dr n. med. Jacek Czelejdr n. med. Jacek Czelej - zdjęcie profilowezdjęcie #1zdjęcie #2zdjęcie #3zdjęcie #4zdjęcie #5zdjęcie #6zdjęcie #7zdjęcie #8zdjęcie #9zdjęcie #10zdjęcie #11zdjęcie #12

dr n. med. Jacek Czelej

4,8
4,8

O mnie

Godziny przyjęć pacjentów w gabinecie : pon. 15:00 - 20:00 i śr. 10:00 - 17:00

Dr n. med. Jacek Czelej jest …

Godziny przyjęć pacjentów w gabinecie : pon. 15:00 - 20:00 i śr. 10:00 - 17:00

Dr n. med. Jacek Czelej jest absolwentem Oddziału Pediatrycznego Wydziału Lekarskiego AM w Warszawie. Specjalizację z zakresu pediatrii uzyskał w PSK Nr 3, A.M. w Warszawie, pod kierunkiem prof. dr hab. n. med. M.H. Zapaśnik-Kobierskiej.

Zapraszam do mojego gabinetu lekarskiego, położonego na Ochocie, blisko centrum Warszawy, który prowadzę od 1980r. Blisko 80% moich pacjentów to osoby ze spadkiem odporności oraz przypadki alergii. W swojej praktyce preferuję preparaty naturalnego pochodzenia, przede wszystkim leki homeopatyczne i ziołowe.
Jestem absolwentem oddziału pediatrycznego, wydziału lekarskiego AM w Warszawie. Specjalizację pediatryczną pod kierunkiem Pani prof. H. Zapaśnik-Kobierskiej uzyskałem na AM w Warszawie. Przez blisko 20 lat pracowałem naukowo w CMKP w Warszawie, gdzie doktoryzowałem się.
Swoje wieloletnie doświadczenie lekarskie, które zdobywałem w kraju i za granicą, wykorzystuję w swojej codziennej praktyce, prowadząc z reguły trudne i przewlekłe przypadki.
Najważniejsze jest w moim podejściu dobro prowadzonego pacjenta, właściwe relacje, wzajemne zrozumienie i poszanowanie, które są zawsze nadrzędne w moim gabinecie. Nie ukrywam, że często znajduję dużo satysfakcji i radości z mojej ciężkiej i odpowiedzialnej pracy.
Zapraszam Państwa na moją stronę internetową : www.drczelej.pl, gdzie w sposób przystępny i szeroki odpowiadam na najczęściej zadawane pytania pacjentów.

Poza godzinami przyjęć w gabinecie, udzielam porad telefonicznych. Nie czytam i nie koresponduję z pacjentami przy pomocy Sms-ów

Publikacje:

1. „Poradnik Homeopatyczny dla Matek „
J. Czelej Wydawnictwo Ariel W-wa 1991 – wydanie kieszonkowe
2.” Podręczna Materia Medica 186 Leków Homeopatycznych „
J. Czelej , P. Koziej , Homeo-Med W-wa 1992 – opis najbardziej popularnych leków homeopatycznych
3. „Leksykon Leków Homeopatycznych”
B. Wasilewski , J. Czelej , Wydawnictwo Split Trading W-wa 1994 – opis i zastosowania terapeutyczne wszystkich leków homeopatycznych dostępnych w tym czasie na rynku leków w Polsce
4. „Homeopatyczny Poradnik Terapeutyczny”
J. Czelej , Oficyna Wydawnicza Medyk W-wa 1995 – pierwsze w Polsce szerokie opracowanie zawierające praktyczny opis zastosowania leków homeopatycznych
5. „Poradnik Homeopatyczny dla Matek „
J. Czelej Oficyna Wydawnicza Medyk W-wa 1996 – opis praktycznych zastosowań leków homeopatycznych w leczeniu najczęstszych stanów chorobowych chorobowych u dzieci
6.” Praktyczny Poradnik Homeopatyczny”
J. Czelej Oficyna Wydawnicza Medyk W-wa 1998 – poradnik terapeutyczny przeznaczony dla lekarzy i farmaceutów
7. „Homeopatyczny Poradnik Terapeutyczny Leków firmy Lehning” J.Czelej Wydawnictwo Kengraf 2001 – poradnik terapeutyczny zastosowań homeopatycznych leków kompleksowych
8. „ Praktyczny Poradnik Homeopatyczny”
J. Czelej Oficyna Wydawnicza Medyk W-wa 2003 – poradnik terapeutyczny przeznaczony dla lekarzy i farmaceutów, opracowanie obejmujące większość dostępnych na rynku w Polsce leków homeopatycznych
9. „Poradnik Homeopatyczny dla Matek „
J. Czelej Oficyna Wydawnicza Oppidium W-wa 2005 – opis praktycznych zastosowań leków homeopatycznych na użytek domowy, w leczeniu najczęstszych stanów chorobowych u dzieci i kobiet

swietny lekarz, moim zdaniem jeden z najlepszych napewno w Warszawie a może i w Polsce. Dowiedziałam sie o nim w niemczech nawet tam ma pacjentów. Po przyjezdzie do Polski zaprowadziałam do P Czeleja syna. Mieliśmy propblemy z alergią i astmą. Po kilku miesiącach kuracji sytuacja zmieniała się diametralnie, syn zaczoł się usmiechać a alergia znikneła. Ataki duszności mineły. Polecam kazdemu Pana Czeleja ,wszystkie znajome które skorzystały z mojej rady są zachwycone.Po pierwsze skuteczny po drugie miły i otwarty.

Mam 3 dzieci i każde z nich trafiło do dr Czeleja z innym problemem. Od chorób układu oddechowego na tle alergicznym, przez stany zbliżone do adhd, na obniżonej odporności skończywszy. Kuracje trwały różnie - zależało to na ile trafnie doktor ocenił przyczynę choroby. Czasem celował (dobierał leki) i trzy razy - ale gdy się to udało - efekty zdrowotne przychodziły niemal od razu. Poza tym, stosując kuracje, sama nauczyłam się dobierać leki pierwszej pomocy, np. w ostrych infekcjach. Dzięki temu moje dzieci de facto nie znają antybiotyków. Nie ma mowy …

Nie ma mowy o efekcie placebo, bo dzieci miały 4-6 lat.
Dr Czelej może nie jest w kontakcie bardzo otwarty i "ciepły", ale myślę, że ważniejsza jest jego niewątpliwa skuteczność - przynajmniej w typowych chorobach wieku dziecięcego.

no niestety mam inne zdanie niż przedmówczynie , chociaż znam jeszcze wiele osób które sa zadowolone z jego leczenia , wywaliłam kupę pieniędzy , droga wizyta i lekarstwa - mi nie pomógł gdyby powiedział "proszę pani wyczerpały się moje możliwości "proszę zmienić lekarza ( jak sie spotkałam w innych sytuacjach )nie wyrażałabym negatywnej opinii - niestety nie polecam GO !!!!!!

jednym słowem specjalista w każdym calu

jednym słowem specjalista w każdym calu

kilka przypadków znanych mi wyleczenia bardzo poważnych dziecięcych chorób ,alergii i braku odporności.Mojej kolezanki syna wyleczył homeopatią z bakterii gronkowca złocistego.Mój syn dzieki niemu od ponad pół roku nie brał antybiotyku,jestem mu wdzięczna.Agnieszka