{'id': 4385, 'name': 'Legnica'} Stomatolog

Logopeda dziecięcy, Logopeda

Centrum Terapeutyczne dla dzieci i dorosłych LOGORYTM
Plac Słowiański 1
Legnica

Serdecznie polecam! Pani Asia to osoba B.kompetentna, o dużej wiedzy. Synek miał duże kłopoty z mowa- nieplynnoscia. Odwiedziliśmy kilka logopedow, żaden nie umiał nam pomoc. Dopiero Pani Joanna wiedziała, jak z nim pracować. Chodziliśmy ponad rok. Wizyty w milej atmosferze, bez pośpiechu. Wszystko dokładnie wyjaśnianie. Polecam z całego serca! Jeśli logopeda to tylko Pani Komendecka!!!
Opinia dodana przez: Karolina
{'id': 4385, 'name': 'Legnica'} Psycholog
                                       mgr Beata Szejna-Pęcikiewicz

mgr Beata Szejna-Pęcikiewicz

Psycholog

Najświętszej Marii Panny 14 lok. 3
59-220 Legnica

„Pani Barbara Szejna-Pęcikiewicz to psycholog, który wyróżnia się ogromną empatią i profesjonalizmem. Potrafi stworzyć atmosferę pełną zaufania i zrozumienia, dzięki czemu łatwo się otworzyć i mówić o trudnych sprawach. Jej uważność, trafne pytania i spokojne podejście pomagają spojrzeć na problemy z innej perspektywy i znaleźć realne rozwiązania. Dzięki spotkaniom z Panią Barbarą zyskałem większą świadomość siebie i narzędzia do radzenia sobie z codziennymi wyzwaniami.

lekarz Katarzyna Krępuła

Endokrynolog, Internista

Galaktyczna 20/1
59-220 Legnica

Miałam przyjemność być u Pani doktor Krępuły na konsultacji we Wrocławiu. Korzystałam już wcześniej z pomocy Pani Doktor. Diagnozuje rzetelnie i wiarygodnie. Szczegółowo wyjaśnia możliwe przyczyny dolegliwości. Pani Doktor jest bardzo uprzejma, konkretna i rzeczowa.

lekarz Adam Rzechonek

59-220 Legnica

Fantastyczny specjalista , złote ręce , zabiegi wykonywane z należytą starannością i dokładnością, podejmuje właściwe decyzje, czyta w myślach, właściwie przewiduje przyszłość, dobrym żartem rozładowuje napiętą atmosferę, światowy lekarz , nie boi się wyzwań i przeprowadzania trudnych zabiegów, daje nadzieję. Panie doktorze dziękujemy! Jarosław Mazur z rodziną

dr n. med. Ireneusz Skarbiński

Ginekolog

gabinet ginekologiczny
KOSCIUSZKI 46
59-220 Legnica

Witam! Czy ktoś mógłby podać cenę za wizytę u doktora,ponieważ On sam w rozmowie telefonicznej nie chciał tego zrobić, a ja chciałabym m.w. wiedzieć w jakich granicach oscyluje koszt wizyty.Bardzo proszę o odpowiedż .

lek. dent. Sławomir Pastor

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Stomatologia Pastor Sławomir
ul. Gumińskiego 15
59-220 Legnica

Szczerze polecam. Z bólem zęba zostałem przyjęty po kilku godzinach. Panie na rejestracji niezwykle uprzejme. Potrafią uspokoić najbardziej zestresowanego pacjenta. Rejestracja Wam robi dobrą robotę. Gdyby nie takie dziewczyny, pewnie dużo pacjentów by odeszło. I nie chodzi o ich urodę a niezwykłe osobowości. Pozdrawiam panią Agnieszkę - z identyfikatora na koszulce i panią o długich brązowych włosach - bez tabliczki imiennej. Lekarz, który poświęcił mi czas bardzo kompetentny i życzliwy. …
Opinia dodana przez: Pacjent

dr n. med. Jarosław Goldman

Gabinet Jarosław Goldman
Saperska 6/12A
59-220 Legnica

Doktorzy Nauk Medycznych, Profesorowie i Lekarze to Skarb Naszego Narodu. WIELCY LUDZIE. Doktor Jarosław Goldman do takich Ludzi należy. Poświęcił mi dużo czasu, wnikliwie zapoznając się z moimi chorobami współistniejącymi, żeby dobrać dla mnie odpowiednie leki, po których czuję się o niebo lepiej. Cenię Doktora za Przeogromną Wiedzę Medyczną, za Rzeczowość, Skrupulatność, Profesjonalizm i Intuicję. Chylę czoła przed Takimi Ludźmi jak Doktor. CHWAŁA IM ZA TO, że SĄ. Mam to …
Opinia dodana przez: Bolesława

Jacek Zboch

Ortodonta, Stomatolog

bilsego 7 lok 9
59-220 Legnica

doktor Zboch bardzo profesionalnie podszedł do leczenia jasno wytłumaczył mi co możemy osiagnać a czego nie się nie uda (bez zabiegu operacyjnego).jestem już ponad 1,5 roku po leczeniu.w moim odczuciu efekt doskonały jestem pod stałą kontrolą doktora mimo że mieszkam już od 16 m-cy w Niemczech.bardzo szanuje i polecam doktora .jest konkretny rzeczowy jednym słowem profesionalista

lekarz Elżbieta Wilska

Cisowa 7
59-220 Legnica

Cudowny lekarz! Wcześniej byłam u trzech innych legnickich neurologów, ale dopiero dr Wilska wzbudziła moje zaufanie i zachęciła do leczenia. Ujęła mnie swoją wiedzą, troską i empatią. Świetnie dobrała mi leki przeciwpadaczkowe. To dzięki Pani doktor zaakceptowałam tę przewlekłą chorobę a teraz, po 10 latach terapii, mogę uznać swoją epilepsję za zaleczoną. Nie muszę już brać leków (przez 6 lat, stopniowo pod kontrolą Pani doktor, zmniejszałam dawkę aż do całkowitego …

lekarz Małgorzata Raczyńska

Różana 5
59-220 Legnica

Bardzo dobry lekarz, stawia prawidłowe diagnozy. Po kilkunastu latach regularnych wizyt moje dzieci nareszcie przestały chorować. Pełny szacunek dla Pani Doktor. POLECAM

lekarz Piotr Gruszka

Kościuszki 46 (wejście od Grunwaldzkiej)
59-220 Legnica

Bardzo dobry lekarz,mimo iż nie jesteśmy z Legnicy to za każdym razem będę jeździć z córką do pana doktora,gdyż jest godny zaufania i wiem,że dziecko jest w dobrych rękach

lekarz Tomasz Arentewicz

Chojnowska 46A/1
59-220 Legnica

Pierwszy raz trafiłam na tak dobrego lekarza. Po rozmowie z doktorem zupełnie przestałam się stresować zabiegiem- pełen profesjonalizm, serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Jagoda

lekarz Łukasz Sołtysiak

Lindego 10/5
59-220 Legnica

Bardzo kompetentny lekarz, który poświęca pacjentowi uwagę, odpowiada na pytania, tłumaczy i udziela informacji na temat stanu zdrowia i wyników badań. Oby więcej takich lekarzy! Dziękuję:)

lekarz Ryszard Grendziak

T.Kościuszki 43 / 2
Legnica

Wspaniały lekarz na właściwym stanowisku. Bardzo sympatyczny i kontaktowy człowiek. Dla niektórych kolegów po fachu powinien być inspiracją ...
Opinia dodana przez: Darek D.

lekarz Monika Karpiak

Diabetolog, Internista

59-220 Legnica

Absolutnie Pani doktor godna polecenia: fachowiec, konkretną, analityczna, jasny umysł i zaproponowany sposób leczenia. POLECAM.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Paweł Szulc

Pogotowie Ratunkowe w Legnicy
ulica Dworcowa 7
59-220 Legnica

Pan doktor bardzo dobrze mnie zdiagnozował, przepisał leki a przede wszystkim rozmawiał ze mną. Wytłumaczył mi jaka będzie terapia. Jest bardzo empatyczny i bezpośredni. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do takiego lekarza.
Opinia dodana przez: Roma

lekarz Mariusz Banach

Neurochirurg

59-220 Legnica

Jestem miesiąc po operacji embolizacji tętniaka wykonanej przez doktora Mariusza Banacha ( 4 lutego 2025r). Czuję się bardzo dobrze, wracam do pełnej kondycji. Chciałbym wyrazić ogromne uznanie dla doktora Mariusza, zawsze tłumaczy wszystkie możliwe opcje leczenia w sposób zrozumiały, dbając o komfort i poczucie bezpieczeństwa pacjenta. Zdecydowanie czuć, że jest pasjonatem swojej pracy, co widać zarówno w jego podejściu do leczenia, jak i w interakcji z pacjentami. Dzięki jego profesjonalizmowi …
Opinia dodana przez: Marek

lek. dent. Danuta Cała-Fuczko

Kryniczna 21
59-220 Legnica

PANI DANUTA CAŁA- FUCZNO AKTUALNIE PRZYJMUJE W LEGNICY NA ULICY MYRKA 4 (CENTRUM STOMATOLOGICZNE). PROSZEO ZMIANĘ DANYCH PLACÓWKI.
Opinia dodana przez: IZABELA

lekarz Wojciech Siwicki

Diabetolog, Internista

Legnica

Choruję na cukrzycę typu II od 6 lat.Dotychczas leczyli mnie tzw lekarze rodzinni - efekt opłakany! Doktor Siwicki zajął się mną, ustalił leki dodał insulinę i cukry mam wręcz piękne! Podziękowania dla dr i gorące polecenie dla innych cukrzyków!