stomatolog implantolog implantolog implantolog

lek. stom. Maja Danecka-Pasieka

lek. stom. Maja Danecka-Pasieka

ulica Kopernika 24
41-300 Dąbrowa Górnicza

Niezwykle sympatyczna, rzetelna i profesjonalna Pani Doktor. Otrzymałam wskazówki, jakie podjąć kroki, aby wyleczyć moją przypadłość oraz dowiedziałam się wszystkiego o jej przyczynach. Pani Maja cierpliwie odpowiadała na każde zadane pytanie. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Karolina
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg stomatolog
                                       dr Paweł Fudalej

dr Paweł Fudalej

Chirurg stomatolog, Protetyk

Centrum Stomatologiczne
Słowackiego 25/2

Profesjonalnie, bezstresowo i empatycznie. Serdecznie polecam innym pacjentom gabinet dr Pawła Fudaleja
Opinia dodana przez: Alicja
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Dariusz Wilisowski

lek. dent. Dariusz Wilisowski

Luxdentica
Lubostroń 22G/7

Super stomatolog, konkretny, a przy tym bardzo uprzejmy. Rzadko się spotyka takich lekarzy, także w prywatnych klinikach (o nfz nawet nie mówię:D). Tutaj naprawdę wszystko na 5!!!. Każdemu polecam wizytę u dra Wilisowskiego, ja akurat usuwałam ósemkę. Zabieg każdy mi przedstawiał jako koszmar i traumę, a w rzeczywistości było bardzo znośnie, pod skutecznym znieczuleniem. Na pewno zdecydowanie lepiej niż sobie wyobrażałam.
Opinia dodana przez: Karolkaa
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Joanna Jodłowska-Olewińska

lek. dent. Joanna Jodłowska-Olewińska

Chirurg stomatolog, Stomatolog

www JJO Stomatologia.pl - specjalista chirurg stomatolog Joanna Jodłowska Olewińska
Wrocław ul Partyzantów 21

Z czystym sumieniem mogę polecić Panią Doktor:) Trafiłam do gabinetu, kierowana opiniami znalezionymi w internecie. Najpierw wybrałam się na konsultacje a później na konkretny zabieg. Miałam do usunięcia dolna, prawa szóstkę a właściwie korzeń zęba, który powinnam już dawno ,, pożegnać "... Pani Doktor poświęciła mi na obu wizytach tyle czasu, ile potrzebowałam. Odpowiadała na wszelkie pytania, sama dokładnie opowiadała jak może wyglądać zabieg, co może się wydarzyć w trakcie …
Opinia dodana przez: Anna Jabłońska

lek. dent. Szymon Krysta

Chirurg stomatolog, Ortodonta

VIP DENTAL CLINIC
Pułkownika Karola Zagórskiego 3
43-316 Bielsko-Biała

Dziś byłam pierwszy raz u Pana dr. Krysty. Jestem bardzo szczęśliwa że było mi dane znaleźć się u niego po kilku nieudanych wizytach u różnych lekarzy. Po dzisiejszej wizycie mam ogromną nadzieję że Pan dr. Krysta mi pomoże. Cudowny lekarz a przede wszystkim wspaniały ciepły empatyczny człowiek. Bardzo dziękuję.

dr n. med. Maria Preiskorn-Rynkiewicz

Maria-Dent
Wzgórz 9
05-540 Zalesie Górne

Polecam Dr Marię. Profesjonalizm, ogromna wiedza, kultura osobista, cierpliwość, zaufanie. Lekarz wysokiej klasy.
Opinia dodana przez: Barbara Robaszkiewicz
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       lek. dent. Wojciech Radwański

lek. dent. Wojciech Radwański

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Awodent. Przychodnia lekarsko - dentystyczna
Łukasza Gołębiowskiego 2

Wyjątkowy specjalista, zawsze uśmiechnięty,empatyczny, przed każdym zabiegiem wszystko dokładnie tłumaczy. Szczerze polecam wizytę u dr. Radwańskiego!
Opinia dodana przez: Maria

lek. stom. Michał Sypień

Chirurg stomatolog, Protetyk

Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Sypień
Piastowska 67a
43-300 Bielsko-Biała

Stomatolog z powołania, duży profesjonalizm, niezwykła sprawność działania i bardzo dobry, niestresujacy kontakt z pacjentem.

lek. stom. Przemysław Warszawa

FALDENT
ul. Derkaczy 57 B

Lekarz na 6-tkę! ale nie wiem czemu nie ma takiej w rankingu? Świetny specjalista i świetny człowiek, czyli dałabym dwie szóstki, a właściwie sześć szóstek. Wreszcie trafiłam w dobre ręce.
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Chirurg stomatolog
                                       lek. dent. Marian Inglot

lek. dent. Marian Inglot

Chirurg stomatolog, Implantolog

INGLOT
Fiołkowa 4

Jestem na samym początku leczenia. Mam ogromną fobię stomatologiczną. Dziękuję za wyrozumiałość i profesjonalną rozmowę. Polecam Pana doktora z całego serca.
Opinia dodana przez: Teresa

lek. stom. Artur Bubeła

Dental ArtB
Wojska Polskiego 1/53a
24-100 Puławy

Jestem za ! Lekarz z dobrą ręką i podejściem do pacjenta. Widać, że zna się na swojej pracy, pomógł mi w bólowym przypadku. Dziękuję

dr n. med. Wojciech Świątkowski

Chirurg stomatolog, Chirurg szczękowo twarzowy

Famildent Centrum Stomatologii
Dożynkowa 13 A/lokal U1
20-152 Lublin

Bardzo chciałbym jeszcze raz podziękować Panu doktorowi za wspaniałą pracę która włożył w usunięcie mojej 8 - emki , zabieg był bezbolesny wszytko w miłej atmosferze jednym słowem pełen profesjonalizm i podeście do pacjenta , wraca wiara w dobrych lekarzy :) . Mój przypadek usunięcia 8 emki nie należał do łatwych z racji tego iż ząb był umiejscowiony przy 7 i krzywo wrośnięty . Minęło 30 min a doktor oznajmił …
Opinia dodana przez: Patryk
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Stomatolog
                                       lek. stom. Andrzej Warchlewski

lek. stom. Andrzej Warchlewski

PLATINUM AKADEMIA IMPLANTOLOGII I STOMATOLOGII ESTETYCZNEJ
ul. Księcia Witolda 49

Zgłosiłem się na zabieg inplantyczny do dr. A.Warchlewskiego w Żarach. Zabieg mu się nie udał ponieważ zła została postawiona diagnoza stomatologiczna. Zaproponował wykonanie mostku i koron. Musiał wykonać dwa podejścia. A i tak robota została spartaczona. Pod korony dostają się drobinki jedzenia gdyż są źle dopasowane. Zęby pod koroną bolą ponieważ także są nie dopasowane. Myślałem o skierowaniu sprawy do sądu ale nie chciałem kopać się z koniem. Nawet nie …
Opinia dodana przez: Artur

dr Filip Kulewicz