dr Michał Waśniewski

Medyczne Centrum Hetmańska
Hetmańska 55/1

Bardzo polecam Pana Doktora! Profesjonalne podejście, ogromna wiedza, bardzo uprzejmy, konkretny lekarz. Trafna diagnoza i błyskawiczna pomoc.
Opinia dodana przez: Natalia

prof. dr hab. n. med. Krzysztof Błaszyk

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Dr. hab. med. Krzysztof Błaszyk
Gajowa 3

Serdecznie dziękuję profesorowi K. Błaszyk za wykonanie krio ablacji ! Zabieg przebiegał spokojnie , bezboleśnie i skutecznie o tym świadczy poprawa mojego oddychania i mała reakcja na bardzo słaby wysiłek . Profesor Błaszyk to nie tylko bardzo dobry i z powołania kardiolog ale również wspaniały człowiek poświęcający wiele czasu swoim pacjentom, przygotowuje plbardzo zrozumiale i dokładnie ich do zabiegu . Po takich wykładach trudno mieć obawy i i wątpliwości jest …

lekarz Barbara Strzyżewska

Medic Specjalistyczne Gabinety Lekarskie
Grochowska 50

To prawdziwy lekarz z powołania. W błyskawicznym tempie pzreprowadziła diagnostykę w szpitalu, a już po uzyskaniu diagnozy (która nie była zbyt wesoła) dobrze pokierowała mnie dalej. Będąc w szpitalu czułam się dobrze zaopiekowana. Polecam wszystkim tą Panią Doktor. A. G.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Igor Jeremicz

VASOMED
Na Szańcach 11a

Wizyta u pana Doktora na NFZ,ale zaopiekowanie pacjenta,troska i zaangażowanie na poziomie VIP,gorąco polecam.Wspaniały człowiek a do tego lekarz.Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Jerzy Karol

lekarz Piotr Dudlik

ulica Mottego 11/12

Leczę się u Pana Profesora już 8 rok .Trafiłam tam po rozległym zawale .Bardzo cenię Pana Profesora nie tylko za to ,ze jest profesjonalistą w dziedzinie medycyny ,ale tez super cierpliwym Człowiekiem i bardzo skromnym czasami zaniepokojona moją chorobą zadaję dużo pytań i nigdy nie spotkałam się nawet z maleńkim zniecierpliwieniem ze strony Pana Profesora odpowiada na wszystkie moje pytania nawet te " głupiutkie " Bardzo dziękuje ,ze Pan jest …

dr hab. n. med. Andrzej Wykrętowicz

ulica Szeherezady 81

Być pod opieką profesora, to wielkie szczęście. Ma ogromną wiedzę i doświadczenie a przy tym "skromność wielkiego człowieka". Dzięki swojej wiedzy, potrafi postawić trafna diagnozę. Zostaniesz zaopiekowany od początku do końca. To lekarz który żyje tym co robi. Przy tym rzeczowy, bezpośredni do bólu szczery. Stawia trafna diagnozę. Leczy skutecznie. Sam kontakt z nim i jego wiedzą uspakaja. Nie zostawi chorego w potrzebie, wyleczy. Dziękuję Panie profesorze.

lekarz Zofia Oko-Sarnowska

Św. Trójcy 2 A/1

Wybitna Pani doktor, które widać od samego wejścia do gabinetu. Szczerze zainteresowana tym jak pomóc pacjentowi, zadająca wnikliwe pytania, aby móc doradzić jak najlepiej. Opieka takiego lekarza to prawdziwy skarb. Wszystko zostało mi doskonale objaśnione. Pani doktor zdecydowanie lekarzem z pasją i powołaniem.

lekarz Michał Sokólski

ul. Władysława Stanisława Reymonta 17 A

LEKARZ KTÓRY POMÓGŁ MI WROCIC Z DALEKIEJ KRAINY.WYREGÓLWAŁ MI LEKI ZNALAZL ZACZATKI INNEJ CHOROBY POSWIECIL MI DUZO CZASU TŁUMACZĄC MI MÓJ PRZYPADEK DAŁ MI OPROCZ FACHOWEJ WIEDZY DUZE WSPARCIE MORALNE.GORĄCO POLECAM
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lekarz Aldona Siwińska

Kardiolog, Pediatra

Cordis
al. Niepodleglosci 2

wspaniała Pani Doktor,27 lat temu oprócz diagnozy serduszka u mojego syna wcześniaka zauważyła,że jest problem z nerką.bardzo sympatyczna i empatyczna,lekarz z powołania, dziś syn wyrósł na wspaniałego mężczyznę.Bardzo za wszystko dziękuję.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Jerzy Wierzchowiecki

Słoneczna 23a

Kompetentny specjalista, konkretny empatyczny miły i uprzejmy człowiek Tak bardzo brakuje właśnie takich lekarzy

dr n. med. Grażyna Głowacka

os.łokietka

P.Doktor Głowacka jest najlepszym lekarzem jakiego w zyciu znałem.Josoba kompetentną i bardzo dobrze leczy.Polecam kazdemu!!!

lekarz Krystyna Mąka

Medicor
ul.Za Groblą 3/4

Zdiagnozowała u mnie tętniaka aorty wstępującej. Skierowanie na operację kardiochirurgiczną. Jestem szczęśliwie po operacji, chociaż wystąpiły powikłania, funkcjonuję normalnie. Pani doktor "rozbroiła bombę która we mnie tykała". Uratowała mi życie.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Wojciech Biegalski

ulica Dojazd 34

Dr. Biegalski, bardzo sympatyczny, o milym podejsciu, bardzo kompetentny, naprawde Super Doktor. Dziekuje Panie Doktorze za pomoc przy moim bardzo chorym sercu. Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: wieslawa

lekarz Marek Słomczyński

Cordis
al. Niepodleglosci 2

Serdecznie polecam doktora .Pełny profesjonalizm , kultura i ,, prawdziwy lekarz " dla pacjenta . Empatyczna postawa , tak rzadko spotykana w ostatnim czasie wśród personelu medycznego.
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Monika Popiak

LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18

Pani Doktor poświęca dużo czasu pacjentom - stąd może opóźnienia, ale mimo tego mamy tu lekarz z polowania: dokładnie prowadzi wywiad, dokładnie bada, dokładanie wytłumaczy. Polecam!
Opinia dodana przez: Klara

dr n. med. Stefan Ożegowski

Gabinet Stefan Ożegowski
Międzychodzka 7B

To wielkie szczęście spotkać takiego lekarza na swej drodze. Chociaż mój przypadek okazał się nietypowy i bardzo skomplikowany to Pan doktor nie pozostawił mnie samej sobie. Ogromna wiedza i doświadczenie pozwoliły zastosować odpowiednie leczenie i pozostawić mnie wśród żywych. Jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i poświęcony mi czas, Pan doktor to prawdziwy Anioł, szkoda tylko że takich specjalistów jest tak niewielu.
Opinia dodana przez: Alina J

dr n. med. Włodzimierz Skorupski

Gabinety
ul.Palacza

Wspaniały lekarz, człowiek, fachowiec. Od 26 lat ratuje życie mojemu mężowi, i te podarował naszej rodzinie. Nigdy nie pozostawia pacjenta własnemu losowi. Gdyby bylo więcej takich specjalistów nasze życie byloby łatwiejsze.
Opinia dodana przez: żona

dr n. med. Andrzej Bolewski

Poradnia Kotroli Stymulatorów
Szkolna 8

Moja mama czeka cały rok na coroczna wizytę po której jak mówi ma więcej życia w sobie. I cos w tym jest ten doktor zawsze uśmiechnięty pyta sie o sprawy prozy życia i zakazuje poddawania się. Walczymy do końca! Taka postawa to rzadkość. Zazwyczaj wszyscy smutni i minimum słow. O sprawach merytorycznych nie piszę bo wiadomo.

lekarz Marek Leszniewski

Os. Batorego 82"O"/L5

Bardzo kompetentny, Fachowiec, Potrafi wytłumaczyć jasno stan zdrowia, poświęca pacjentowi maksymalnie dużo czasu - tyle ile potrzebuje na badanie i wyjaśnienie stanu zdrowia. Polecam.