MEDICUS Dolnośląskie Centrum Laryngologii
Wyszyńskiego 110
Świetny specjalista. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Jako jeden z nielicznych doskonale zna się na swoim fachu we Wrocławiu.
Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
Lublin
Wizyta bardzo krótka, w pośpiechu. Pani Doktor niezbyt miła, słabe podejście do dziecka. Dziecko zbadane powierzchownie, niedokładnie. Nie polecam.
Samodzielny Publiczny Szpital Zespolony Akademii Medycznej (USK) - Klinika Otolaryngologii
Białystok
Zgłaszam się z problemem a szanowna pani doktor nic z tym nie robi. Mówię że mam problemy z uchem i niedawno przeszłam infekcję - nawet nie raczyła spojrzeć mi do ucha. Zadaję pytanie a w odpowiedzi dostaje uśmiech i nic więcej. Czego się dowiedziałam? Niczego. Zero kompetencji. Zero profesjonalizmu i zero empatii. Jeszcze zgłoszę to do izby lekarskiej.
Poradnia Lekarska Lux-Med
Biała Podlaska
Pani Doktor przed badaniem od razu stwierdziła że mi nic nie jest , po czym mnie zbadała i mimo okropnego bólu węzłów podżuchwowych nadal upierała się ze jestem zdrowa. Poza tym wymyśliła sobie dziwna teorie nie zwiazana z celem mojej wizyty , przy czym mnie obraziła. No cóż udałam się do innego lekarza tej samej specjalizacji, który mi pomógł i zastosował odpowiednie leczenie . Nigdy więcej nie umowie się do …
Prywatna Praktyka Lekarska. Otolaryngolog
Ul. Reja 20
Brzeszcze
Poprawiam ocenę, do opisu z dnia 09.06 .24, coś mi się źle zapisało. Ocena oczywiście 5/5,😉 Dwa dni temu byłam z córką na wizycie u pediatry w POZ, podczas której dowiedziałam się, że córka co prawda ma suchy, napadowy kaszel od tygodnia, taki że non stop kaszle, ale to nic takiego. Zalecenie: robić inhalacje z soli fizjologicznej. Była 17.00. Zadzwoniłam do dr Watoły, bo przecież dziecko mi się zamęczy. O …
SNZOZ LARYNGOLOG filia
Marcinkowskiego 19
Jarocin
Dzisiaj Pan doktor nie przyjął kobiety w ciąży ,zresztą jego pacjentki ,która ma termin porodu za trzy dni. Przyznam się że z takim chamstwem się nie spotkałem. Oczywiście jutro zgłoszę w wielkopolskiej izbie lekarskiej
Pan Doktor w sposob jasny i konkretny wszystko tlumaczy. Dla kobiet nieprzyjmujacych do wiadomosci rzeczowych argumentow moze to byc trudne do zaakceptowania; ale tlumaczy rzeczywistosc i geneze choroby; bez obrazania czy napadania na kogokolwiek. Fachowiec wspanialy; Dzieki niemu udalo mi sie "moje" Hashimoto przystopowac. Dziekuje :) !!!
Pani Doktor bada jak z automatu , wizyta trwa bardzo krótko. Na szumy w uszach przepisała krople do nosa, mimo, że stwierdziła uszkodzenie błony bębenkowej więc nie bardzo rozumiem jak ma mi to pomóc. Dużo gada o pierdołach typu dlaczego wszyscy ludzie ubierają się na czarno a mało o konkretach.
Filia Nr 2 Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Lecznica Stomatologiczna BEST-DENT
Konstytucji 3 Maja 2/109 2/109
Mińsk Mazowiecki
Jak najbardziej polecam. Miła, uśmiechnięta, kompetentna. Dobre podejście do dzieci. Jeśli będzie taka konieczność wrócimy.
Gminny Ośrodek Zdrowia w Olszynie
ulica Wolności 21
Olszyna
Bardzo ciężko ocenić mi Pana doktora, ponieważ jest bardzo uprzejmy, potrafi dobrze wytłumaczyć chorobę i sposób leczenia, jednak nie przeprowadził żadnych badań oprócz badania słuchu. Nie skierował mnie też na inne badania, zarzucam więc brak odpowiedniej kompetencji i kompleksowego podejścia.
ulica Powstańców Warszawskich 25
Krosno
Zanim trafiłam z dzieckiem do Pani doktor, sprawdziłam opinie. Znalazło się kilka dotyczących podejścia do pacjenta - nie były one dobre. Obawiałam się właśnie tego - jak się jednak okazało - niepotrzebnie. Pani doktor ma bardzo dobre podejście zarówno do dziecka jak i do rodzica. Tłumaczy bardzo dokładnie, bez pośpiechu. Córeczka na koniec otrzymała też kolorowankę od Pani doktor ( dla dzieci takie szczegóły również są ważne ). Diagnoza, leczenie, …
Salus Centrum Medyczne
Kusocińskiego 3a (Centrum Medyczne Salus)
Kłodzko
Podczas mojej wizyty u Pani doktor również dowiedziałem się, że nic mi poważnego nie dolega. Uważam, że nie jestem raczej w stanie ocenić właściwie poziomu usługi medycznej, ale wierzę, że diagnoza jest prawdziwa. Jedno co nasuwa się po wizycie u Pani doktor, to jej uprzejmość. No i jeśli można, to pozwolę sobie dodać dwa zdania o zabarwieniu politycznym. Myślę, że Pani Domańska-Strycharska nie jest prowincjonalną lekarką, tak jak i nie …