lek. stom. Michał Gryń

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Ul. Łódzka 69 A
87-100 Toruń

Jak Panstwo zdaja sobie sprawe nawet jesli dba bardzo o zeby wizyty u dentysty sa nieuniknione. Mam 33 lata a wiec z uwagi na wiek i dodatkowo - ze wzgledu na moja prace i liczne wyjazdy mialem do czynienia z wieloma dentystami w wielu miastach i miasteczkach w Polsce i za granica. Kiedy wszedlem do jego gabinetu pomyslalem - "O rany! Ale mlody! Tylko niech mi nic nie popsuje w …
Opinia dodana przez: Skydiver

lek. dent. Sylwia Szymanuszka-Knast

ul. Gałczyńskiego 18

Wielkie słowa uznania dla Pani doktor Sylwii. Profesjonalne rozwiązanie mojego problemu. Duża wiedza i doświadczenie. Świetne podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Helena

dr n. med. Dorota Wołyńczyk-Gmaj

Ambulatorium Fundacji
Żelazna 76a

Bardzo dobra lekarka.Kompetentna, życzliwa,spokojnie tłumaczy sposób leczenia.Takich lekarzy oby było jak najwięcej.
Opinia dodana przez: Barbara

lek. dent. Beata Breczko

ulica 1-go Maja 6
16-100 Sokółka

Z wielką przyjemnością polecam.Mój pięcioletni syn bał się stomatologów do czasu jak zasiadł na fotelu u Pani Beaty.Obecnie ma wyleczonych kilka zębów i już chce ,żeby go umówić na kolejną wizytę.
Opinia dodana przez: Anita

lekarz Daniel Baran

Samodzielny Publiczny zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Wincentego Witosa 4
69-200 Sulęcin

Nie ma słów, które mogłyby wyrazić moją wdzięczność za całą Pańską opiekę i poświęcenie, jakie mi Pan okazał w trudnym dla mnie czasie. Dzięki Pańskiej pomocy udało mi się przetrwać najtrudniejsze chwile i odzyskać zdrowie. Jestem zawsze pod ogromnym wrażeniem Pańskiej wiedzy, doświadczenia i empatii, z jaką podchodzi Pan do swojej pracy. Polecam tego ortopedę w 100 procentach.Ogrom wiedzy, pracowitość i odpowiedzialność to jego główne cechy.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Izabela Zmarzły-Prokop

Lekarz rodzinny

Ogrodowa 18b
28-300 Jędrzejów

Świetny lekarz i wspaniały człowiek :-) Bardzo życzliwa i zawsze uśmiechnięta. Życzyłbym wszystkim i sobie, żebyśmy w każdej dziedzinie życia spotykali takich ludzi jak Pani doktor.
Opinia dodana przez: Paweł

dr n. med. Artur Pabis

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Specjalistyczna Praktyka Chirurgiczna dr n. med. Artur Pabis
Górna 19 A
Kielce

Szkoda że jest tylko 5 gwiazdek. Nie bez powodu między nami pacjentkami mówimy o Nim "Anioł nie człowiek" jego postać jako człowieka - Wspaniały!! Wiedzą nie ma sobie równych. A jego praca mam na myśli nasze biusty to arcydzieło!! Dziękuję Panie Doktorze ... Nie ma Pan sobie równych ☺️
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Jakub Lasota

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Prawdziwy Lekarz/Chirurg z powołaniem do zawodu. Myślałem, że tacy lekarze są tylko w serialach, ale takiego profesjonalizmu, empatii, wiedzy i poświęcenia dla zawodu nie widziałem nigdy wcześniej. Podziękowania i wyrazy szacunku, dla świetnego chirurga, ale też dobrego człowieka. Polecam
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Patrycja Frącek

Szpital Powiatowy
Kochanowskiego 2
38-600 Lesko

Bardzo kompetentna, uprzejma, cierpliwa. Dokładnie tłumaczy co to za choroba, jak należy ją leczyć. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Emilia Sztencel-Wawrowska

Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
62-500 Konin

Doskonała specjalistka, z fantastycznym podejściem do pacjenta i dobrą intuicją. Przeprowadza kompleksową diagnostykę. Leczy mnie i moją rodzinę od lat, nigdy się nie zawiedliśmy. Kompetentna i przesympatyczna. Do tego bardzo angażuje się w leczenie, jeżeli jest potrzeba przedłużenia zwolnienia o dzień lub dwa czy potrzeba wystawienia kolejnej recepty, do Pani doktor można zadzwonić i odebrać dokumenty z recepcji, już bez umawiania się na wizytę.
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Maciej Kocybik

Leszczyńska Przychodnia Lekarska
ul. 17 Stycznia
64-100 Leszno

Dr. Kocybik to dla mnie człowiek z wielką wiedzą a przede wszystkim bardzo komunikatywny,rzeczowy i uprzejmy.Dziesięć lat temu moja mama miała problemy z ciśnieniem, były krwotoki z nosa. Dostała jakieś leki i pewien czas było dobrze. Kiedy przeprowadziła się do mnie do Leszna pojawiła się zadyszka. Myślałam że to wieńcówka,ale byłam w błędzie. Wielu lekarzy ją osłuchiwało,ale żaden nic nie stwierdził.Polecono mi dr. Kocybika, który na pierwszej wizycie osłuchując stwierdził …
Opinia dodana przez: elzbieta

lekarz Rafał Nowak

Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16

Tak zgadzam się z wszystkimi pochlebnymi opiniami o p.doktorze R Nowaku, ja również wiele lat zmagałem się z powypadkowa niedrożnością kanalików łzowych, przebyłem kilka nieudanych operacji a dopiero Pan Rafał mi pomógł skutecznie, dziękuję
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. dent. Barbara Bajkowska

os. Zwycięstwa 108

Pierwszy kontakt z Panią Doktor zrobił na mnie ogromne wrażenie. Zwracanie szczegółowej uwagi na wpływ czynników zewnętrznych takich jak dieta i rzeczy pozornie nie wydawajace się mieć wpływu na stan uzębienia to coś, czego brakowało mi u innych stomatologów. Odpowiednie nakierowanie i wskazówki dotyczące konieczności wprowadzenia zmian - ogromny plus. Serdecznie rekomenduję!
Opinia dodana przez: Łukasz Stachowiak

lekarz Paulina Stachurska-Wróblewska

Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Szpitalna 45
62-500 Konin

Wizyta na NFZ a Pani doktor wykazała 100% profesjonalizmu i empatii dla pacjenta. Super lekarz polecam.

lekarz Magdalena Kończyńska-Kmiecik

Lekarz rodzinny

Zespół Opieki Rodzinnej "Mój Lekarz"
Rynek Garncarski 1
87-140 Chełmża

Bardzo miła ,dociekliwa,pani doktor ,bardzo wysoki poziom ,bardzo dobry wywiad i zainteresowanie ze strony lekarza ,zasługuje na wysoką ocenę.
Opinia dodana przez: Adrian

lekarz Alexandros Sidiropulos

Poznańska 21 lok. 29

Trafilem na SOR Szpitala Bielańskiego z mamą staruszką, wczesniej dr Alexandros składał zlamany nadgarstek syna w tym samym sor. Jednoznaczne mamy doskonale opinie o Panu Doktorze. Obserwowane dzialanie lekarskie Pana Doktora wrócily we mnie wiarę w lecznicywo NFZ. Cieply czlowiek, sprawnie sterujący sporą grupą pacjentów oczekujacych, bez zbędnego tracenia czasu własnego i chorych. Diagnoza postawiona po osobistych konsultacjach telefonicznych z lekarzami wykonujanlcymi zlecone badania oraz innymi specjalistami... Mama otrzymala pełną …
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Piotr Wymysłowski

Neurochirurg

Żyrardowska 24b
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Nic dodać nic ująć, ankieta mówi wszystko. Lekarz szuka przyczyny choroby, a nie tylko skutków. Leczenie kompleksowe.
Opinia dodana przez: Krzysztof

lek. dent. Joanna Olko

Armii Krajowej 32a
05-600 Grójec

Wspaniale, profesjonalnie, delikatnie. U p. Doktor leczę się od lat. Do gabinetu wchodzę z przyjemnością i przeświadczeniem, że zostanie mi udzielona pomoc na najwyższym poziomie. Polecam.

lekarz Tomasz Filipczak

NZOZ Arnica
Armii Krajowej 18A
06-400 Ciechanów

Super fachowiec do tego bardzo miły.Udziela wszystkich informacji nawet w trakcie zabiegu.Operuje szybko i sprawnie serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Justyna

lek. dent. Iwona Posońska-Nasuszny

ulica Powstańców Śląskich 191/30

Pani Iwona jest świetnym stomatologiem. Nie tylko leczy, ale też wspomaga pacjenta w aspektach okołostomatologicznych kierując w razie konieczności do ortodonty, bądź doradzając zakup akcesoriów odpowiednich dla danych zębów, tudzież doradzając/odradzając pewne zabiegi estatyczne jak wybielanie z konkretnym uzasadnieniem za i przeciw. Co więcej jest osobą bardzo spokojną i emanującą ciepłem, co zdecydowanie umila wizyty. Polecam!