internista kardiolog kardiolog

lekarz Andrzej Główka

Cieszkowskiego 6
62-200 Gniezno

Po wizytach u kilku kardiologów, mogę z czystym sumieniem polecić Pana Doktora . Człowiek z ogromną wiedza i doświadczeniem co widać od razu po rozmowie . Potrafi doradzić i uspokoić. Bardzo sympatyczny . Polecam i dziękuję!
Opinia dodana przez: Dagmara

dr n. med. Jacek Chlebowczyk

Med-Kom
Jarzębinowa 141
Żory

Bardzo dobry specjalista. Widać, że ma duże doświadczenie i że zależy mu na pacjencie. Szorstkości nie zauważyłam ale też nadmiernej sympatii u lekarzy nie oczekuję. Dla mnie najważniejsze jest zdrowie i tutaj nie zawiodłam się.

lekarz Maria Piskozub

ulica Książąt Opolskich
45-005 Opole

Babcia jest pod kontrolą p. Doktor już kilka lat. Dwa dni temu zmiana leków, dzisiaj ogromny skok ciśnienia, fatalne samopoczucie, od rana panika i poszukiwania p.doktor, zeby coś poradziła. Mimo wielkich próśb, błagalnego tonu wręcz zarówno mojego jak i babci doktor stwierdziła ze nie ma czasu i musi dbać o pacjentów na korytarzu, żeby przyjąć ich zgodnie z umówioną godziną. Nie spojrzała nawet na rozpiskę ciśnienia. Myślę ze to bardzo …

lekarz Maciej Strawczyński

ulica Padlewskiego 11
09-402 Płock

Jestem 5 rok po zawale i jestem pod opieką doktora Strawczyńskiego, którego polecam z pełnym szacunkiem i sumieniem
Opinia dodana przez: Marek

dr n. med. Robert Główka

Esculap
Partyzantów 43
24-100 Puławy

Świetny lekarz, bardzo inteligenty i kompetentny. Najlepszy kardiolog u jakiego byłam. Odpowiada na wszystkie pytania, nie owija w bawełnę. Uczciwy i profesjonalny. Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Zofia

Zofia Duchniewska

62-510 Konin

Dziekuje pani doktor za wizyte,,jest to lekarz z powolania,,mila przyjemna,,czulam sie w gabinecie tej pani doktor jak u mamy<<wszystko mi wytlumaczyla,,polecam pania doktor Duchniewska,,dziekuje Renata Jakubowska

lekarz Rafał Szymczyk

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Jedyny lekarz, który pomógł mojej mamie. Potrafi wszystko jasno wytłumaczyć. Kontakt z Panem doktorem jest bardzo dobry, w razie wątpliwości co do stanu mamy mogę do niego zadzwonić i otrzymać pomoc. Bardzo dziękuję
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Maria Nowak

Rzeszów

Podziękowania dla Pani doktor za cierpliwość z jaką odpowiada na wszystkie moje pytania oraz za spokój i otuchę, które Pani słowa wniosły. Pani zaangażowanie, empatia oraz niezwykłe podejście do pacjenta są nieocenione i budzą ogromne zaufanie. Dziękuję z całego serca! - oddana pacjentka

lekarz Małgorzata Krzanowska

Samodzielny Publiczny Gminny Zakład Opieki Zdrowotnej w Jedliczu
ulica Traugutta 3
38-460 Jedlicze

Bardzo miła osoba. Dokładnie opisuje chorobę i przebieg leczenia. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Z rozmowy wynika że jest wysoce kompetentna

lekarz Alicja Zając-Leśniak

61A
33-112 Radlna

Leczę się od 2015 roku u pani Alicji Zając-Leśniak, prowadzi mnie od zawału do dzisiaj, w czasie wizyty bardzo uważnie wysłuchała moich problemów, zadawał dodatkowe pytania i dokładnie wytłumaczył plan leczenia. Pani Alicja jest bardzo cierpliwa, miła i empatyczna w kontakcie z pacjentem. Dzięki temu czułam się komfortowo i bezpiecznie. Przez te lata pani doktor nie zmieniła się za to ją cenie i polecam
Opinia dodana przez: witek

lekarz Rafał Kurianowicz

NZOZ "PALOMED"
Słowackiego 24
35-060 Rzeszów

Wspaniały lekarz polecam!!!!! Bożena Wojdyło z Jarosławia z rodziną córki która była że mną u Pana doktora i podziela moją opinię. Tacy lekarze i spec liści są na wagę złota 👏👏👏👏👏👏👏 Bożena Wojdyło
Opinia dodana przez: Bożena Wojdyło

dr Renata Wachnicka-Truty

Ośrodek Leczenia Chorób Nerek
Powstania Styczniowego 1
81-519 Gdynia

Bardzo profesjonalnie przeprowadzona wizyta. Pani Doktor wnikliwie zbiera wywiad. Potrafi w jasny sposób wytłumaczyć chorobę, zinterpretować wyniki badań a także dobrać skuteczny sposób leczenia. Ma dużą wiedzę praktyczną i jest bardzo empatyczna. Podczas całej wizyty czułam się bardzo dobrze zaopiekowana. Cieszę się, że trafiłam do Pani Doktor i będę pod jej stałą opieką!
Opinia dodana przez: Grażyna

dr hab. n. med. Ewa Nowalany-Kozielska

NZOZ SILESIA
ulica Wolności 124
41-800 Zabrze

Pani profesor, jest wybitnym kardiologiem, możliwość leczenia się u pani profesor, sprawia, że jako pacjent czuję się bezpiecznie.Konkretne badania, dobry dobór leków. Polecam każdemu kto potrzebuje konsultacji kardiologicznej.
Opinia dodana przez: Jacek Michalski

dr hab. n. med. Anna Goździk

Szybowcowa 14 / 28

Pani doktor jest bardzo kompetentną osobą i przy tym miłą. Regularnie się u niej leczę i absolutnie polecam

lekarz Krzysztof Krzyżak

ul.Młyńska 9
33-300 Nowy Sącz

Dobry specjalista, kompetentny z dużą wiedzą, uprzejmy,kompleksowo podchodzi do problemu zdrowotnego pacjenta.

lekarz Tomasz Majchrowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lege-Artis"
ulica Kutnowska 4
42-200 Częstochowa

Polecam . Dobrze wykorzystany czas dla pacjenta godny polecenia . Dobrze tlumaczy Slucha pacjenta Jestem bardzo zadowolona z wizyty

dr n. med. Jacek Miarka

Moniuszki 11 lok. 1
43-303 Nysa

U doktora J. Miarki leczę się od blisko 2 lat Po wielu nieprzyjemnych i mało fachowych lekarzy na jakich trafiałam tylko pan doktor był w stanie postawić diagnozy i mi pomóc Męczące mnie bóle głowy zelżały Doktor pomógł mi też przy zapaleniu oskrzeli których nikt nie słyszał Każdorazowo robi ekg i mierzy ciśnienie Mało tego ma renteg w oczach Za każdym razem trafia z diagnoza zanim otrzyma wynik Wprawdzie leczę …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Andrzej Dziekoński

PZOZ STARACHOWICE
ulica Radomska 70
27-200 Starachowice

Może tak było. Teraz ani nie odpowiada na pytania ani nie wyjaśnia. Jeśli masz nieoczywisty problem, raczej nie idź do tego lekarza na NFZ. Na pewno nie chce mu się dociekać, co ci jest. Ja nie mam do niego zaufania i nie polecam. Straciłam cenny czas, a i tak muszę szukać innego lekarza. Jest to moja subiektywna opinia.

lekarz Edward Kisiel

Pielęgniarska Opieka Domowa "e-med"
Al.Zwycięstwa 13
21-200 Parczew

Doktor nie prowadzi praktyki prywatnej pracuje tylko dla NFZ ma bardzo dużo nowoczesnego sprzętu robi echo serca, holtry próby wysiłkowe. Pacjentów jest bardzo dużo ale i długo pracuje codziennie od poniedziałku do piątku. Każdy z poważnym problemem z sercem w Parczewie i nie tylko wie że On zajmie się bardzo dobrze czlowiekiem i jeśli potrzeba ludzi odsyła na dalszą diagnostykę I leczenie do kliniki .Wiele razy pacjentów z Jego przychodni …
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Internista
                                       dr n. med. Tomasz Kulawik

dr n. med. Tomasz Kulawik

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Jestem pod wielkim wrażeniem wizyty u Pana Dr Kulawika. Dzięki błyskawicznej diagnozie uniknąłem zawału.
Opinia dodana przez: Grzegorz