Filtruj terminy

Kardiochirurg, Kardiolog

Przychodnia specjalistyczna Asklepios
35-309 Rzeszów, ul. Podwisłocze 22a
Rzeszów

W obecnych czasach kiedy ciężko skorzystać z normalnych usług lekarskich "twarzą w twarz", kapitalnym rozwiązaniem są wizyty on-line. Prosto, szybko, bez wychodzenia z domu i nieżaleznie od tego gdzie się znajdujemy. Ja właśnie skorzystałem z takiej opcji gdyż mieszkam w UK. Moja wizyta była wizytą video. Ty widzisz lekarza , on widzi Ciebie. Wszystko to gładko, bez żadnych zakłóceń. Pan doktor był bardzo punktualny, podczas wizyty starannie przeprowadził wywiad ze …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Wojciech Stecko

Centrum Medyczne "MEDYK"
Jagiellońska 30
35-025 Rzeszów

Z czystym sumieniem polecam pana dr. W Steczko, za pełen profesjonalizm szybkie rozpoznanie choroby i fachową pomoc lekarską.
Opinia dodana przez: Karol

lekarz Maciej Orłowski

ul. płk. Leopolda Lisa-Kuli 9/D
35-032 Rzeszów

Miałam przyjemność trafić do Pana doktora Macieja Orłowskiego,który w moim przekonaniu zasługuje na najwyższe słowa szacunku,uznania i wdzięczności.Od pierwszej wizyty dało się odczuć ogromną empatię i zaangażowanie w pomoc pacjentowi.Pan doktor jest niezwykle sympatyczny,potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania,co ma ogromne znaczenie,zwłaszcza w sytuacjach pełnych niepokoju.Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie,w spokojny sposób,z pełnym wyjaśnieniem każdego etapu–bez pośpiechu,z uwagą na potrzeby i pytania pacjenta.Lekarz wykazał się szeroką,aktualną wiedzą i profesjonalizmem.Zlecił szereg …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Radosław Lenarczyk

Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
35-301 Rzeszów

Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz -fachowiec w swojej profesji -bylam pacjentką Pana Profesora jestem kilka lat po ablacji -czuje się bardzo dobrze-polecam innym pacjentom z tym schorzeniem aby trafili na niego
Opinia dodana przez: Maria

Elżbieta Pyrkosz-Cifonelli

Gabinet lekarski
35-311 Rzeszów

Bardzo dobra pani kardiolog. Przy każdej wizycie mam wykonywane podstawowe badania oraz echo serce i EKG. Leki są prawidłowo dobrane. Choroba wytłumaczona dość przystępnym językiem, świetne wskazówki co do zmiany trybu życia. Pani doktor wykazuje się za każdym razem fachową i profesjonalną wiedzą. Wizyta u niej trwa zazwyczaj do 25minut, jest uprzejma i zyczliwa.
Opinia dodana przez: Paulina

Janusz Romanek

Szpital Wojewódzki Nr 2
Rzeszów

Dla mnie spoko, chociaż tekst: "dlaczego przychodzi pani tak późno" mogł sobie darować. Profesjonalne podejscie, ogromna wiedza i przede wszystkim widać było, że chce mi pomóc. Szybko zatarł pierwsze kiepskie wrażenie:) Polecam!

Miłosz Marć

medicor
ul.szopena
Rzeszów

Wspaniały lekarz z powołaniem i cudowny człowiek. Kompetentny, życzliwy, uprzejmy. Dzięki bezinteresownej pomocy, życzliwości i opiece dr Miłosza Marcia podczas pobytów w szpitalu męża, najpierw w 2010 roku po zabiegu wymiany stawu biodrowego i w 2021 wymianie zastawki serca kiedy stan męża był krytyczny Jego wsparciu lekarzy operujących dr Dubiela i dr Olszówki mąż żył dłużej. W imieniu swoim i synów SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ❣️
Opinia dodana przez: Wiesława

lekarz Maria Nowak

Rzeszów

Podziękowania dla Pani doktor za cierpliwość z jaką odpowiada na wszystkie moje pytania oraz za spokój i otuchę, które Pani słowa wniosły. Pani zaangażowanie, empatia oraz niezwykłe podejście do pacjenta są nieocenione i budzą ogromne zaufanie. Dziękuję z całego serca! - oddana pacjentka

lekarz Rafał Kurianowicz

NZOZ "PALOMED"
Słowackiego 24
35-060 Rzeszów

Wspaniały lekarz polecam!!!!! Bożena Wojdyło z Jarosławia z rodziną córki która była że mną u Pana doktora i podziela moją opinię. Tacy lekarze i spec liści są na wagę złota 👏👏👏👏👏👏👏 Bożena Wojdyło
Opinia dodana przez: Bożena Wojdyło

dr n. med. Jerzy Kuźniar

Rzeszów

Miałam skierowanie na koronografię w szpitalu na Lwowskiej i musiałam odbyć wizytę w przychodni szpitalnej,Pan doktor stwierdził ze w ogóle nie mam choroby wieńcowej i nie zakwalifikował mnie do badania.Ponadto kazał odstawić leki które miałam od mojego kardiologa. Dobrze że mu nie zaufałam i zrobiłam tą koronografię w klinice św.Józefa która wykryła duże zwężenie głównej aorty serca.Nie dając mi szansy na koronografię naraził moje życie.To że jestem 46 letnią kobietą …

lekarz Tadeusz Bednarczyk

NZOZ "PALOMED"