dr n. med. Iwona Kaczanowska

Dermatolog

2,2
2,0

O mnie

"Absolwentka Akademii Medycznej w Warszawie. W roku 1992 uzyskała I stopień specjalizacji z zakresu dermatologii i wenerologii w Klinice Dermatologii w Krakowie, a trzy lata później II stopień specjalizacji w Klinicznym Szpitalu Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Warszawie. Tytułem doktora nauk medycznych posługuje się od 1996 roku.
Doświadczenie zawodowe budowała pracując w Specjalistycznym Szpitalu im. Ludwika Rydygiera w Krakowie oraz Szpitalu MSWiA w Warszawie.
Posiada liczne certyfikaty…

Wizyta to strata czasu .Lekarka była niesympatyczna i nieprofesjonalna – podczas wizyty wyśmiewała moje problemy, tłumacząc się zmęczeniem po całym dniu. Nie otrzymałam żadnej realnej pomocy i wyszłam z poczuciem zlekceważenia. Zdecydowanie nie polecam

Pani doktor Iwona jest najlepszym dermatologiem, od lat borykałem się z problem na twarzy, czerwone plamy w okresie zimowym. Wcześniej dostawałem od innych lekarzy sterydy które kompletnie nie pomagały. Od Pani doktor otrzymałem robioną maść i po 2 dniach używania byłem jak nowy. Pani Doktor nie toleruje spóźnień, może dlatego są takie opinie. Jeszcze raz mogę polecić!

Nieprzyjemna Pani, kazała mojemu synowi być cicho i cytuję "wolno Ci tylko oddychać". Zerowa empatia. Niby dermatolog dziecięcy a kompletny brak podejścia do dzieci. Do tego wystawiona recepta okazała się być anulowana, więc jechałam do apteki po zamówiony lek na marne. Pani Doktor nieobecna przez najbliższe 3 tygodnie, więc muszę się wybrać ponownie do innego lekarza po nową receptę i nową diagnozę. Nie polecam!

Byłem u tej pani z synem, u którego pojawiło się ciemne, nierówne znamię. Pani powiedziała, żebym jej go nie pokazywał, bo sama sobie znajdzie. Gdy już go znalazła, popatrzyła przez lupkę przez kilka sekund i stwierdziła, że wszystko jest w porządku. Po takiej wizycie konieczne było udanie się do dermatologa, który zalecił szybkie usunięcie znamienia, co też zostało wykonane w szpitalu.

Nie rozumiem tych ocen 1. Pani dr nie ma byc przyjaciolka tylko lekarzem a lekarzem jest swietnym. Od lat badam u niej znamiona i wizyta nie odbywa sie jak w przypadku innych do zbadania 10 pieprzykow bo na wiecej nie ma czasu. Jest dokladna rzeczowa. Polecam!!

Polecam!!

Nie polecam. Wizyta przebiegła w bardzo nieprzyjemnej atmosferze. Pani doktor rozmawiała ze mną w nieuprzejmy sposób, jakbym przeszkadzała jej w prywatnym czasie, a nie przyszła po pomoc jako pacjentka. Nie wyjaśniła mi przyczyn problemu dermatologicznego, z którym przyszłam, tylko wystawiła skierowanie do chirurga, stwierdzając, że "to nie do niej". Miałam jeszcze inne kwestie zdrowotne, ale po takim podejściu nie miałam już ochoty o nic więcej pytać. Na biurku pani doktor znajdowało się otwarte jedzenie w pudełku, co również nie sprawiało wrażenia profesjonalnej i skupionej na pacjencie osoby. Jestem rozczarowana takim …

Nie polecam.

Jestem rozczarowana takim traktowaniem, zwłaszcza że jako obywatelka płacę składki zdrowotne i mam prawo oczekiwać minimum zaangażowania i szacunku. Zdecydowanie nie polecam wizyt,

Dermatoskopia wykonana bardzo dokładnie i skrupulatnie. Nie rozumiem negatywnych opinii na temat pani doktor. Dla mnie pełen profesjonalizm, jestem zadowolony z wizyty.

Najgorsze moje doświadczenie z lekarzem w życiu.Ta kobieta nie ma w sobie za grosz empatii ludzkiej.Wizyta trwała 4 minuty ,już na wejściu dało się odczuć że pani doktor ma zly humor i cała rozmowa,wizyta była na zasadzie "po co tu przyszłaś,wyjdź już". Bardzo niemiła, obojętna,siedząca w tym gabinecie chyba jak za kare.Nie rozumiem skoro ewidentnie nie znosi ludzi to po co została lekarzem? Nigdy więcej tak okropnych wizyt.Nie polecam

Okej, sory, to było jedno z najbardziej nieprzyjemnych doświadczeń z lekarzem w moim życiu, a chodzę do nich często. Może powinna zostać radiologiem żeby ograniczyć kontakt z pacjentem do obrazków, wtedy może przestanie naruszać granice osób którym powinna pomagać. Przykro mi że nigdy nie poniesie konsekwencji za swoje zachowanie, mam nadzieję, że szybko przejdzie na niezbyt zasłużoną emeryturę.

Polecam panią Doktor, postawiła prawidłową diagnozę. Skierowała do świetnego chirurga. Godna polecenia.