dr n. med. Jan Faryna

Patomorfolog, Cytolog

Krolowej Aldony 3

Szkoda wymyślać słów aby określić cechy i fachowość tego CZŁOWIEKA bo łatwo jest w Jego przypadku przecukrzyć.Lepsze fakty -dzwoni do mnie o 20:23 ,by się upewnić czy to ja dostarczyłem do konsultacji rozmazy badane w innym laboratorium /na wynik-opis czekałem 3 tygodnie a sprawa dotyczy raka trzustki !!!-wynik bez diagnozy bo ponoć materiał "skąpy'' . O 21:32 dostaje mail-a z wynikiem !!! Materiał był wystarczający a za skąpy materiał zapłaciłem …
Opinia dodana przez: Tadeusz J.

dr n. med. Bożena Dąbkowska

Reumatolog

All-Med Centrum Medyczne
ul. ks. kard. Wyszyńskiego 29

Po pierwszej wizycie odniosłam bardzo pozytywne wrażenie na temat kompetencji Pani Doktor.W przeciwieństwie do lekarki z NFZ postawiła prawidłową diagnozę,czym uratowała mnie przed długotrwałym zbytecznym i prawdopodobnie szkodliwym leczeniem.Zostałam dokładnie przebadana i uzyskałam odpowiedź na wszystkie pytania.Wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze.Mam nadzieję,że wreszcie trafiłam na lekarza godnego zaufania.Dziękuję za przywrócenie wiary w Slużbę Zdrowia 😘
dzięki szybkiej i zdecydowanej reakcji Pan doktor uratował mnie od śmierci głodowej.Dzis z pełnym uznaniem mogę polecić Pana doktora za jego zaanazowanie w pomoc ludziiom wyczerpnym z powodu niedozywienia

dr n. med. Elżbieta Poniedziałek-Czajkowska

Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 4 w Lublinie- Klinika Endokrynologii
ul. Jaczewskiego 8

Do doktor Poniedziałek- Czajkowskiej trafiłam w ubiegłym roku, zachęcona pozytywnymi opiniami - w znaczącej większości pozytywnymi. To najlepszy ginekolog z "moich" dotychczasowych, co potwierdziła kolejna, niedawna wizyta. Uzasadnienie: dokładny wywiad, umiejętność słuchania, szczegółowa interpretacja zgłaszanych objawów, dokładne i bezbolesne badanie, pobieranie materiału do badania cytologicznego szczoteczką (co powinno być już standardem, a niestety nie jest). Pani doktor na bieżąco informowała mnie o tym, co robi i co stwierdza (podczas badania …

dr Daria Dobaczewska

Chirurg plastyczny, Chirurg ogólny

CHIRURGIA PLASTYCZNA DD
Bema 18/1

Bardzo przyjemna obsługa na recepcji, pełen profesjonalizm u pani doktor, która wyjaśni krok po kroku. Przemiła atmosfera w czasie zabiegu, podczas którego bardzo się bałam ale wszystkie panie dołożyły wszelkich starań, abym się nie denerwowała. Z całego serce polecam klinikę pani doktor.
Opinia dodana przez: Malgorzata

lekarz Wojciech Jędrzejewski

Okulap
Sikorskiego 7
Radzionków

Super lekarz. Bardzo dobry kontakt z pacjentem dawno tak pozytywnego i uczynnego lekarza nie spotkałam. Gdy pojawił się problem mogłam z nim kontaktować się w każdej chwili. Jak nie mógł odebrać telefonu to oddzwonił. Polecam z pełną odpowiedzialnością.

dr Tomasz Żyłka

Matusewicz 15
78-400 Szczecinek

Zdecydowanie chyba najlepszy lekarz jakiego poznałam. Bardzo dobrze i w prosty sposób tłumaczy dolegliwości. Jest bardzo delikatny i taktowny. Naprawdę godny polecenia. !
Opinia dodana przez: Ada

lek. dent. Tomasz Ankiewicz

Królowej Jadwigi 4/134
05-120 Legionowo

Stomatolog z powołania, bardzo dokładnie leczy. Informuje i tłumaczy wszystko pacjentowi. Lekarz godny polecenia. :)
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Jerzy Przybyliński

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Madar-Med" Laboratorium Analiz Lekarskich
Stary Rynek 5
76-200 Słupsk

Jesteśmy zadowoleni z Doktora, w sierpniu byliśmy z USG syna miał torbiela becera pod kolanem obejrzał go powiedział że są dwie opcje czekamy pół roku aż się samo wchłonie albo zwolnienie z w-f. od razu wpisał skierowanie na oddział dwa tyg temu syn był operowany dziś drugi raz u Doktora byliśmy na kontroli jesteśmy zadowoleni. Za dwa tyg znowu mamy być żeby zobaczyl jak się goi rana
Opinia dodana przez: Klaudyna

dr Michał Kuśnierz

Fresh Dent
Franciszka Kniaźnina 2/2U

Bardzo polecam Pana Doktora Kuśnierza Michała i klinikę Fresh Dent- świetny specjalista, pełen profesjonalizm zna się na rzeczy, ma wiedzę i doświadczenie - przy tym jest niesamowicie delikatny i dokładny - zawsze znajduje racjonalne rozwiązanie problemów związanych z ubytkami, co ważne pokazuje do lusterka ubytki przed i po wyleczeniu- niesamowicie miły, a przy tym uśmiechnięty - ma podejście do ludzi i dzieci - jeśli chodzi o ceny przystępne - POLECAM
Opinia dodana przez: Kasia H.

lekarz Emilia Kabzińska

Gabinet Stomatologii Rodzinnej
Elsnera 11 (blok 19)

Świetny lekarz, 100% profesjonalizmu. Pani Doktor jest niezwykle zaangażowana w pracę, troszczy się o swoich pacjentów jak o bliskie osoby. Do tego jest bardzo delikatna, tłumaczy co robi, u niej na fotelu nie sposób się bać. Mam pełne zaufanie do wiedzy Pani Doktor, umiała pomóc w sytuacjach gdy inni dentyści rozkladali ręce. Gorąco ją wszystkim polecam!
Opinia dodana przez: Izabela

lek. dent. Anna Hajduk-Waliłko

ul. Gumniska 14
33-100 Tarnów

Pierwszy raz wystawiam opinię jakiemukolwiek stomatologowi. Przyczyna jest prosta, nigdy żadnej wizyty nie wspominałem zbyt przyjemnie i raczej wolałem o niej jak najszybciej zapomnieć. W tym przypadku jest zupełnie inaczej. Dla mnie osobiście jest to przełom bo może w końcu dzięki Pani stomatolog doprowadzę swoje uzębienie do porządku. Jeżeli chodzi o warsztat to doktor jest fenomenalna. Bardzo delikatna ale zdecydowana i konkretna. Widać, że wie co robi. Jeśli chodzi o …
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Katarzyna Kowalik-Kufel

Armii Krajowej 74 (NZOZ Medica)
83-110 Tczew

Z całego serca polecam Panią doktor. Pełna empatii osoba z pasją i ogromną wiedzą. Pomocna, zawsze wysłucha i wytłumaczy.
Opinia dodana przez: Kamila

mgr Janusz Kocjan

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Lekarsko-Dentystyczny NZOZ "DENMED"
KRÓLA KAZIMIERZA WIELKIEGO 64
32-300 Olkusz

Szczerze polecam Pana Janusza. Specjalista najwyższej klasy, świetny diagnostyk, profesjonalista - którego kompetencje przekładają się na rezultaty terapeutyczne. Do Pana Janusza trafiłem 3 tygodnie po artroskopii kolana - rekonstrukcja wiezadła krzyżowego przedniego. Nie miałem pełnego wyprostu w kolanie, zgięcie też pozostawiało wiele do życzenia. Do Pana Janusza trafiłem z polecenia. Wystarczyły 2 miesiące intensywnej rehabilitacji aby kolano odzyskało wszystkie niezbędne parametry. Cudowne uczucie gdy po którejś z kolei terapii mogłem …
Opinia dodana przez: Tomek Sz.
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Stomatolog
                                       lek. dent. Michał Kolibabski

lek. dent. Michał Kolibabski

Stomatolog, Stomatolog dziecięcy

PRAKTIDENT Medical Clinic
Grabiszyńska 89

Bardzo sympatyczny, wytrwały i kompetentny stomatolog. Wszelakie problemy z uzębieniem zostały opisane i wyjaśnione. Na duży plus możliwość zrobienia zdjęć RTG na miejscu w przystępnej cenie. Zabieg stomatologiczny udany. Szczerze polecam
Opinia dodana przez: M.
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Stomatolog
                                       lek. dent. Marcin Wójtowicz

lek. dent. Marcin Wójtowicz

PRAKTIDENT Medical Clinic
Grabiszyńska 89

Bardzo pozytywne doswiadczenie pomimo,ze u dentysty:) Pelen profesjonalizm- od wejscia do wyjscia.Pan doktor ma ogromna cierpliwosc do pacjentow, nawet gdy uciekaja z fotela. Kazda zlotowka bardzo dobrze wydana.Polecam!!
Opinia dodana przez: Maks

lekarz Piotr Pastwa

Mieszka I 19

Takich lekarzy już nie ma dużo spokojny ,uprzejmy i kompetentny człowiek. Cierpliwie wysłuchał co dolega, jakie zażywałem i zażywam lekarstwa zlecił dodatkowe badania, z badaniami umówić się na następną wizytę .Na koniec wizyty pożegnał się i życzył zdrowia i złożył mnie i rodzinie Wesołych Świąt ponieważ byłem u Pana Doktora przed Bożym Narodzeniem . Wielki szacunek, Pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Marek

dr hab. n. med. Dariusz Waniczek

Onkolog

NZOZ Euro-Klinika Sp. z o.o.
Wyspiańskiego 3
41-100 Siemianowice Śląskie

Podpisuję się całym sercem pod wszystkimi pozytywnymi opniami. Specjalista to za mało powiedziane. Bardzo szeroka wiedza na temat możliwych przyczyn choroby połączona z wysoką kulturą osobistą i empatią.

lekarz Piotr Drozdowski

Medycyna estetyczna

ESTETIQUE - Medycyna Estetyczna i Stomatologia
Łąkowa 16
57-320 Polanica-Zdrój

Z ogromną wdzięcznością chciałabym podziękować Panu Doktorowi za perfekcyjnie przeprowadzoną abdominoplastykę. Już od pierwszej wizyty wiedziałam, że jestem w rękach wyjątkowego specjalisty. Pan Doktor wzbudza ogromne zaufanie, wszystko bardzo dokładnie wyjaśnia, a jego profesjonalizm i spokój dają pacjentowi poczucie pełnego bezpieczeństwa. Sam zabieg został wykonany z niezwykłą precyzją i ogromną dbałością o każdy szczegół. Efekt jest przepiękny, bardzo naturalny i zdecydowanie przerósł moje oczekiwania. Widać ogromne doświadczenie, talent i pasję …

lek. dent. Mohamed Abdi

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Swietny specjalista w swoim fachu.Bardzo uprzejmy,mily,cierpliwy , kompetentny i wyrozumialy.W swoim zyciu mialem mozliwosc leczenia zebow u wielu stomatologow ale ten jest moim odkryciem .Moze nie robi wszystkich zabiegow stomatologicznych i protetyki ale akurat w moim przypadku znalazl i wyleczyl mi zęby ktore przez innych dentystow nie zostaly nawet prawidlowo zdaignozowane.Gdyby nie skrupulatna i drobiazgowa kontrola uzebienia to za 6 miesiecy czekaloby mnie leczenie kanalowe. Cenie go za fachowosc ,empatie …
Opinia dodana przez: Krzysztof