaszowi Kłopotowskiemu oraz całemu personelowi oddziału toksykologii za uratowanie mi życia w maju 2020 trafiłam na oddział toksykologii w bardzo złym stanie!!Pan ordynator uratował mi życie i jestem mu za to bardzo bardzo wdzięczna.Dziekuje Alicja K.
Opinia dodana przez: Alicja K.

lekarz Andrzej Świątkowski

41-200 Sosnowiec

Wielkie podziękowania dla lekarza który 6.01 uratował moje życie, przed zabiegiem pełna informacja co o jak jeszcze raz bardzo dziękuję ☺️