"Absolwentka Akademii Medycznej w Warszawie. W roku 1992 uzyskała I stopień specjalizacji z zakresu dermatologii i wenerologii w Klinice Dermatologii w Krakowie, a trzy lata później II stopień specjalizacji w Klinicznym Szpitalu Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Warszawie. Tytułem doktora nauk medycznych posługuje się od 1996 roku.
Doświadczenie zawodowe budowała pracując w Specjalistycznym Szpitalu im. Ludwika Rydygiera w Krakowie oraz Szpitalu MSWiA w Warszawie.
Posiada liczne certyfikaty…
Miła wizyta, profesjonalne podejście. Wiedza i zaangażowanie. Syn jako pacjent czuł się komfortowo. Polecam.
Cudowna Pani doktor nie rozumiem negatywnych komentarzy profesjonalna, skrupulatna, bardzo dokładnie przeprowadzona dermatoskopia. Sympatyczna atmosfera. Przyszłam na dermatoskopie, a otrzymałam dodatkowo szereg porad jak radzić sobie ze suchą skórą. Pani doktor jest najlepszym dermatologiem. Byłam u kilku innych osób i nie wyobrażam sobie nie wracać do Pani doktor. Bardzo empatyczna i przejmuje się pacjentem. Polcecam z całego serca!
Wizyta to strata czasu .Lekarka była niesympatyczna i nieprofesjonalna – podczas wizyty wyśmiewała moje problemy, tłumacząc się zmęczeniem po całym dniu. Nie otrzymałam żadnej realnej pomocy i wyszłam z poczuciem zlekceważenia. Zdecydowanie nie polecam
Pani doktor Iwona jest najlepszym dermatologiem, od lat borykałem się z problem na twarzy, czerwone plamy w okresie zimowym. Wcześniej dostawałem od innych lekarzy sterydy które kompletnie nie pomagały. Od Pani doktor otrzymałem robioną maść i po 2 dniach używania byłem jak nowy. Pani Doktor nie toleruje spóźnień, może dlatego są takie opinie. Jeszcze raz mogę polecić!
Nieprzyjemna Pani, kazała mojemu synowi być cicho i cytuję "wolno Ci tylko oddychać". Zerowa empatia. Niby dermatolog dziecięcy a kompletny brak podejścia do dzieci. Do tego wystawiona recepta okazała się być anulowana, więc jechałam do apteki po zamówiony lek na marne. Pani Doktor nieobecna przez najbliższe 3 tygodnie, więc muszę się wybrać ponownie do innego lekarza po nową receptę i nową diagnozę. Nie polecam!
Byłem u tej pani z synem, u którego pojawiło się ciemne, nierówne znamię. Pani powiedziała, żebym jej go nie pokazywał, bo sama sobie znajdzie. Gdy już go znalazła, popatrzyła przez lupkę przez kilka sekund i stwierdziła, że wszystko jest w porządku. Po takiej wizycie konieczne było udanie się do dermatologa, który zalecił szybkie usunięcie znamienia, co też zostało wykonane w szpitalu.
Nie rozumiem tych ocen 1. Pani dr nie ma byc przyjaciolka tylko lekarzem a lekarzem jest swietnym. Od lat badam u niej znamiona i wizyta nie odbywa sie jak w przypadku innych do zbadania 10 pieprzykow bo na wiecej nie ma czasu. Jest dokladna rzeczowa. Polecam!!
Polecam!!
Nie polecam. Wizyta przebiegła w bardzo nieprzyjemnej atmosferze. Pani doktor rozmawiała ze mną w nieuprzejmy sposób, jakbym przeszkadzała jej w prywatnym czasie, a nie przyszła po pomoc jako pacjentka. Nie wyjaśniła mi przyczyn problemu dermatologicznego, z którym przyszłam, tylko wystawiła skierowanie do chirurga, stwierdzając, że "to nie do niej". Miałam jeszcze inne kwestie zdrowotne, ale po takim podejściu nie miałam już ochoty o nic więcej pytać. Na biurku pani doktor znajdowało się otwarte jedzenie w pudełku, co również nie sprawiało wrażenia profesjonalnej i skupionej na pacjencie osoby. Jestem rozczarowana takim …
Nie polecam.
Jestem rozczarowana takim traktowaniem, zwłaszcza że jako obywatelka płacę składki zdrowotne i mam prawo oczekiwać minimum zaangażowania i szacunku. Zdecydowanie nie polecam wizyt,
Dermatoskopia wykonana bardzo dokładnie i skrupulatnie. Nie rozumiem negatywnych opinii na temat pani doktor. Dla mnie pełen profesjonalizm, jestem zadowolony z wizyty.
Najgorsze moje doświadczenie z lekarzem w życiu.Ta kobieta nie ma w sobie za grosz empatii ludzkiej.Wizyta trwała 4 minuty ,już na wejściu dało się odczuć że pani doktor ma zly humor i cała rozmowa,wizyta była na zasadzie "po co tu przyszłaś,wyjdź już". Bardzo niemiła, obojętna,siedząca w tym gabinecie chyba jak za kare.Nie rozumiem skoro ewidentnie nie znosi ludzi to po co została lekarzem? Nigdy więcej tak okropnych wizyt.Nie polecam