Krosno

lekarz Sabina Stanisławczyk

ul. Krakowska 170
38-400 Krosno

Pani doktor Sabina Stanisławczyk jest wrażliwym, empatycznym lekarzem. Spokojnie wytlumaczy, zapisze co, kiedy trzeba robić, żeby było dobrze. Jest bardzo zainteresowna efektami leczenia, reaguje na każde uwagi pacjenta. Ma świetny kontakt z pacjentem, nie tylko w gabinecie, ale także w swoim czasie prywatnym. Lekarstwa, które pani doktor zastosowała szybko poprawily stan mojej skóry. Każdemu polecam jeśli ma problem dermatologiczny.

dr n. med. Janusz Słowik

Zespół Poradni Specjalistycznych w Krośnie
Kopalniana 17a
38-400 Krosno

Nikogo tak nie polecam z lekarzy jak Pana Słowika. Przeżyłam z nim horror...bardzo bardzo hamski lekarz. Sytuacji opisywała nie będę bo jest stanowczo za długa,ale jestem bardzo zawiedziona jak i zszokowana traktowaniem ludzi przez tego Pana. Z dala od niego w szczególności na nfz czyli w szpitalu,miałam do czynienia dwa razy,a drugi raz aż za długo i za każdym nie polecam. Nie wiem jak prywatnie jak po prostu "płacisz wymagasz" …
Opinia dodana przez: Pacjentka

lekarz Anna Gottfried

Wolności 17
38-400 Krosno

Od ładnych 14 lat chodzę do tej Pani doktor i nie mogę złego słowa powiedzieć. Cała rodzina bada się u niej i gdyby nie ona mój chłopak nie widziałby na jedno oko! Poza tym Pani Anna dokładnie tłumaczy co się dzieje, co należy robić i ma podejście do nieufnych dzieci . Duży plus
Jedyny lekarz,który przejal sie moja choroba i dazy do jej trafnego zdiagnozowania i leczenia.Mily,spokojny,nie przepisuje lekow z powietrza zeby nie zaszkodzic.
Pierwszy raz miałem dzisiaj wizytę. Cóż można powiedzieć. SUPER i tyle. Profesjonalizm kultura osobista. Polecam.
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Rafał Hładij

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Stomatologicznej w Krośnie
Korczyńska 57
38-400 Krosno

Super specjalista godny polecenia uprzejmy i bardzo miły dla pacjentów. Jest profesjalistom w swoiej dziedzinie i nie tylko. Konkretnie informoje pacjenta w tym co i jak będzie robione
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Andrzej Sebastjański

Chirurg ogólny, Urolog

ks. Staszica 23 lok. 4
38-400 Krosno

Niestety nie mogę polecić, w ciężkiej sytuacji, której się znaleźliśmy podejście pana doktora było bardzo nieprofesjonalne oraz z brakiem jakiekolwiek empatii. Rozumiem że bycie lekarzem może nie być łatwe i kontakt z pacjentami którzy mogą być rozgoryczeni ze względu na problemy zdrowotne oraz system leczenia jak i kolejki by dostać się do Lekarzy nie pomaga, lecz ci ludzie nie zasługują na takie podejście kiedy cierpią. Znam wielu lekarzy, którzy pracują …
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Magdalena Gładysz-Guzik

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej S.A.-MED
ulica Hutnicza 20
38-400 Krosno

Profesjonalna obsługa na wysokim poziomie, świetnie wyposażony gabinet. Dokładna i obszerna informacja po przeprowadzonym badaniu. Szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Jolanta Dubis

ulica Jagiellońska 14
38-400 Krosno

Ogromnie cenię sobie Panią doktor. Fantastyczne podejście do pacjenta. Prowadzi szczegółowy wywiad. Zwróciła uwagę na aspekty, o których nie pomyślał nawet specjalista. Najlepszy lekarz rodzinny, do jakiego byłam kiedykolwiek zapisana.

lekarz Bogusława Boczar

Laryngolog

ulica Guzikówka 7
38-400 Krosno

Profesjonalne podejście do pacjenta. Zdecydowanie Polecam !

lek. dent. Damian Chrzan

Witosa 6a
38-400 Krosno

Bardzo dlugie terminy oczekiwania na wizyte ale lekarz naprawde dobry warty polecenia co wazne ma swietne podejscie do dzieci polecam

lekarz Krzysztof Tlałka

ulica Walslebena 5
38-400 Krosno

Bardzo dobry lekarz, a poza tym miły człowiek. Postawił trafną diagnozę mojemu synowi, a byłam u kilku specjalistów i żaden się nie wyznał. Polecam!
Opinia dodana przez: Stanisława

lekarz Halina Lorenc

Alergolog

wyszyńskiego
Krosno

Najlepszy lekarz alergolog, to Pani doktor postawiła mnie na nogi. Byłam wcześniej leczona na przeziębienie, czułam się coraz gorzej. Pani dr zrobiła mi testy i spirometrię. Przepisała odpowiednie leki po których czuję się dobrze.

lekarz Małgorzata Krzanowska

Samodzielne Publiczne Pogotowie Ratunkowe w Krośnie
ulica Grodzka 45
38-400 Krosno

Bardzo miła osoba. Dokładnie opisuje chorobę i przebieg leczenia. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Z rozmowy wynika że jest wysoce kompetentna

lekarz Robert Gliściak

LECZENIE JEDNEGO DNIA
Grodzka 47A
38-400 Krosno

Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Z końskiej maści również. Lekarz picuś glancuś. Zastał mnie obolego a zdziałał cuda. Po wizycie dzięki cudownemu leczeniu pobiegłem do mojej kaukaskiej ojczyzny niczym David Goggins. Grüße z Dagestanu, Khabib.
Opinia dodana przez: Khabib

lekarz Mariusz Pelczarski

Korczyńska 1
38-400 Krosno

Jeśli bym mogła nawet jednej gwiazdki bym nie dała. Nie polecam, Podczas wizyty "lekarz" odbierał telefony i umawiał swoich pacjentów. Wspomnę, że spóźnił się 2 godziny, nie raczył zajrzeć w moje papiery które przyniosłam. Badanie zrobione niedelikatnie!(NIE JEST PAN GINEKOLOGIEM WIEC TAKIE "BADANIE" NIE BYŁO POTRZEBNE .Głupie teksty nie na miejscu. Na moje pytanie dostałam odpowiedź "nie jestem duchem świętym" wydaje się że zna tylko dwie jednostki chorobowe- nerwicę i …

lekarz Piotr Wójcik

wojewódzki szpital podkarpacki
krosno korczyńska57
38-400 Krosno

Bardzo polecam doktora, przemiły człowiek, fachowe podejście do pacjenta, wszystko zostało wytłumaczone dokładnie i odpowiada na każde pytania, sam zabieg i czas pozabiegowy przebiegły bez żadnych problemów, świetny doktor!
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Alicja Miller

Laryngolog dziecięcy

ulica Powstańców Warszawskich 25
38-400 Krosno

Zanim trafiłam z dzieckiem do Pani doktor, sprawdziłam opinie. Znalazło się kilka dotyczących podejścia do pacjenta - nie były one dobre. Obawiałam się właśnie tego - jak się jednak okazało - niepotrzebnie. Pani doktor ma bardzo dobre podejście zarówno do dziecka jak i do rodzica. Tłumaczy bardzo dokładnie, bez pośpiechu. Córeczka na koniec otrzymała też kolorowankę od Pani doktor ( dla dzieci takie szczegóły również są ważne ). Diagnoza, leczenie, …

lekarz Edyta Węgrzyn

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KOLADENT"
ulica Żółkiewskiego 1A
38-400 Krosno

Pani Doktor WĘGRZYN to wspaniały specjalista, który posiada rozległą wiedzę, stawia trafione diagnozy i wdraża skuteczne leczenie, ponadto jest oazą spokoju i zaraża pozytywną energią - dzięki temu wizyty są nie tylko skuteczne, ale także nie wiążą się z niepotrzebnym stresem. Gorąco polecam! Najlepsza!
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Piotr Banaś

Chirurg ogólny, Urolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej S.A.-MED
ulica Hutnicza 20
38-400 Krosno

jest ok. ................................................................................................................................................................................................................