Chodziłam systematycznie w ciąży do tego lekarza, ale drugi raz bym nie skorzystała. Na wszelkie dolegliwości związane z ciążą typu żylaki, ból w nogach, zgaga itp. mówił, że to normalne, i nic nie mówiąc jak mogę sobie pomóc w zmniejszeniu tych dolegliwości. Tak to owszem wydaje się uprzejmy, ale przecież to nie tylko o uprzejmość chodzi u lekarza. Wcześniej chodziłam do innej ginekolog, i jak miałam gorsze samopoczucie, czy właśnie …
Dr Piotr Melon jest najwyższej klasy specjalistą w swoim zawodzie. Bardzo wyraźnie wyróżnia się kompetencjami zawodowymi oraz najlepszymi standardami i szczegółową uważnością w procesie leczenia pacjentów. Przeprowadził dwie udane operacje moich kolan. Zawdzięczam zdrowie jego zaangażowaniu i skupieniu na pracy. Z dużym uznaniem polecam leczenie pod jego opieką.
KARODENTA
Gen. Bora Komorowskiego 22
Prawdziwy specjalista oraz wyjątkowo uczciwy człowiek o bardzo empatycznym podejściu, jakich jest już bardzo niewielu. Serdecznie polecam Pana Doktora.
Przychodnia Lekarzy Wojskowych
ul. Mokotowska 6a
Pani doktor, to wiedzà, profesjonalizm, poczucie bezpieczeństwa jako pacjent, zaufanie. Szczerze polecam wizytę u Pani Anny. Rzeczowo omówiony problem
NIE POLECAM NIKOMU !!! miesiac temu mialam krwawienia w polowie cyklu, w zwiazku z tym ze nigdy mi sie to nie przydazylo, wystraszylam sie i jak najszybciej chcialam to skonsultowac z lekarzem, znalazlam tego lekarza i oczywiscie kierujac sie opiniami na forach poszlam ... zrobil usg i stwierdzil ze to nic groznego, ze czasami tak kobieta ma i ze to pewnie jakies chwilowe problemy z hormonami. Ucieszona wyszlam z wizyty …
Instytut Kardiologii
Spartańska 1
Bardzo rzetelny i życzliwy lekarz. Prawdziwa klasa. Pani doktor bardzo mi pomogła - zrobiła znacznie więcej, niż wymagała tego sama powinność.
Dygasińskiego 30 lok. 2
Pełen profesjonalizm. najpierw sprawdzenie diagnozy kolegi, później dokładne tłumaczenie co jak i dlaczego. Troska o pacjenta w pełnym zakresie. Umiejętnie wykonał krępujące badanie.
Pracownia Terapii i Rozwoju
ul. Wilcza 31 lok. 7
Fantastyczny lekarz! Osobiście trafiłam do Pana doktora jeszcze jako nastolatka z mocną depresją: zachowania autoagresywne, myśli s, brak siły do wstania z łóżka, problemy w szkole. Pan doktor uszanował moją prywatność i mogłam porozmawiać z nim o niektórych rzeczach bez mojego opiekuna prawnego (co w tamtym momencie było dla mnie zbawienne). Zawsze
Pani doktor prowadziła moją czwartą ciążę i jedyną zakończoną sukcesem. Mimo mojej trudnej historii, pani doktor najpierw zajęła się diagnostyką problemów, następnie prowadziła ciąże od samego początku do samego końca. Pod koniec ciąży pojawiły się podejrzenia hipotrofii na które pni doktor zareagowała skutecznie i z należytą starannością.(na szczęście niepotwierdzone i z dzieckiem wszystko w porządku). Polecam z całego serca.
Kompetentny, uważnie wsłuchujący się w słowa pacjentki lekarz. Pan doktor szczegółowo zajął się moim problemem zdrowotnym, co ułatwiło mi podjęcie trudnej dla mnie decyzji. Polecam innym pacjentkom tego lekarza również ze względu na jego sympatyczne i ciepłe podejście do pacjentek, co wbrew pozorom odgrywa niebagatelną rolę w sytuacji pełnej stresu.
Pani Doktor to przemiła osoba i profesjonalistka w każdym tego słowa znaczeniu, wizyta ze szczegółowym badaniem oraz wywiadem, podjęte konkretne kroki w leczeniu, wszystko spokojnie i bez pośpiechu wytłumaczone. Doktor godna zaufania i polecenia, oby więcej takich lekarzy z powołania. - Pozdrawiam Serdecznie
Wyleczyła nas z nawracającej infekcji gdzie inni lekarze rozkładali ręce i faszerowali aż do wystąpienia alergii na leki. Niektórzy lekarze patrzyli jakby przez nas a nie na nasz problem, nawet nie analizując co może być przyczyną zapalenia a Doktor Sojka pierwsze co zrobiła to szczegółowy wywiad. Bardzo polecam Panią Doktor pediatrę z szeroką wiedzą.
Ponad rok temu byłam na pierwszej wizycie, przez wiele lat walczyłam w bólem kolana po nieudanej artroskopii, rehabilitacje oraz zastrzyki z kwasu hialuronowego przestały działać. Dr Paweł Gogol bardzo profesjonalnie i kompleksowo podszedł do mojego problemu, w bardzo miłej atmosferze wyjaśnił wszystko i zaproponował leczenie. Minął ponad rok a kolano nie boli. Na początku bieżącego roku zaczęłam mieć problem z kręgosłupem szyjnym, byłam zmęczona bólem, zwróciłam się do dr Pawła …