lekarz Jowita Kłys

Rehabilitant

48A
95-082 Mogilno Duże

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Lekarka przebadała mnie i zleciła potrzebne do poprawy zdrowia zabiegi. Nie patrzyła na pesel lecz na pacjenta, któremu można pomóc .Polecam Panią Jowitę Kłys wszystkim, którzy potrzebują pomocy odnośnie rehabilitacji.
Opinia dodana przez: Lucyna

lekarz Sławomir Masiera

Radiolog

NZOZ EUROMED
ulica Łaska 23
98-220 Zduńska Wola

Cudowny człowiek, ogromna kultura osobista na najwyższym poziomie, super specjalista, najlepszy. Nigdy nie czuje się u niego pośpiechu, zawsze odpowiada na pytania i to w sposób zrozumiały dla pacjenta. Świetne podejście do dzieci. Badania wykonuje i opisuje bardzo dokładnie, wnikliwie. Polecam
Opinia dodana przez: Jadwiga

dr n. med. Konrad Futyma

Ginekolog

IMEDICA Centrum Medyczne
Leszczyńskiego 60 lok 58 (wejście od ul. Długosza)
20-068 Lublin

Sposób w jaki profesor Futyma traktuje pacjentki jest rzadko spotykany. To czy lekarz faktycznie jest dobrym lekarzem można dopiero zweryfikować będąc w szpitalu i widząc jak traktuje drugiego człowieka. Daje ogromne poczucie bezpieczeństwa, spokój i poczucie, że wie co robi, można mu zupełnie zaufać. Ja jestem pod ogromnym wrażeniem Pana doktora, jego wiedzy i empatii. Perfekcyjnie też wykonuje operacje, a to już nie tylko moja opinia, ale też kilku innych …
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr n. hum. Łukasz Szczudlik

Specjalistyczne Centrum Medyczne Chirurgii Małoinwazyjnej SCM sp. z o.o.
ul. Grzegórzecka 67c/U6

Tak jak większość pacjentek , które trafiły pod opiekę do Pana doktora mogę powiedzieć jedno BARDZO SIĘ CIESZĘ , że trafiłam do doktora .Bardzo życzliwy , z ogromną cierpliwością i wiedzą . W dzisiejszych trudnych czasach COVIDU pomógł mi bardzo i jestem mu za to wdzięczna . Zawsze odebrał telefon lub oddzwonił , gdy miałam jakiekolwiek pytania .Wiem z całą pewnością , że dalsze ewentualne leczenie czy też regularne wizyty …
Opinia dodana przez: Kasia

Teresa Kasicz

Lekarz medycyny pracy

Zakład Opieki Zdrowotnej Zakładu Karnego w Nysie
48-300 Nysa

Polecam tą Panią 🥰 Kobieta o dobrym sercu ❤️ Wizyta u tej Pani przebiegła fachowo i sprawnie. Pozdrawiam 🥰
Opinia dodana przez: Adam93
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Andrzej Miaśkiewicz

lekarz Andrzej Miaśkiewicz

Ginekolog położnik, Ginekolog

ulica Siemiradzkiego 16/5

Do Pana doktora trafiłam z polecenia ok.30 lat temu, chodzę nadal i nie zmieniłabym lekarza na innego. A potem córka korzystała z opieki Pana doktora. To Pan doktor przyjął na świat mojego wnuka. Dziękuję za każdy poświęcony czas. Za wspaniałą opiekę i dokładne wytłumaczenie problemu zdrowotnego. Serdecznie polecam!!!!
Opinia dodana przez: renata

lekarz Konrad Komar-Czapski

Lekarz rodzinny

NZOZ Medical Center
Stefana Dembego 5/5

Chciałbym serdecznie podziękować Panu Doktorowi za życzliwość, zaangażowanie, poświęcenie i przede wszystkim skuteczną pomoc w leczeniu bólu, z którym nie mogłam uporać się od wielu lat. Przyjazna atmosfera, którą stwarza Pan Doktor podczas wizyt, a także Pana doświadczenie i empatia są dla mnie nad wyraz cennym wsparciem psychicznym.
Opinia dodana przez: Wanda

lekarz Magda Rozborska

Słowackiego 13
26-900 Kozienice

Przemiła i kompetentna Pani doktor. Wykonuje z dokładnością wszelkie możliwe badania, które pomogą w diagnozie, a co za tym idzie - daje pacjentowi poczucie bezpieczeństwa i bycia zaopiekowanym. Podczas zabiegów jeat delikatna, dba o komfort pacjenta. Polecam serdecznie!
Opinia dodana przez: Dominika

lek. med. Robert Wink

Foniatra, Laryngolog

płk. Starzyńskiego 2 lok. 315

Fantastyczny lekarz. Jestem pacjentką od kilku wizyt. Spokojny, rzeczowy i przemiły. Uważnie słucha pacjenta, odpowiada na zadawane pytania. Bada, co się nie zdarza u innych lekarzy. Takich lekarzy nam potrzeba

lek. med. Tomasz Rowicki

Laryngolog, Otolaryngolog

Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
ul. Waryńskiego 9

Tak ciepłego podejścia do dziecka tylko sobie życzyć od wielu lekarzy. Wyrozumiały i cierpliwy dla rodziców. Lekarz który wyjaśni wszystko i zrozumie każdą wątpliwość. Miałam przyjemność w trudnej chwili dla mojego syna i dla mnie spotkać dr.n.med. Tomasza Rowicki w Centrum Zdrowia Dziecka i Bardzo Dziękuję że operował Pan mojego syna.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Beata Maćkowiak-Matejczyk

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Gabinet Ginekologiczny
Kard. St. Wyszyńskiego 8B/32
15-888 Białystok

Konkretna polecana osoba szczegółowo wyjasni na czym będzie polegało leczenie bardzo polecam wszystkim już na drugiej wizycie skierowała do szpitala nie to co inni lekarze eksperymentują latami a choroba się rozwija pani doktor szybko reaguje. Bardzo chciałabym podziękować za zajęcie się moim przypadkiem. Gorąco polecam wszystkim

dr n. med. Wojciech Rubin

Kardiolog, Kardiolog interwencyjny

Gabinet Kardiologiczny
Boguszowska 61a

Miałem ogromne szczęście trafić na tak wspaniałego kardiologa, jakim jest dr Wojciech Rubin. To kardiolog z prawdziwego powołania – profesjonalny, kompetentny i jednocześnie niezwykle empatyczny. Podczas wizyty a także zabiegu (koronagrafii), wszystko zostało mi dokładnie wyjaśnione. Czułem się zaopiekowany i bezpieczny, co w dzisiejszych czasach jest bezcenne. Panie Doktorze jeszcze raz bardzo dziękuje.
Opinia dodana przez: Jerzy K Syców

lekarz Tomasz Łaczmański

Lekarz rodzinny

ul. Wrocławska 77/1
55-045 Rogów Sobócki

Jak dotychczas Pan Doktor wyleczył mnie ze wszystkich moich dawnych przypadłości. Teraz trzymajmy kciuki w sprawie wyleczenia choroby refluksowej. Musi się udać! Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Andrzej Boroński

lekarz Jacek Pawełczak

Szpital Wojewódzki w Opolu
ul. Katowicka 64
45-064 Opole

SUPER SPECJALISTA !!!!!!! GODNY ZAUFANIA, MIŁY I SYMPATYCZNY, A PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO ,,LUDZKI,, GORĄCO POLECAM !!!!!!!
Opinia dodana przez: RYSZARD JUNKA

lekarz Hana Robleska

Stalmacha 6 lok. 1
43-400 Cieszyn

Od 15 lat jestem pod opieką Pani Doktor i tylko jej ufam. Dzięki niej czuję się świetnie a moje jelito jest prawie jak nowe...
Opinia dodana przez: Paweł

lekarz Michał Sokólski

ul. Władysława Stanisława Reymonta 17 A

LEKARZ KTÓRY POMÓGŁ MI WROCIC Z DALEKIEJ KRAINY.WYREGÓLWAŁ MI LEKI ZNALAZL ZACZATKI INNEJ CHOROBY POSWIECIL MI DUZO CZASU TŁUMACZĄC MI MÓJ PRZYPADEK DAŁ MI OPROCZ FACHOWEJ WIEDZY DUZE WSPARCIE MORALNE.GORĄCO POLECAM
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lekarz Karol Krajewski

SPORTALL Karol Krajewski
ul. Jana Pawła II 17/19
95-200 Pabianice

Uraz kolana. Miałem dwie wizyty u ortopedów w Koninie, jednak nie uzyskałem żadnych konkretnych informacji, poza stwierdzeniem, że wszystko powinno być w porządku, a rezonans magnetyczny może pomóc ocenić, czy doszło do uszkodzenia struktur w kolanie. Kolejna wizyta miała odbyć się dopiero po otrzymaniu opisu badania, nie samej płyty. W międzyczasie umówiłem się na konsultację z dr. Krajewskim. Już po badaniu doktor stwierdził, że więzadło jest zerwane. Po weryfikacji płyty …
Opinia dodana przez: Szymon

Robert Bibik

Onkolog, Radiolog

Praktyka Lekarska Robert Bibik

Lekarz z powołania. Lekarz który powoduję uczucie przyjaźni i pełnego zaufania do Doktora ze strony pacjenta. Życzę Panu spełnienia marzeń i rozwijania swojego Talentu jakim jest bycie prawdziwym lekarzem.
Opinia dodana przez: Pacjent z Kalisza
Wysokiej klasy specjalista , bardzo uprzejmy i przemiły lekarz . W gabinecie nie stwarza luźnej atmosfery , jak napisała w innej opinii Aleksandra , ale odczuwa się ,że jest się u profesjonalisty w swojej dziedzinie , który chce pomóc naprawdę choremu człowiekowi .
Opinia dodana przez: ewa...

lekarz Grzegorz Jerzakowski

Gabinet Grzegorz Jerzakowski
Plac Kaszubski 17/16 (budynek Transatlantyk) II piętro , pokój 204.Śródmieście
Gdynia

Rewelacyjny lekarz,wszystko dokładnie wytłumaczy, bez pośpiechu, z uśmiechem,i tak że pacjent czuje się bezpiecznie..polecam z całego serca!