lekarz Krystyna Kusz

Złotoria
87-124 Złotoria

No mi niestety nie pomogła. Brak diagnozy wszystkie wątpliwości związane z zachowaniem dziecka Pani Dr stwierdziła że u niemowlaka tak jest. Leczy objawy a nie przyczynę.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Magdalena Ozga

Lekarz rodzinny, Pediatra

Przychodnia Centrum Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Mickiewicza 26
26-670 Pionki

Pani Dr.Ozga jest najlepszą Panią doktor na świecie :) , nie znam lekarza, który zawsze ma czas dla pacjenta i świetnie leczy . Polecę Ją każdemu :)

lekarz Renata Horbanowicz

Ginekolog położnik, Lekarz rodzinny

AMBULATORYJNA OPIEKA SPECJALISTYCZNA BIOMED
ulica Piaskowa 15
59-700 Bolesławiec

Z serca polecam. Atmosfera w gabinecie jest bardzo przyjazna. Pani Doktor jest miła i ciepła. Absolutnie lekarz z powołania. Prowadziła moja drugą ciąże. Co bardzo wyjątkowe w dzisiejszych czasach gdzie nasza psychika ugina się od nadmiaru szczegółowych informacji nie zarzuca pacjentki niepotrzebnymi informacjami dzięki czemu nie dokłada stresu w czasie trwania ciąży, a daje poczucie profesjonalizmu i poczucie, że bierze na siebie odpowiedzialność za dobrostan matki i rozwijającego się dziecka. …
Opinia dodana przez: Pola

lekarz Liliana Podlasin-Koralewska

Lekarz medycyny pracy

al. Piłsudskiego 12
62-700 Turek

Korzystamy jako firma z usług Pani Doktor, wizyty dla pracowników wyznaczane są na konkretne godziny i odbywają się zawsze punktualnie bez oczekiwania w długich kolejkach. Gabinet jest odpowiednio wyposażony, co ułatwia wykonanie badań pracowników na miejscu w jednym dniu. Pani Doktor sympatyczna i profesjonalna. Polecam.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Dorota Tycner-Kowalska

Lekarz medycyny pracy

Baczyńskiego
41-203 Sosnowiec

Pani doktor to bardzo dobry lekarz. Jest mądrą, bardzo kompetentną, miłą dla każdego pacjenta. Cechą, która odróżnia panią doktor od innych lekarzy jest nie tylko duża wiedza medyczna z zakresy szeroko pojętej interny (co ma kluczowe znaczenie w czasach, gdy rozmaite "szkoły" prywatne otwierają kierunki lekarskie), ale także fakt, iż nikogo nie "zbywa", zawsze kompleksowo i merytorycznie podchodzi do leczenia każdego pacjenta. To przede wszystkim dobry człowiek, bardzo wyrozumiała i …

lek. med. Maciej Majcherczyk

Endokrynolog, Lekarz rodzinny

ulica Zdrowia 1
43-370 Szczyrk

Moim zdaniem dr Majcherczyk jest bardzo kompetentnym, a jednocześnie uprzejmym i kulturalnym lekarzem. Kompleksowo podchodzi do problemów pacjenta, bez problemu odpowiada i tłumaczy kiedy mam jakieś wątpliwości. Trafiłam do niego z polecenia znajomych, ale po kilku wizytach sama potwierdzam, że to lekarz godny polecenia. Odpowiada mi także organizacja pracy gabinetu i recepcji - wszystko poukładane, logiczne, uprzejma Pani na recepcji - to także ważne.
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Krzysztof Pietruszka

Chirurg ogólny, Lekarz rodzinny

ulica Zielona 6/1
58-560 Jelenia Góra

Fantastyczny lekarz . Nie spotkałem się jeszcze nigdy żeby lekarz poświęcał tyle czasu pacjętowi . Nie spogląda na zegarek jeśli trzeba to wizyta trwa i pół godziny. Wykazuje ogromne zainteresowanie problemem szuka jak najlepszego rozwiązania żeby pomóc . Dziękuję z całego serca Panie doktorze. Oby więcej takich lekarzy . Pozdrawiam serdecznie Andrzej Szymański
Opinia dodana przez: Andrzej Szymański

lekarz Łukasz Pastwa

Szpital Zachodni
ulica Daleka 11
05-825 Grodzisk Mazowiecki

0d 3 lat monitoruje serce mojej mamy gdzie w wieku 90 lat wszczepił jej stymulator. Jest Bardzo uprzejmy i na wszystkie moje pytania udzielił mi odpowiedzi. BRAWO DOKTORZE masz złote ręce i Dziękuję za mamę która jest nadal z nami dzięki Panu oraz za dzisiejszą wizytę kontrolną. Podziękowania w imieniu Janiny Liszewskiej.

Joanna Furmankiewicz

"PRIMUS" s.c.
Henryka Wieniawskiego 3 B
68-200 Żary

Miałem kłopoty z kręgosłupem, nadwagę, cukrzycę i nadciśnienie. Leczyłem się u 3 specjalistów. Z miesiąca na miesiąc rosła ilość przyjmowanych tabletek, a ja się czułem coraz gorzej. Ona pokazała mi którędy droga. Dzięki niej schudłem, zbiłem cukier i ciśnienie. Teraz biorę tylko 2 tabletki dziennie i czuję się dobrze jak na moje lata. Nie mam nic przeciwko specjalistom, oni też są potrzebni, ale nie interesuje ich człowiek, tylko jednostka chorobowa.
Opinia dodana przez: TADEUSZ

Leszek Korzon

Słupia 133
96-128 Skierniewice

Bardzo spokojny, uważny i myślący. Kompetentny alergolog. Duża wiedza i aktualna! Szacunek dla pacjenta. Polecam gorąco, także w sytuacjach zagrożenia życia.
Opinia dodana przez: Wdzięczna pacjentka

lekarz Krzysztof Kutzner

Neurolog, Lekarz rehabilitacji medycznej

Prywatny Gabinet Neurologiczny z Rehabilitacją
Lubeckiego 6a

Bardzo dobry specjalista , bardzo miły, z dużą wiedzą, trafiona diagnoza oraz zalecone leczenie. Bardzo dużo poświęca czasu dla pacjentów, wizyta przebiegła bez żadnego pośpiechu,potrafi słuchać pacjenta.

lekarz Małgorzata Słomiana

Szpital św. Wojciecha
al. Jana Pawła II 50

Najlepszy lekarz, zawsze sumienna, wszystko konkretnie wytłumaczy. Od 2 lat chodze do P. Doktor i jeszcze nigdy sie nie zawiodłam
Opinia dodana przez: Kseniia

lek. med. Barbara Biesiada

Lekarz rodzinny

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "LANCET"
Krajowej Rady Narodowej 9
73-240 Bierzwnik

Wizyta przebiegła wzorowo .Pani Doktor Barbara Biesiada jako nowy lekarz okazała pełne zrozumienie oraz autentyczną troskę o pacjenta.Pomoc udzielona błyskawicznie,z dużą empatią i zaangażowaniem.W przeciwieństwie do poprzedniego lekarza prowadzącego nowy specjalista zastosował się do zaleceń i naprawdę zainteresował się stanem zdrowia pacjenta.Serdecznie polecam!!!!

lekarz Joanna Krupa

ulica Dąbrowa 17/15
85-147 Bydgoszcz

Pani doktor jest lekarzem, który budzi zaufanie. Fachowo oceniła mój stan zdrowia oraz wytłumaczyła jak się mam leczyć. Jest przy tym miła i uprzejma. Polecam tego lekarza!!
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Anna Prus

Poradnia Stomatologiczna Brudnickich
ul.Sowińskiego 15 a lok 118
05-120 Legionowo

Takiego lekarza rodzinnego życzyłabym każdemu. Wspaniały człowiek, wspaniały lekarz. Chodzimy całą rodziną,najczęściej jednak dzieci. Nie zdarzyło się, żeby pani doktor odmówiła nam wizyty, często konsultujemy się przez telefon. Bez względu na porę zawsze odbierze telefon i poradzi lub umówi na wizytę. Nie jest to lekarz od 8-16 w gabinecie. Dba o swoich małych pacjentów nawet w swoim czasie wolnym, zawsze można liczyć na wsparcie. Kiedy mieliśy problem z małą pani …

lekarz Anna Waluga

Internista, Lekarz rodzinny

H.Ordonówny 7a/40
41200 Sosnowiec

Pani Doktor jest najlepszym lekarzem, który kiedykolwiek spotkałem. Wysłucha pacjenta, doradzi( posiada ogromną wiedzę i się dokształca w tym zakresie), empatię do pacjenta ale przede wszystkim Pani Doktor nie boi się wyzwań. Wyciągneła mnie z uzależnienia od opioidów, gdzie inni lekarze umywali ręcę. Czy psychiatra, czy lekarze z poradni leczenia bólu, każdy odsyłał mnie z problemem do szpitala... a w szpitalu mi ofen powiedzieli że tutaj na Śląsku to nie …
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Mariusz Smolik

Lekarz sportowy, Ortopeda

Różana 7
43-460 Wisła

22 lata temu w wieku 14 lat, przewróciłam się na rowerze i trafiłam niestety do złych specjalistów. Skręcenie stawu kolanowego-zerwanie więzadła krzyżowego, więzadła pobocznego, uszkodzenie łąkotki. Po 6 operacjach po których moje kolano było zmasakrowane, dostałam zapis w dokumentacji „inwalidztwo utrwalone”. Dramat. W 2005 roku polecono nam Pana Doktora Smolika. Tu się pojawia cud! Pan Doktor patrząc na moją sytuację wykazuje się ogromną dozą empatii i wiedzy, znajduje rozwiązanie, szczegółowo …
Opinia dodana przez: Parandzem

lekarz Joanna Zaleska-Zatkalik

Internista, Lekarz rodzinny

Centrum Medyczne CMP Wola
Jana Kazimierza 64

Polecam. Duża empatia i bogate doświadczenie. Od wielu lat korzystam z porad większych i mniejszych i nigdy się nie zawiodłam. Moim zdaniem bardzo dobra diagnostyka.
Opinia dodana przez: kalina

lekarz Artur Zięba

legnica,ul.biegunowa
59-220 Legnica

bardzo dobry lekarz jeden z niewielu w Legnicy właściwe diagnozy i bardzo dobre podejście do pacjenta

dr Jacek Kornacki

Majkowska 13a lok. 21
62-800 Kalisz

Uważam, że to bardzo dobry lekarz - kompetentny, uprzejmy i jak dla mnie taki "w punkt", ludzki - nie jest przewrażliwiony i nie przepisuje od razu antybiotyków na byle kaszelek, ale też nie bagatelizuje tego co się do niego mówi, uważnie słucha i poświęca dużo czasu pacjentowi na badanie i wywiad. Fakt, przez to, że poświęca dużo czasu dla pacjenta są niekiedy bardzo duże "obsuwki" pomiędzy godziną zarejestrowania a rzeczywistym …