lekarz Jaromir Sołtysiak

ul. Wiśniowa 2
89-600 Chojnice

Polecam z całego serca. Nigdy dotąd nie spotkałam tak wspaniałego, zaangażowanego w swoją pracę lekarza.
Pragnę podziękować za fachową pomoc medyczną, która wyraźnie włynęła na stan mojego zdrowia Lekarz z dużą wiedzą i kulturą.

lek. dent. Dominika Borkowska

Przychodnia
Władysława Jagiełły 23
98-220 Zduńska Wola

Pani Domika to Anioł dla naszej rodziny. Super podejście do dzieci.Moje pociechy ją uwielbiają, wręcz cieszą się jak idą do dentysty. Polecam! Jestem pacjentką od15 lat.:-)
Zgadzam się, że to lekarz z powolania, ale i z zasadami, co ja akurat sobie cenię :). Ma świetne podejście do dzieci, badania są zawsze spokojne i dokładne, więc dzieci bez strachu chodzą na wizyty. Rodzicom wszystko dokladnie tłumaczy, odpowiada na pytania. Kiedy moje dziecko miało bardzo zawyzone wyniki pani doktor sama do nas zadzwoniła i poprosiła o wizytę. Sama też bardzo pomogła w podjeciu dalszego leczenia w innych placówkach.

lekarz Anna Jarocka

Kardiolog

Centrum Kardiologii Allenort
Szczecinek

Pani doktor Jarecka, to lekarz z powołania, znakomity kardiolog, kompetentna, troskliwa , pyta i słucha. Pani doktor wykonała u mnie zabieg koronarografii, zrobiła to w sposób perfekcyjny. Polecam wszystkim , którzy mają problemy kardiologiczne.
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Joanna Reszke

Radioterapeuta

centrum onkologi
Bydgoszcz

Miałem szczęście trafić w trudnym momencie mojego życia do Pani doktor Joanny Reszke. Pani doktor to kompetentna, miła, o wielkim sercu osoba. Dziękuję za opiekę i bardzo żałuję, że nie mogę z powodu reorganizacji pracy w Centrum Onkologii kontynłować leczenia u Pani doktor.
Opinia dodana przez: Stanisław

lek. dent. Maciej Maziarski

Chirurg stomatolog, Protetyk

Gabinet Stomatologiczny Maciej Maziarski
Rogoyskiego 19/2
33-100 Tarnów

Bardzo dobry specjalista, bezboleśnie wyrywa zęby, tworzy bardzo przyjemną atmosferę, świetnie tłumaczy proces leczenia.

Michał Frybes

Endokrynolog, Internista

ENEL-MED Atrium Plaza
Jana Pawła

Pan Doktor to prawdziwy Anioł w lekarskim kitlu. Empatyczny, cierpliwy, ciepły i niezwykle kompetentny – człowiek, który nie tylko słucha, ale naprawdę słyszy. Już od pierwszych chwil rozmowy czuć, że spotyka się nie tylko z lekarzem, ale przede wszystkim z dobrym człowiekiem o ogromnym sercu. W czasach, kiedy często brakuje czasu, uwagi i zrozumienia, Pan Doktor potrafi stworzyć atmosferę spokoju i zaufania. Tłumaczy wszystko z niesamowitą cierpliwością, nie patrzy na …
Opinia dodana przez: Ewa i Mama Ewy

lek. dent. Tomasz Chudy

Tomasz Chudy SPECJALISTA STOMATOLOGII ZAHOWAWCZEJ Z ENDODONCJĄ
Marcinkowskiego 4
48-300 Nysa

Doskonały specjalista, ogromna precyzja w wykonywaniu zabiegu. Potrafi uspokoić pacjenta z odruchem wymiotnym. nauczyć właściwego oddychania i współpracy podczas zabiegu. Zawsze musiałam przed wizyta do stomatologa brać tabletki uspokajające żeby zmniejszyć stres i odruch wymiotny a u doktora Tomasza Chudy obyło się bez takich leków. Podążałam dokładnie za jego spokojnym głosem i wykonywałam dokładnie wtedy oddech kiedy on o tym w danym momencie mówił. Posiada niezwykłą precyzję w palcach i …
Opinia dodana przez: Elżbieta
Świetny lekarz pod każdym względem,bez zastrzeżeń.Pozostało tylko polecać innym i podziękować za fachowość oraz podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: edward

mgr Anna Rekel

Psycholog dziecięcy, Psycholog

WÓJTOWSKA 3

Pani Ania to psychoterapeutka z konkretnym podejściem. Rzeczowa, miła, a przedewszystkim wie jak zadawać pytania. Dodatkowo umie zachęcić do rozmowy, a to u mnie niełatwe. Dziękuję
Opinia dodana przez: .

lek. dent. Dagmara Cebrzyńska

ul. Jacka Malczewskiego 8B/1

Pewnego dnia nadszedł czas, udać się do gabinetu dentystycznego i wyleczyć dwa dziurawe zęby, które coraz bardziej nie dawały mi spokoju i przeszkadzały mi w normalnym spożywaniu posiłków. Lęk przed dentystą( wiertłami, igłami, dźwiękiem urządzeń dentystycznych itp.) był ogromny i wynikał z złego leczenia zęba w przychodni, parę ładnych lat temu. Pani Dagmara w profesjonalny sposób wyleczyła moje zęby (leczenie kanałowe),dodatkowo mój lęk oraz obawa przed wizytą u dentysty całkowicie …
Opinia dodana przez: Rysiek

lekarz Konrad Śniegowski

szpital miejski gdynia
Gdynia

Pan doktor Konrad Śniegowski to wspaniały lekarz i wielki człowiek. Miły ,kompetentny,mający czas żeby w zrozumialy sposób wyjaśnić pacjentowi wszystkie wątpliwości.Jest uroczy i uprzejmy.Po rozmowie z doktorem i po wykonanym zabiegu wiedziałam,że będzie dobrze.I tak jest.Serdecznie pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego.
Opinia dodana przez: Janina Kaszyńska

lekarz Jacek Kopyś

Specjalistyczny Gabinet Ortopedyczno-Rehabilitacyjny
Henryka Sienkiewicza 9
Oborniki Śląskie

Mimo, że po raz pierwszy byłam u doktora to wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Bardzo dużo czasu w porównaniu do innych lekarzy poświęca pacjentowi punk po punkcie wyjaśniając wszystkie wątpliwości. Na pewno wrócę do doktora kontynuując leczenie kolana. Polecam z całego serca!!!
Opinia dodana przez: Wiesława

Michał Karolewski

Denta Med
ul. Trwała

Niezwykła cierpliwość w szukaniu najlepszego rozwiązania powstałego problemu. Dokładne przedstawienie kilku możliwych opcji oraz ceny. Warto skorzystać z porady profilaktycznej - nie czekać aż będzie konieczna interwencja
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Danuta Mądra-Rogacka

Alergolog

ul. Słowackiego 17 lok. 3

Pani Doktor to lekarz z powołania , sympatyczna z ogromna wiedza do pacjenta podchodzi indywidualnie , naprawdę jak większości opinii mowie to samo Cudowna Kobieta ...

lekarz Stanisław Jeziernicki

Przychodnia Lekarska "Żaczek"
10 Lutego 15
08-110 Siedlce

Dr Stanisław Jeziernicki jest najlepszym chirurgiem! W szpitalu w Łosicach ocalił mojemu tacie nogę, którą w szpitalu w Siedlcach przygotowywali do amputacji i mówili, że nie da się jej uratować. Minął prawie rok od operacji (bardzo ciężkiej) a noga taty jest dobrze ukrwiona. Nawet inni lekarze mówili, że to jest cud.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Chirurg dziecięcy
                                       dr n. med. Jacek Rogoń

dr n. med. Jacek Rogoń

Chirurg dziecięcy, Ortopeda dziecięcy

Gabinet Chirurgii Dziecięcej Jacek Rogoń
Goplańska 100

Przemiły lekarz, wszystko bardzo dokładnie wytłumaczył i uspokoił a co najważniejsze ma super podejście do małego pacjenta . 4-latka która potrafi zrobić u lekarza niezły cyrk u tego Dr-a nawet nie pisnela . Wyszła z uśmiechem na twarzy
Opinia dodana przez: Karolina

dr n. med. Piotr Zdunek

Radiolog

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Z czystym sumieniem polecam Pana Doktora, wspaniały ciepły i spokojny człowiek, Fachowiec jakich mało- przez duże F. Pan Doktor delikatny, daje ogromny komfort podczas badania i podtrzymuje ogólna atmosferę spokoju. Przeżyłam już 1 biopsje (na nfz), lekarz po mnie krzyczał i mną szarpał- wyszłam ze łzami w oczach, Pan doktor Zdunek jest zupełnie inny, ogrom klasy i empatii wobec pacjenta. Polecam
Opinia dodana przez: Martyna

Hanna Cichowska-Kontarska

o. Maksymiliana Kolbe 16b
64-920 Piła

Ta Pani jest osobą dokładną w swoim fachu, zęby naprawia na długie lata. Miałem przypadek, że inni stomatolodzy leczyli mi zęba co rok na to samo. U niej zapomniałem o tym problemie, już od siedmiu lat nic się nie dzieje. Ponadto zajmuje się paradentozą. Naprawdę polecam!