Fundacja Wspierania Rodzin Przystań
Kartuska 40/5
Terapia pomogła mi wyjść z kryzysu. Dziękuję. O.
Pracownia Psychologiczna Relacje
Dworska 8/10
Ciężko było mi pójść do psychologa... Ja- facet z sukcesami zawodowymi, dobrze sytuowany, niby nic mi nie dolega, a jednak czegoś brakuje... Z wielkimi oporami szedłem na pierwszą wizytę. Potem okazało się, że wskazana jest psychoterapia. Przyznam, nie było mi łatwo. Ale od samego początku czułem, że nie jestem sam i że moje, nie zawsze dobre poczynania, nie są negatywnie oceniane, tylko że przyglądamy się im aby zrozumieć. Teraz po …
Centrum Medyczne Przy Parku
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 18
Rok temu byłam u doktora w sprawie problemów z córką. Pan doktor bardzo sympatyczny, ze szczegółami mi wszystko wyjaśnił. Wizyta bez pośpiechu i z sukcesem bo dzieki tej jednej rozmowie z panem doktorem dużo łatwiej mi się z córką porozumieć
Gabinet Lekarski Psychoterapii
Przełajowa 22b blok 22c lok.3
Polecam Pana Doktora. Zna się na rzeczy, potrafi pomóc w problemie. Dobry specjalista. Zostałam skieroana do niego z polecenia teraz sama polecam.
Instytut Zdrowia Psychicznego i Rozwoju Osobowości INZPiRO
Sienna 72
Bardzo mila, sympatyczna, rozumiala i ma swietne poczucie humoru. Terapia zrobila swoje. Jestem inna osoba teraz. Zakochalem sie w zyciu. Nie da sie nic zlego powiedziec. Goraco polecam.
Bronowicki Gabinet Psychoterapii Dzieci i Młodzieży 1
ul. Na Błonie 13d
Polecam Panią Milenę. Prowadziła terapię córki. Jej współpracownik zaś udzielił nam konsultacji dla rodziców. Po roku problemy udało się rozwiązać dzięki ich pomocy. Dużo cierpliwości, takiej otwartości i słuchania. Córka dużo lepiej. My dużo lepiej. Dziękujemy i polecamy.
Aleksandra Miszkurka Studio
ul. Ficowskiego 6
Pani Aleksandra jest bardzo empatyczną i przyjazną osobą. Nie czułam obaw by o czymkolwiek jej opowiedzieć. Bardzo "życiowo" pomocne spotkania.
Gabinet Psychologiczny Initum
ul. Kwiska 5/7 p.426
Polecam pracę z tą psycholog. Pomogła mi pozbyć się nieprzyjemnych objawów ciągłego napięcia i stresu. Dzięki pracy z nią odzyskałam spokój i panowanie nad swoim życiem. Nie wiem, co by się stało, gdybym nie podjęła tej pracy.
Centrum Balans - Psycholog Psychiatra Dietetyk
ul. Kościuszki 135
Do pani Doroty trafiłam z polecenia. Miałam depresję, nie radziłam sobie z prostymi problemami dnia codziennego, płakałam z byle powodu, byłam kłębkiem nerwów, do tego problemy ze snem.... Pani Dorota wzbudziła moje zaufanie angażując się i okazując prawdziwe zainteresowanie moimi problemami , otworzyłam się chyba pierwszy raz przed obcą w zasadzie osobą. Bardzo rzeczowo i profesjonalnie prowadziła nasze spotkania, tworząc komfortową wręcz intymną atmosferę. Jestem wdzięczna Pani Dorocie, że otworzyła …
Piotr Chaciński psycholog
ul. Mickiewicza 4 p.115
Olsztyn
Szczerze polecam Pana Piotra. Pełne zaangażowanie podczas sesji, pozytywne efekty terapii przychodzą bardzo szybko. Od razu widać, że Pan Piotr zna się na swojej pracy, jest wspaniałym fachowcem i co jest bardzo ważne – bardzo lubi swój niełatwy zawód. Moim zdaniem najlepszy psycholog w Olsztynie.
W4oczy gabinet psychoterapii Monika Świerczyńska
ul. Kraszewskiego 21
Sopot
Cudowny Człowiek i wspaniały terapeuta. Dzięki Pani Monice moje życie wraca powoli do normy. Mądra, wyrozumiała, dobra osoba, która jest skupiona na pacjencie.
Węgłowska-Rzepa Krystyna Psychoterapia Psychoedukacja Szkolenia SENS
Boczna 12/213
Polecam współpracę z Panią Doktor :) Przez otwartość i życzliwość w podejściu od pierwszego spotkania złapałam z nią kontakt, a dobre samopoczucie to podstawa do dalszej pracy. Pani Doktor prawdziwie interesuje się problemami pacjenta, jest empatyczna, cierpliwa, szczera. Świetny terapeuta i wielki człowiek :) Dziękuję!
Centrum Terapii VillaMedic
Sarmacka 19 lok. 55
Już 3 m-ce terapia u p.Ilony pomaga mi opanować mój problem z nerwicą. Jestem bardzo wdzięczna za cierpliwość do mnie zwłaszcza kiedy ja już sama jestem sobą zmęczona. Dziękuję i mam nadzieję, że pani przezczyta mój wpis :-] Kasia
Gabinet Psychoterapii
Puławska 28/28
Jestem bardzo zadowolony ze spotkań coachingowych z p. Anną. Potrafi fachowo sprawić, że dochodzi się do wniosków, które nie były wcześniej wyraźne czy nawet dostępne. Polecam każdemu, kto chce lepiej wykorzystać i uporządkować posiadane zasoby.
INSPIRACJA. PEYCHOTERAPIA-WARSZTATY-SZKOLENIA. Anna Bigaj
Boczna 12
Chorzów
Pani Bigaj jest bardzo pomocna i wyrozumiała. Kiedy przyszedłem do Niej pierwszy raz, od razu sprawiła, że poczułem się swobodniej. Jest bardzo empatyczna, rozmowy z nią to sama przyjemność. Nie jest sztywna, więc można sobie z nią czasem pożartować, pośmiać się. Dzieli się również swoimi doświadczeniami. Wizyty są bardzo budujące, można zrozumieć swój problem poprzez głębokie analizy - wspaniale potrafi wyciągnąć informacje od pacjenta i skleić je w całość. Po …
Instytut Zdrowia Psychicznego i Rozwoju Osobowości INZPiRO
Sienna 72
Trafiłem do Pana Łukasza po skierowaniu mnie prze psychiatrę z Inzpiro dr Wakarowa. Zawsze profesjonalnie przygotowany. Uważnie słucha. Cele, które sobie założyliśmy powoli zostają realizowane. Moje kontakty z bliskim bardzo się poprawiły. W sumie są dobre jak nigdy nie były. Polecam!!!
Lepsza Perspektywa Gabinet Psychoterapii
ul. Dąbrowskiego 14 lok. 4/6
Rumia
Jestem bardzo zadowolony ze spotkań z p.Magdą. Przestałem wstydzić się wymawiać słowo "depresja"- lepiej walczyć z wrogiem, którego się zna! Po każdym spotkaniu czuję się lżejszy więc bez wahania polecam innym.
Chciałbym bardzo chętnie polecić Panią Psycholog Monikę Wysotę w Centrum Psychoterapii i Rozwoju Osobistego SYSTEMA. Odbyłem u Pani Moniki terapię, która okazała się dla mnie pomocna. Pozwoliła mi ona spojrzeć na moje problemy z innej strony, i co najważniejsze, uporać się z nimi... Pani Psycholog okazała się bardzo miła, pomocna oraz kompetentna. Podczas spotkań z nią czułem się wysłuchany oraz rozumiany. Poza tym na tle innych psychologów wizyty u Pani …
Gabinet psychoterapii
ul. Gertrudy 9, Gabinet 2
Pani Agata jest świetnym niezwykle skutecznym psychologiem, bardzo zaangażowanym i dużo jej zawdzięczam, przepracowałyśmy bardzo trudne tematy dla mnie i poukładałam w końcu swoje sprawy rodzinne. Pani Agata jest niezwykle ciepłą i miłą osobą, pierwsze lody zostają szybko przełamane i łatwo się otworzyć. Dodatkowo Pani Agata skrupulatnie pamięta każdą naszą rozmowę i potrafi delikatnie naprowadzić na taki tor myślenia, żeby samemu zrozumieć swoje emocje i postępowanie. Chodziłam na terapię przez …