Gdyby można było dać 10 gwiazdek, dałabym je.... Pani Doktor jest fachowcem w swoim zawodzie- konkretna, kompetentna, wyrozumiała, sympatyczna, zawsze uśmiechnięta, same zalety, zero wad. Często zostaje po godzinach, gdy przychodnia powinna już być zamknięta, poświęca siebie dla pacjentów. Ale robi to chyba z satysfakcją , bo nigdy nie dała odczuć, że ma już dosyć. Cała rodziną leczymy się u Pani Doktor już 18 lat, nigdy nie widziałam jej złej ...
Przychodnia Stomatologiczna
Hipoteczna 4
Lublin
Pani doktor jest najlepszym lekarzem, jakiego znam. Nie tylko ogromna wiedza medyczna i doświadczenie, ale i życzliwość, uprzejmość i dobroć to jej cechy.
Okręgowy Szpital Kolejowy SP ZOZ
Leona Kruczkowskiego 21
Lublin
Bardzo porządny anastezjolog, chociaż jak mówi, że "robił to już ze dwa razy" , to śmiało można przy nim "iść pod nóż". Pozdrawiam i dziękuję. Kuć Jerzy.
Bardzo profesjonalna pani doktor. Jak trafiłam do niej pierwszy raz, byłam zdziwiona wywiadem i badaniami jakie przeprowadziła. Niby powinny być standardową procedurą, jednak żaden inny lekarz ogólny nigdy mnie tak nie badał. Bardzo dokładna, uprzejma, cierpliwa. Rzetelna. Polecam
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
Lublin
Feel care, sympathy, warmth and respect. I am lucky to have such a doctor. Poczuj troskę, współczucie, ciepło i szacunek. Mam szczęście, że mam takiego lekarza.
Wspaniała Pani doktor z ogromnym powołaniem wiedzą i chęcią pomocy drugiemu człowiekowi. Pani doktor odkąd pamiętam jako jedyna z nielicznych potrafi postawić słuszną diagnozę, słucha pacjenta. Jest rozważnym lekarzem z ogromną wiedzą Serdecznie polecam!
Mełgiewska 7/9 BL.1/54
Lublin
Cenie u Pana doktora poswiecany czas i kompetencje. Tłumaczy dokładnie działaniu leków, wyjaśnia jasno i prosto wszystkie niejasnosci i wątpliwości.
Najlepsza z najlepszych! Wzór człowieka i lekarza w jednym. Pani doktor to lekarz z prawdziwym powołaniem, kulturą osobista na wysokim poziomie, wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Wspaniałe podejście do dzieci i sposób prowadzenia wizyty sprawia, że z gabinetu wychodzi się zadowolonym. Nigdy Nas nie zawiodła i nie zostawiła bez pomocy. Polecam
Centrum Medyczne SANITAS Sp. z o.o.
ulica Hempla 5
Lublin
To świetny lekarz i -co równie ważne, wspaniały człowiek. Od wielu lat Pani Elżbieta leczy mnie i całą moją rodzinę. Zdarzały się przypadki, że pomogła o wiele skuteczniej niż lekarze szpitala klinicznego. Bardzo polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Farmed Stanisław Podgórski
ulica Marii Koryznowej 2 G
Podstacja Śródmieście
Spadochroniarzy 8
Lublin
Chciałabym podziękowac doktorowi za udzielenie fachowej pomocy dla mojej rodziny.Krzysztof Karaś lekarz który wszystko objaśni udzieli odpowiedzi na pytania a co najważniejsze postawi dobra diagnoze . Dziękuje bardzo fajnie że sa jeszcze tacy lekarze jak Pan Krzysztof Karaś.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CenterMed Lublin" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Przychodnia Specjalistyczna
ulica Weteranów 46
Lublin
Polecam! Zostałam wysłuchała, przebadana i optymistycznie nastawiona co dalszej diagnostyki i leczenia. Dzięki Panu doktorowi mam nadzieję że wreszcie będzie dobrze.
Ośrodek Dializoterapii
Witolda Chodźki 2
Lublin
Jeden z najlepszych lekarzy z jakimi miałem do czynienia. Bardzo wnikliwy i dokładny, a przy tym bardzo sympatyczny. Polecam!
Medycyna Fizykalna i Rehabilitacja
Skrzetuskiego 2 b /23
Lublin
Wspaniały terapeuta i człowiek,skuteczny rehabilitant i masażysta,polecam go wszystkim i dziękuję za skuteczną terapię i opiekę medyczną.Zbyszek K.
NZOZ Poradnia Zdrowia KUL
Lublin
Bardzo dobry lekarz, kompetentny, sympatyczny i komunikatywny. Mi Pani Doktor bardzo pomogła. Szczerze polecam
Miomed
ul. Kawaleryjska 10/2
Lublin
Pełen profesjonalizm. Byłam w zeszłym tygodniu u doktor na konsultacji , siedziałam w gabinecie 50 minut . Pani doktor pytała o wszystkie moje choroby, leki a przyjmuje ich sporo. Bardzo dokładna, dociekliwa a przy tym niezmiernie mila. Czuje się u niej bardzo bezpiecznie.