Kraśnik

lekarz Marian Szubstarski

Stop Medic
ul. Kochanowskiego 3a/1
23-200 Kraśnik

Świetny lekarz zna się na rzeczy z wielkim sercem dla pacjentów..Jednym słowem złota rączka,warty polecenia..Dzięki niemu nie mam obaw przed kolejną operacją drugiego kolana :) Po udanej operacji znaczną widzę poprawę..minoł uciążliwy ból..Pozdrawiam Pana Doktora i cały personel w Kraśniku..Do zobaczenia :)
Opinia dodana przez: Była Pacjentka

lekarz Teresa Brajerska

Centrum Medycyny Rodzinnej Gliniewicz i Spółka Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Spółka Jawna- Przychodnia dla dorosłych
Sikorskiego 11
23-210 Kraśnik

Świetna Pani Dr. Bardzo szybko zostały nam dobrane odpowiednie leki i wdrożone leczenie. chodziliśmy ponad rok po specjalistach i nikt nie zauważył astmy u syna, ciagle słyszeliśmy ze alergia bądz powikłania po chorobach. Po wdrożonym leczeniu syn w końcu zaczął funkcjonować normalnie. Polecam każdemu ogrom wiedzy i świetne podejście do małego pacjenta.
Opinia dodana przez: Mama astmatyka

lek. dent. Piotr Motyka

ul. Chopina 4/1
23-200 Kraśnik

Godny polecenia stomatolog,w moim trudniejszym przypadku przyjął bez zapisu, bez robienia łaski, fachowe podejście, tłumaczenie co się dzieje z zębem, co robić po zabiegu itp. Nie mam słów aby wyrazić tu jak życzliwym, miłym jest człowiekiem, z uśmiechem na twarzy, dodam że była to moja pierwsza wizyta u Pana Piotra Motyki w Krasniku.Nie spotkałam nigdy czy to lekarza czy stomatologa z takim podejściem do ludzi. Za samą kulturę i życzliwość …

lekarz Andrzej Wróbel

NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
23-200 Kraśnik

lekarz nie byl mily gdy spytalam o zapisany lek odpowiedzial ze to nie czas na wyklad o lekach a na ostatniej wizycie nie chcial ogladnac dokumentacji medycznej nie polecamI wizyta chyba 5 minut!!!

lekarz Iwona Skwara

Dermatolog

Gabinet Dermatologiczny
Jagiellońska 46
23-200 Kraśnik

Pani doktor jest kompetentna, widać że zna się na rzeczy ale jest niemiła. Nastawienie pani doktor do pacjenta pozostawia trochę do życzenia

lekarz Witold Zawół

23-200 Kraśnik

Lekarz bardzo miły i kompetentny. Szczegółowo wyjaśnił co i jak, zalecił skuteczną kurację dla męża. Lekarz godny polecenia! Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z wizyty. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
Opinia dodana przez: Teresa Spalek

lekarz Feliks Maciejewski

Piaskowa 61 (Radian)
Kraśnik

Wspaniały lekarz i fachowiec -miałem operację przepukliny pępkowej-Pan Doktor podczas wizyty w szpitalu wyjaśnił mi fachowo na czym będzie polegała procedura -po kilku dniach znalazłem się na stole operacyjnym-wszystko wykonane perfekcyjnie.Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Maksymilian

lekarz Sławomir Choma

23-210 Kraśnik

Pan Doktor jest bardzo dobrym lekarzem zaczełam chodzić od niedawna mam problemy z miesiączkami przy badaniu jest delikatny wszystko wytłumaczy jak trzeba to pokieruje dalej na badania takich lekarzy nam trzeba jak Pan którzy wiedzą co robią pomagają a nie odmawiają pomocy jak inni polecam pana doktora z całego serca po prostu jest się w dobrych rękach i nigdy się bez pomocy nie zostaję

lekarz Andrzej Halik

Internista, Lekarz medycyny pracy

ulica Jana Styki 4
23-210 Kraśnik

Serdecznie NIE polecam Pana Doktora. Zero empatii. Nieprzyjemny, wręcz chamski. Tata trafił na SOR. Nie mógł oddychać, dusił się. Zabrali go bez telefonu i dokumentów, więc przyjechaliśmy zaraz za nim. Pan Doktor ciągle nas wyganiał mimo, że dostarczaliśmy tacie w między czasie dokumentację medyczną, telefon do kontaktu z nami, ubrania na zmianę, wodę itd. Pan Doktor stwierdził, że jeżeli pacjent chodzi o własnych siłach to zdrowy. Pan Doktor nie powinien …
Opinia dodana przez: Aga

lekarz Jacek Kulesza

Neurochirurg

23-200 Kraśnik

Bardzo miły i pomocny lekarz, wszytko wyjaśnił bardzo dokładnie. Wizyta w bardzo miłej admosferze. Widać że ma duże doświadczenie. Bardzo wysoko go oceniam.

lekarz Iwona Królik

Internista, Pulmonolog

ulica Grunwaldzka 6
23-200 Kraśnik

Mama trafiła na oddział dr Królik z powodu opuchnięcia i zmian skórnych, których nie dało się wyleczyć w domu. Pani doktor od początku zachowywała się opryskliwie i traktowała nas, czyli córki, z wyższością. Od początku nie mogłyśmy liczyć na pomoc dr Królik, a tylko na nie mające nic wspólnego z prawdą uwagi, że nie dbamy o mamę i jej higienę. Mama ma 70 lat i nie porusza się samodzielnie. Nasza …

lekarz Krzysztof Mucha

Niepodległości 40/21
23-210 Kraśnik

Miły na doktor. Na początku byłem sceptycznie nastawiony, ale z każdą wizytą czuć, że chce pacjentowi pomóc.

lekarz Agnieszka Wolak

23-200 Kraśnik

Lekarka, która nie ma czasu dla pacjenta w czasie wizyty. Nie plecam w czasie wizyty myśli tylko o prywatnych sprawach i jak najszybciej pozbyć się pacjenta.

lekarz Urszula Bryczek

Endokrynolog, Internista

Aleja Młodości 159
23-210 Kraśnik

Przyszłam na umówioną godzinę (12:15), ale było opóźnienie, że jeszcze były osoby z g. 10:00, bo okazało się, że przyszła z 2h opóźnieniem do pracy. Jestem w ciąży, więc czuję się różnie i nie mogłam tyle czekać, a więc z łaską przyjęła poza kolejnością (ale musiałam przepuścic jeszcze 2 inne osoby bez pierwszeństwa), jednak i tak musiałam się wciskać. Wizyta przebiegła w ciszy, powierzchowne badanie, zero pytań, wywiadu lekarskiego, na …
Opinia dodana przez: Edyta

lekarz Beata Sarnicka-Wysokińska

Alergolog, Pediatra

Kraśnik filia nr 5
Narutowicza 1/10
23-200 Kraśnik

Pani dr nie wzbudziła w nas zaufania. Ogólnie olała stan zdrowia dziecka. Podejście do małego pacjenta fatalne.

lekarz Iwona Rej-Kos

Żeromskiego 39
23-204 Kraśnik

Nie kompetentna neurolog nie potrafi nawet zbadać pacjenta ocenia stan zdrowia po wyglądzie. Wysyla do innego neurologa bo nie potrafi zbadać śmieszne poprostu... Nie polecam wręcz odradzam.
Opinia dodana przez: anna

lekarz Małgorzata Skrzyńska

Przyzakładowa Przychodnia Rehabilitacyjna przy Spółdzielni Inwalidów "Jedność"
Niepodległości 10
23-210 Kraśnik

Arogancka i niesympatyczna pani doktor, zero wytłumaczenia o chorobie i sposobie leczenia, bez podarunku ani rusz

lek. dent. Piotr Król

ulica Kolejowa 55 C

lekarz Artur Mrozowski

Kraśnik filia nr 5
Narutowicza 1/10

lekarz Wiesław Rak

Lekarz medycyny pracy

Niepubliczny ZOZ ,,Medycyna Rodzinna" s.c.w Kraśniku Zofia Antoniuk, Maryla Gil, Edyta Błądek
Juliusza Słowackiego 3B