Witam Wszystkich, poszukujących opinii na temat tego Lekarza :-). Zacznę od tego, że ten Pan uratował mojego Ojca od śmierci. Bardzo kompetentny, odpowiedzialny, uprzejmy, profesjonalista pod każdym względem. Kompleksowe badania, wywiad, zainteresowanie stanem zdrowia pacjenta. Zawsze ma czas na rozmowę i udziela wyczerpujących odpowiedzi na nurtujące pacjenta pytania. Jest to Lekarz, który swoją postawą przywraca wiarę w człowieka i jest wzorem do naśladowania. Wyrazy szacunku. Osobom zainteresowanym z ogromną przyjemnością …
Poradnie
Bohaterów Westerplatte 4
Giżycko
Bardzo miły, kompetentny, zawsze ma czas dla pcjenta.Korzystam z usług laryngologicznych od dziecka, dlatego też zdążyłam dostrzec Wielkie Serce Pana doktora. Polecam i pozdrawiam serdecznie.
WOJSKOWA SPECJALISTYCZNA PRZYCHODNIA LEKARSKA SPZOZ W GIŻYCKU
ulica Obwodowa 3
Giżycko
Bardzo miły i uprzejmy lekarz . Na spokojnie wszystko wytłumaczy. Podejście do pacjenta profesjonalne. Jest wzorem do naśladowania. W 100% POLECAM tego lekarza.
Prywatna Praktyka Stomatologiczna
Zielona 9
Giżycko
Wczoraj doktor usunął mi zęba w stanie zapalnym. Mianowicie to, co z niego zostało. Było ciężko i boleśnie, znieczulenie praktycznie nie zadziałało. Oczywiście zostałem o tym uprzedzony i dostałem do wyboru inną opcję przed podjęciem usuwania. Wszystko prosto wytłumaczone. Robota wykonana doskonale, a antybiotyk, na który dostałem receptę jest świetny. Opuchlizna zeszła w znacznym stopniu już po niecałych 4h. Polecam dr Zbigniewa przez duże P.
Poradnia Endokrynologiczna
ul. Boh. Westerplatte 4
Giżycko
Wspaniały lekarz z powołania. Uratował mi życie. Bardzo miły, uprzejmy. Zna się na swojej pracy. Bardzo dziękuję za opiekę w szpitalu. Powróciłam do zdrowia dzięki dr. Adamskiemu. Żyje dzięki niemu, jestem z dziećmi i mężem. Bardzo dziękuję i nigdy tego nie zapomnę.
Giżycko
Polecam serdecznie. Wszystko w jak najlepszym porządku.
Giżycko
Polecam dr Wiesława Kotarskiego, lekarz z wielkim szacunkiem do drugiego człowieka, wspaniały fachowiec.
Dziś mija miesiąc od mojej operacji wstawienia endoprotezy stawu biodrowego. Operację przeprowadził Pan Doktor Kucharski. Człowiek niezwykle przyjazny, rzetelny, bardzo empatyczny, dbający o pacjenta. Całym sercem dziękuję, że dzięki Panu wracam do zdrowia, sprawności i życia bez bólu. Z ogromną wdzięcznością Teresa Niedziałkowska♥️
Giżycko
Bardzo przemądrzały i chamski człowiek. Jego rady są sarkastyczne i traktujące pacjenta jako głupka. Za karę przyjmuje pacjentów. Nie polecam z całego serca :)
Z całego serca polecam Pana Doktora! To nie tylko świetny specjalista, ale również niezwykle empatyczna i życzliwa osoba. Od pierwszej wizyty czułam się zaopiekowana i wysłuchana Lekarz dokładnie wyjaśnił wszystkie wątpliwości, poświęcił mi tyle czasu, ile było trzeba, i podszedł do mojego problemu z pełnym zaangażowaniem.