Lekarz z dużym doświadczeniem i ogromną wiedzą o leczeniu oraz człowieku i jego naturze. Poważnie traktuje pacjenta i jego problemy. Rozwiązuje je doskonale! Wspaniały chirurg i świetny psychoterapeuta. Odpowie na każde pytanie. Stawia na nogi!!! Wie, co ważne. Nie lubi głupoty ludzkiej!!!
CENTRUM DERMATOLOGICZNO-KOSMETYCZNE
Chełmińska 74
Grudziądz
NAJLEPSZY DERMATOLOG! Do Pani doktor trafiłam z trądzikiem polekowym po zastrzykach z wit. B12. Maść od lekarza pierwszego kontaktu, tylko pogorszyła stan mojej skóry. Na wizytę do Pani doktor udało mi się umówić na fundusz. Jestem klientką Pani doktor, także Pani w rejestracji bez problemu umówiła mnie na wizytę na Fundusz, czekałam kilka dni. Leki zastosowane przez Panią doktor, pomogły mi od razu, już po 2 dniach była poprawa, a …
Gabinet Andrzej Radomski
Katedralna 4
Kołobrzeg
Bardzo kompetentny i życzliwy doktor ,wysłucha i dokładnie wytłumaczy problem .Dba o profilaktykę .Jestem bardzo zadowolona z opieki ,polecam
Pracownia Protetyczno-Ortodontyczna
Jedności Narodowej 28
Piotrków Trybunalski
Gorąco polecam Panią Doktor ,dokładnie wykonuje badania echo,EKG obsługuje serca mierzy ciśnienie. Wszystko szczegółowo wyjaśnia
Przychodnia Opalenica
Powstańców Wielkopolskich 1a
Opalenica
Świetny lekarz.Kilkanaście lat temu uratowała mi życie. Długo się czeka,ale warto.Każdy jest traktowany indywidualnie, wszystko wytłumaczy. wszystkim polecam
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Praktyka Lekarza Rodzinnego" Cecylia Kwabiszewska
Bydgoska 4
Chełmża
życzę wszystkim takiej opieki,personel przemiły a pani doktor każdego pacjenta traktuje jakby był najważniejszy na świecie pełna ciepła,optymizmu i profesjonalizmu.dzieci ją uwielbiają.polecam;;;;;;;;
Pani Doktor Alicja Bednarz godna polecenia. Miła i co najważniejsze kompetentna. Fachowa pomoc. Wszystko dokładnie wyjaśnia, przeznacza na pacjenta tyle czasu ile potrzeba. Odpowiada na wszystkie zadane pytania. Zleca tyle badań aby uzyskać diagnozę. Mój tata na oddziale przebywał 3 tygodnie. Kontakt tel z rodziną zawsze, nawet oddzwaniała gdy nie mogła rozmawiać. Co tu dużo mówić... właściwa osoba na właściwym miejscu! Polecam z całego serca :)Z profesjonalnym podejściem w którym …
Mieliśmy dzisiaj skierowanie do szpitala z 7 tygodniowym dzieckiem z podejrzeniem szmerów w górnych drogach oddechowych co stwierdził pediatra pierwszego kontaktu . Udaliśmy się do szpitala w Lubinie gdzie zastaliśmy bardzo niemiłą lekarz pediatrę , którą najbardziej interesowało jakiej firmy podajemy mleko modifikowane , bo żona niestety nie karmi piersią (na ścianie była wielka reklama Bebiko ). Wyszliśmy w nerwach z tej komercyjnej już kliniki . Udaliśmy się do Bolesławca …
Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
Ostrowiec Świętokrzyski
Moje dzieci mają 20 lat i 16 ale nadal leczą się u Pani doktor Renaty Grzebały . A leczone są od ich narodzin . To wspaniały lekarz polecam na 100 procent
LUX MED
ul. Mehoffera 10, Kraków
Najerdeczniej dziękuję Panu Doktorowi, który zajmuje ię leczeniem nadcinienia mojej mamy Marii lat 82. Pacjentka pod opieką Pana Doktora i zaordynowaniu odpowiednich leków ma cinienie jak natolatka, utabilizowane. Lekarz niezwykle dociekliwy w pozukiwaniu przyczyn chorzenia co kraca cza niezbędny do potawienia trafnej diagnozy, niezwykle empatyczny, cierpliwy i życzliwy. Pacjent jet otoczony fachową opieką medyczną co abolutnie daje mu poczucie bezpieczeńtwa. Lekarz godny zaufania i polecenia!!!!!!!!!!!!!.