Psycholog pomoc-psychologiczna psycholog

mgr Renata Respondek

mgr Renata Respondek

Gabinet Psychologiczny Initum
ul. Kwiska 5/7 p.426

Polecam pracę z tą psycholog. Pomogła mi pozbyć się nieprzyjemnych objawów ciągłego napięcia i stresu. Dzięki pracy z nią odzyskałam spokój i panowanie nad swoim życiem. Nie wiem, co by się stało, gdybym nie podjęła tej pracy.
Opinia dodana przez: Justyna
                                       mgr Ilona Sas

mgr Ilona Sas

Centrum Terapii VillaMedic
Sarmacka 19 lok. 55

Już 3 m-ce terapia u p.Ilony pomaga mi opanować mój problem z nerwicą. Jestem bardzo wdzięczna za cierpliwość do mnie zwłaszcza kiedy ja już sama jestem sobą zmęczona. Dziękuję i mam nadzieję, że pani przezczyta mój wpis :-] Kasia
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Psycholog
                                       mgr Adam Mojżesz

mgr Adam Mojżesz

Mental Pracownia Psychologiczna
PL. BOLESŁAWA CHROBREGO 1
Bielsko-Biała

Pan Adam jest bardzo dobrym psychologiem, który sumiennie pomaga mi w moim problemie. Nie sprawił, żebym poczuła się osądzona lub niekomfortowo, ani że mój problem był moją winą (w przeciwieństwie do moich wcześniejszych prób znalezienia psychologa). Gorąco polecam wszystkim, którzy mają problemy z nerwicą i depresją.
{'id': 274, 'name': 'Rumia'} Psycholog
                                       mgr Magdalena Gomulska

mgr Magdalena Gomulska

Lepsza Perspektywa Gabinet Psychoterapii
ul. Dąbrowskiego 14 lok. 4/6
Rumia

Jestem bardzo zadowolony ze spotkań z p.Magdą. Przestałem wstydzić się wymawiać słowo "depresja"- lepiej walczyć z wrogiem, którego się zna! Po każdym spotkaniu czuję się lżejszy więc bez wahania polecam innym.
Opinia dodana przez: Jacek
                                       mgr Magdalena Zięba

mgr Magdalena Zięba

Psycholog, Neuropsycholog

Zgłosiłam się do p.Magdaleny w trudnym dla mnie momencie. Mąż odszedł do innej, a ja zostałam zupełnie sama. Spotkania z panią psycholog pomogły mi stanąć na nogi.
                                       mgr Julia Otto

mgr Julia Otto

Gabinet Psychoterapii i Pomocy Psychologicznej PsychEnigma
Al. Jerozolimskie 11/19 lok.75

Polecam Panią Julię Otto jako naprawdę bardzo dobrego psychologa i terapeutę. To niezwykle uważna i słuchająca terapeutka, która nigdy nie podaje nic gotowego na tacy. W trakcie naszych sesji to ja sam dzięki jej pomocy dochodziłem do ważnych dla mnie wniosków. Dziękuję Pani Julio raz jeszcze.
Opinia dodana przez: Dariusz
{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Psycholog
                                       mgr Paweł Czakon

mgr Paweł Czakon

Psycholog, Pomoc psychologiczna

Gabinet Psychologiczny Paweł Czakon
PCK 19/6

Gość jest konkretny, przyszedłem z danym problemem odnośnie myśli natrętnych a Pan Paweł podał mi ćwiczenia które mogą je redukować. Spokojnie, fachowo z nastawieniem na pacjenta. Empatia wręcz od niego uderza, w żadnym momencie nie poczułem się oceniany czy "gorszy" jak już kilka razy mi się zdarzało z psychologami. Na koniec dostałem też zadanie domowe. Z pewnością mogę pana Pawła dla wszystkich osób które chcą się uwolnić od problemów.
                                       mgr Karolina Nestoruk

mgr Karolina Nestoruk

Centrum Zdrowia i Psychoterapii
Ul. Ogrodowa 8

Na prawde polecam. Terapia pomogła mi bardzo w sresie ktory odczuwałam na co dzień. Lęk i napięcie sa teraz o wiele mniejsze. Nie denerwuje się już tak jak kiedyś, lepiej rozumiem co sie działo. Decyzja o podjeciu leczenia dużo mnie kosztowała, ale było warto.
Opinia dodana przez: Barbara
                                       mgr Beata Krzyżyńska

mgr Beata Krzyżyńska

Gabinet Psychologiczno-Psychoterapeutyczny
Tamka 1A/2

Miesiąc temu zakończyłam półtoraroczną terapię. Cieszę się że trafiłam do p. Beaty, bardzo szybko poczułam nić porozumienia i nie czułam oporów przed otwarciem się. Przez cały okres terapii czułam się bardzo bezpiecznie, bardzo zaopiekowana, zawsze wysłuchana - po prostu że jestem dla Niej ważna. Pani Beata jest bardzo zaangażowana i profesjonalna, a poza tym bardzo ciepła i życzliwa. Czuję dużą wdzięczność za to, że na Nią trafiłam. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Justyna

mgr Magdalena Mucha

Centrum Psychoterapii
ul. Dolna 42

To była moja pierwsza wizyta u psychologa. Okazało się, że pani Magda jest bardzo uprzejma, podaje rękę na przywitanie i koniec wizyty. Słuchała mnnie z uwagą. Jestem pod wrażeniem jej zrozumienia dla mnie i moich problemów. Mimo młodego wieku pani psycholog na pewno będę chodzić do niej terapię. Czułam się zrozumiana i wiem nad czym mam pracować. Pozdrawiam panią Magdę i polecam
Opinia dodana przez: Kasia

mgr Jarosław Krawczak

GABINET PSYCHOTERAPII Jarosław Krawczak
Bratnia 7 lok. 103
Oleśnica

Bardzo polecam tego terapeutę! Ma naprawdę genialną intuicję, ogromną wiedzę. Wyczuwa się też duże doświadczenie. Poza tym jest przesympatyczny, ale najważniejsze - odpowiedzialny i wie, co robi. Oczywiście nie wszystkie wizyty są przyjemne i łatwe, i (prawie)nigdy nie jest tak, że dostaje się receptę czy rozwiązanie na tacy. Ale o to w tym wszystkim chodzi :) Jeszcze raz polecam i zapewniam, że warto mu zaufać.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Psycholog
                                       mgr Jacek Welz

mgr Jacek Welz

Gabinet Psychologiczno-Terapeutyczny
ul. Do Studzienki 63/lok 5, 80-227

Pan Jacek to świetny psychoterapeuta. Jest bardzo empatyczny, profesjonalny i zaangażowany. Potrafi skutecznie pomóc nawet w bardzo trudnych sytuacjach. Gorąco polecam!
Opinia dodana przez: Wojciech
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Psycholog
                                       mgr Sebastian Szczepanowski

mgr Sebastian Szczepanowski

GABINET PSYCHOTERAPII Jarosław Krawczak
ul. Tęczowa 78a/3a

Zgłosiliśmy się kilka miesięcy temu do terapii małżeńskiej. Oboje jesteśmy pod wrażeniem pracy, którą przeszliśmy razem z terapeutą. Duża wiedza i przede wszystkim dużo cierpliwości ze strony P. Sebastiana pomogły nam poukładać swoje sprawy. A było trudno. I w życiu i na sesjach. Dziękujemy bardzo!
Opinia dodana przez: Marcin i Kasia
{'id': 10650, 'name': 'Siemianowice Śląskie'} Psycholog
                                       mgr Renata Pajda

mgr Renata Pajda

Centrum Pomocy Psychologicznej i Psychoedukacji KORE
ul. Jana Pawła II 1
41-100 Siemianowice Śląskie

Początki były trudne. gdyby nie polecenie przez koleżankę, to bym jej nie wybrała. Może miała zły dzień, ale jakoś nam nie było po drodze. w sumie byłam kilkanaście razy i było ok. Parę razy to tak trafiła, że byłam w szoku. Szkoda tylko, że trzeba dymać do Michałkowic bo jej już nie ma na 1 maja. Nie zrażajcie się, bo ona chyba tak jak my miewa gorsze dni, ale czasami …
Opinia dodana przez: Ola
{'id': 20876, 'name': 'Suwałki'} Psycholog
                                       mgr Joanna Gerwel

mgr Joanna Gerwel

Psycholog, Psychodietetyk

Gabinet psychologiczno-psychodietetyczny
ul. Wojska Polskiego 23a
16-400 Suwałki

Pani Joasia to tak naprawdę pierwszy psycholog, który mi pomógł. Bardzo chciałam stracic na wadzę, jednak po wstepnej rozmowie Pani psycholog powiedziała, ze trzeba zacząć u podstaw, a jedzenie to wisienka na torcie. Bardzo mi pomogła uwierzyć w siebie, teraz kontynuujemy ograniczanie jedzenia. Zupełnie różni się od psychologów z filmów - żartuje, usmiecha sie, zarazą pozytywnym podejściem. Zdecydowanie polecam :)
Opinia dodana przez: Aneta
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Psycholog
                                       mgr Anna Leśnikowska-Jaros

mgr Anna Leśnikowska-Jaros

Work Place 59
Ul. Piotrkowska 59

Bardzo konkretna, korzystam od kilku lat z krótkich sesji, czasem nawet tylko telefonicznych. Na podstawie nielicznych danych wyciąga trafne wnioski. Pomogła mi inaczej spojrzeć na problemy - dzięki temu rozwiązałam je sama. Ponadto wspiera mój bieżący rozwój i swoje cele osiągam czasem łatwiej czasem szybciej. Może wydawać się chłodna w pierwszym kontakcie, ale jest po prostu rzeczowa i racjonalna.
Opinia dodana przez: Hanna
{'id': 28330, 'name': 'Stargard Szczeciński'} Psycholog
                                       mgr Anna Kolczyńska

mgr Anna Kolczyńska

Psycholog

Psychologiczna Pracownia Badań Kierowców Psychoedukacji I Pomocy Psychologicznej
Śląska 9
73-110 Stargard Szczeciński

mgr Iwona Kraszewska-Konisiewicz

Psychoterapeuta, Psycholog

Zgłosiliśmy się na terapię par po zdradzie z mojej strony. Byliśmy w totalnym kryzysie: szok, płacz, złość, nieufność i poczucie, że wszystko się rozsypało. Szukaliśmy kogoś, kto naprawdę prowadzi proces odbudowy po zdradzie, a nie tylko każe „wybaczyć i iść dalej”. Trafiliśmy do Pani Iwony Kraszewskiej-Konisiewicz i to była najlepsza decyzja w tym chaosie. Na początku bałam się, że terapia par po zdradzie będzie polowaniem na winnego. Tymczasem była konkretna, …
Opinia dodana przez: Janeczka
{'id': 39765, 'name': 'Opole'} Psychoterapeuta
                                       mgr Wioleta Pec

mgr Wioleta Pec

Psychoterapeuta, Psycholog

Gabinet psychoterapii
ul. Grodzieńska 19
Opole

Pani Wiola jest bardzo miłą, przyjemną, pozytywnie ciepła osobą, bardzo fachowo i z sercem podchodzi do swoich pacjentów, czy też do swojego zawodu. Miałam okazje odbyć dosyć dużo terapii, w tamtym momencie czułam że jest ktoś kto mnie rozumie, ktoś kto chce mi pomóc. Pani Wiola jest najlepszym terapeutom jakiego miałam "okazje" doświadczyć w swoim życiu.
Opinia dodana przez: Marlena
{'id': 32591, 'name': 'Bielsko-Biała'} Psycholog
                                       mgr Anita Zontek-Sajnoga

mgr Anita Zontek-Sajnoga

Gabinet Pomocy Psychologicznej Anita Zontek-Sajnoga
Kustronia 15 lok. 1
43-300 Bielsko-Biała

Profesjonalna,ciepła, empatyczna i skuteczna.Polecam z całego serca! Cudowna osoba i psycholog godny polecenia.
Opinia dodana przez: Iwona