stomatolog chirurg-stomatolog protetyk chirurg-stomatolog protetyk chirurg-stomatolog

{'id': 8601, 'name': 'Katowice'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Karolina Żurek

lek. dent. Karolina Żurek

Chirurg stomatolog, RTG

STOMATOLOGIA-BRYNÓW
Brynowska 86

Napisze tylko ze 2 lata po wizycie u pani Karoliny, moja 8 letnia obecnie córka mówi, ze chce iść znów do cioci Karoliny naprawić ząbki. Świetne podejscie do dzieci , uśmiech i serdeczność.
Opinia dodana przez: Kolon

Paweł Kosior

DENTALLAND Paweł Kosior - Chirurg Stomatolog
Stanisławowska 58

Byłem u p. Pawła na usunięciu zęba, co nigdy nie jest łatwe. Jednak w rękach tak dobrego fachowca jak p. Paweł czułem się bezpieczny. Ze spokojem polecam wizytę w gabinecie.

lek. stom. Michał Sypień

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Sypień
Piastowska 67a
43-300 Bielsko-Biała

Stomatolog z powołania, duży profesjonalizm, niezwykła sprawność działania i bardzo dobry, niestresujacy kontakt z pacjentem.

lek. dent. Paweł Krowiak

Chirurg stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Kartezjusza 2 lok.307

Profesjonalista w każdym calu! Fachowo, kompleksowo i bardzo przyjacielsko. Nie sadziłem ze usunięcie zęba może przebiegać tak gładko i profesjonalnie
Opinia dodana przez: Paweł
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Agnieszka Chojnowska

lek. dent. Agnieszka Chojnowska

Centrum Medycyny i Chirurgii Plastycznej
Świętokrzyska 5/U2
15-843 Białystok

Nie dodawać opinii pod wpływem emocji? Tak chyba nie można. Jestem pełen emocji!!! Na szczęście pozytywnych. Po pierwsze dlatego, że jest piątek. Po drugie dlatego, że dziś właśnie zakończyłem leczenie zębów i w przyszłości będę tylko uczęszczał na wizyty kontr. I co mogę napisać o leczeniu i dr Agnieszce? Otóż takiego lekarza można ze świecą szukać i przez całe życie nie znaleźć. Pełen szacunek dla jej wiedzy i delikatności (a …
Opinia dodana przez: Adam

lek. stom. Przemysław Warszawa

FALDENT
ul. Derkaczy 57 B

Lekarz na 6-tkę! ale nie wiem czemu nie ma takiej w rankingu? Świetny specjalista i świetny człowiek, czyli dałabym dwie szóstki, a właściwie sześć szóstek. Wreszcie trafiłam w dobre ręce.

lekarz Krzysztof Denis

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

ARCUSMED
42-200 Częstochowa

Ten Człowiek ma dar od Boga. Mam problem z usuwaniem zębów. Byłem u kilku lekarzy , którzy usiłowali mnie znieczulić jednak udało się tylko Panu Krzysztofowi. Polecił mi go inny stomatolog, który powiedział cyt. Jeśli Pana ten lekarz nie będzie w stanie znieczulić to nikt tego nie zrobi. U mówiłem się na wizytę i poszedłem do Pana Denisa. Od razu poczułem bardzo sympatyczną atmosferę. Pan Krzysztof był bardzo spokojny. Porozmawiaj …
Opinia dodana przez: Adrian

Hanna Głazek

Krzywoustego 60/1

Super stomatolog. Gabinet na bardzo wysokim poziomie, nowoczesny sprzęt i techniki dentystyczne, komploksowa, profesjonalna opieka. Polecam

dr n. med. Patryk Sobczyk

Kościelna 39
Gryfino

Usuwałam u pana Patryka dwa zęby, a korzenie miałam "pozawijane" tak że nie było to łatwe zadanie ale dla tego doktora to pestka :), kilka minut i po sprawie. Jest uprzejmy i umie uspokoić pacjenta. Zawsze uśmiechnięty i zna się na tym co robi. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Izabela Gowin

Jarosław Wałęga

Moniuszki 1
Oborniki

Najlepszy lekarz jakiego poznałam.Przesympatyczny,profesjonalny ze świetnym poczuciem humoru.Potrafi zdziałać cuda.U niego nawet leczenie kanałowe może być przyjemnością ;)
Opinia dodana przez: Anita

lek. dent. Ewa Gusiew

Poradnia Stomatologiczna "STOMAX"
Cicha 2 lok. 1
05-300 Mińsk Mazowiecki

Najlepsza dentystka jaką znam, dlatego chodzę do niej już od kilku lat. Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń do jej pracy. Plomby się trzymają, wyglądają estetycznie, Pani dr tłumaczy wszystko co robi, jest bardzo delikatna i miła. Polecam

dr Włodzimierz Kwieciński

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Vitadent
Rycerska 4
05-083 Borzęcin Duży

Właśnie byłam na wizycie u dr Kwiecińskiej. Przyjemne traktowanie człowieka z problemem - Pani doktor rozumie że można się bać i obawiać się bólu. Ma ciepłe podejście do klienta. Oczywiście nie bolało i pewnie niedługo umówię sie następny raz. Pozdrówka dl wszystkich. Kalina R

lek. dent. Maciej Kurzawa

Maciej Kurzawa
Ogrodowa 5
Lisków

Serdecznie polecam Pana Doktora. Wspaniały człowiek, pan doktor wszystko tłumaczy, jest kompetennty widać że ma ogromną wiedzę a co najważniejsze widać że robi to co lubi. Pełen szacunek do pacjenta, nie spotkałam się jeszcze z takim komfortem podczas wizyt u lekarza dentysty. Dodatkowo razem z panią Dorotką tworzą bardzo miłą i sympatyczną atmosferę aż chcę się wrócić. Pan Doktor uratował mi zęba którego wszyscy chcieli usunąć i sprawił że znów …

lek. stom. Magdalena Gromadka - Długosz

Centrum Stomatologiczne "VITADENT"
ul. Walerego Sławka 17

Bardzo mila ,sympatyczna i przede wszystkim kompetentna pani stomatolog swietne podejscie do pacjenta ,wzbudza niesamowity spokoj i zaufanie ,potrafi sluchac i widac ze ma ogromna wiedze doswiadczenie i jest dobra w tym co robi.Trafilam na wspanialego specjsliste ,Pani Natalia -higienistka rowniez odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu,bardzo ogarnieta higienistka .Podoba mi sie rowniez wspolpraca miedzy Paniami w gabinecie i wspolny szacunek.Podejscie do dzieci rowniez bez zarzutu.Bardzo sie ciesze ,ze trafilam na …

lek. dent. Magdalena Świąder-Ziętara

Centrum Skrzat
Rumiankowa 55 / 2C

Od czsu kiedy zdecydowałem się leczyć zęby u p. doktor, skończyły się moje z nimi problemy. Najpierw kompleksowe leczenie, a teraz przeglądy raz w roku i ew. drobne zabiegi. Pani Doktor jst wyjątkowa, ma niesamowite umiejętności i jeszcze coś co czyni że leczenie jest nadwyraz skuteczne.

Grzegorz Gumiężny

KARODENTA
Gen. Bora Komorowskiego 22

Prawdziwy specjalista oraz wyjątkowo uczciwy człowiek o bardzo empatycznym podejściu, jakich jest już bardzo niewielu. Serdecznie polecam Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Maciej B.

Marzanna Danecka

Rejonowe Pogotowie Ratunkowe w Sosnowcu
ul. Teatralna 9
41-200 Sosnowiec

Trafiłam do Pani dr w 2020 roku ( jeszcze do Sosnowca) po tym jak zobaczyłam jej filmy i cudowne metamorfozy uśmiechów. Pani dr Marzanna wykonała u mnie skomplikowane leczenie i odbudowy, a Pani dr Kasia leczenie ortodontyczne. Jestem pod ogromnym wrażeniem doświadczenia i umiejętności obu Pań. Od tamtej pory regularnie chodzę na kontrolę i higienizację zębów. Po każdej kontroli okazuje się, że nie ma nowych ubytków i wszystko jest w …
Opinia dodana przez: Marzena

Maciej Stupka

Kilinskiego 5A

Opinia dodana przez: Agnieszka Słowik

Ryszard Pelc

Stomatologia Rodzinna" s.c.
3 Maja 55/1
41-800 Zabrze

Omijać szerokim łukiem! Linia produkcyjna, a nie gabinet godny polecenia. (Piątek)Przyszłam na ekstrakcję zęba 8 zatrzymanego. Zaproszono mnie do gabinetu podano 1 znieczulenie w czasie kiedy ja czekałam aż zacznie działać, Pan doktor wyrwał zęba innemu pacjentowi, później drugie znieczulenie, w między czasie przyszła pacjentka na ściągnięcie szwów, kolejna po jakieś skierowanie na badania.. a ja siedziałam na fotelu i czekałam. Kiedy już Pan doktor zajął się mną i wziął …
Opinia dodana przez: A

lek. dent. Jerzy Owczarek

Jasna 3 lok. 15

Nie polecam, moim zdaniem średnio zna się na rzeczy. Powiedział, że mam 2 dziurki na zębach. Po wykonanym zabiegu, powiedział że skoro jestem znieczulony to możemy zrobić jeszcze trzeciego zęba. Wyglądało to na mega naciąganie. Po zabiegu bolały mnie zęby przez 2 tygodnie
Opinia dodana przez: Kamil