Regionalny Szpital Specjalistyczny
Grudziądz
Grudziądz
Dzisiaj Pani doktor, zmieniła swoje plany, żeby pomóc naszemu dziecku, za co jesteśmy ogromnie wdzięczni. Cudowna Pani Doktor z mega podejściem do dzieci. Spędziła u nas dobre kilkadziesiąt minut, uważnie zbadała nasze dziecko. Pomiędzy rzeczową rozmową z nami, znalazła Pani doktor również czas na małą pogawędkę z naszą gadułą. Jestem ogromnie wdzięczny i pełen podziwu dla tej Pani. Gdyby wszyscy lekarze mieli takie serce, świat byłby lepszy. :) pozdrawiam serdecznie.
Dziś byłam z córką pierwszy raz i jestem zadowolona z podejścia Pani dr. Jest bardzo uprzejma, powoli i skrupulatnie wytłumaczyła wszystko i zaskoczona jestem pozytywnie tym, że po pierwszym telefonie w ciągu godziny nas przyjęła. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Gorąco polecam
Prawdziwy lekarz z powolania!!! Moja dwuletnia córeczka uwielbia chodzic na wizyty do Pani doktor, co przy tak małych dzieciach graniczy z cudem! Córka zawsze wychodzi uśmiechnięta, Fachowa pomoc, Pani doktor zawsze doradzi, odpowie na każde pytanie. Przemiła osoba! Oby więcej takich lekarzy w Głogowie!
Wspaniały lekarz:) Moje dzieci go ubóstwiały-cała trójka do niego chodziła od najmłodszych lat!Zawsze i dla każdego miał czas:) Pamiętam, że kiedyś ubrany w płaszcz już wychodził z przychodni, bo było już po godzinach pracy, ale zjawiłam się z dzieckiem... Pan dr bez żadnego wielkiego proszenia z mojej strony zawrócił i poprosił, żebym weszła do gabinetu! Szkoda, że Pan dr nie przyjmuje już w Nowym Mieście:( Dziękuję za wieloletnią opiekę nad …
Cudowna, wszechstronna, miła Pani doktor z powołania. Autentycznie interesuje ją sytuacja zdroworna małych pacjentów. Ma nie tylko ogromną wiedzę, ale też fantastyczną intuicję i ogromne pokłady empatii. Wielokrotnie pomogła mojej córce m.in. wtedy gdy w 6 tygodniu życia przechodziła COVID z zapaleniem oskrzeli. Z pomocą Pani doktor obyło się bez szpitala. Wszystkie wizyty w jej gabinecie oceniam bardzo dobrze.
DR JANKOWSKA TO WSPANIAŁA KOBIETA ,MOJA CÓRKA JĄ UWIELBIA NAWET NIE CHCE SŁYSZEĆ O INNYM LEKARZU.....PANI DOKTOR JEST BARDZO MĄDRYM CZŁOWIEKIEM ,TROSKLIWA BARDZO POMOCNA ZAWSZE DOKŁADNIE ZBADA...TŁUMACZY BARDZO DOKŁADNIE I STARA SIĘ ZROZUMIEĆ RODZICA ,KTÓRY MARTWI SIĘ O WŁASNE DZIECKO.MA OGROMNĄ WIEDZĘ ,A JEJ CUDOWNY UŚMIECH ZAWSZE ZACHĘCA DO WEJŚCIA Z MALUCHEM DO GABINETU.....NAJ NAJ NAJLEPSZA W TCZEWIE I BARDZO CIERPLIWA ,CO SIĘ LICZY I CENI GDY DZIECKO BOI SIĘ …
Z całego serca polecam dr Arkadiusza Cichockiego jako wyjątkowego pediatrę z ogromnym doświadczeniem i niesamowitym podejściem do dzieci. To lekarz z powołania – cierpliwy, życzliwy, zaangażowany i zawsze dokładny. Jego ponad 30-letnie doświadczenie naprawdę widać przy każdej wizycie. Potrafi nie tylko trafnie postawić diagnozę, ale też wszystko spokojnie i rzeczowo wyjaśnić rodzicom. Dziecko czuje się przy nim bezpiecznie, a ja mam pełne zaufanie do jego wiedzy i decyzji. To skarb, …
" Przychodnia na Biskupinie" Sp. z o.o.
Olszewskiego 21
Kiedy moja córka była w klinice jako małe dziecko to tylko dzięki takim ludziom jak Pani Profesor nigdy nie bała się szpitala a przeleżała w klinice z przerwami 4 lata. Dziś córka ma 28 lat i do dziś wspomina chwile w szpitalu bez cienia niechęci. WIELKIE DZIĘKI PANI PROFESOR!!!!
ulica Kustronia 72
Witam jak mozna dostac kontakt do Pani Doktor? Czy mozna sie umowic na teleporade? Czy mozna umowic wizyte domowa?
Pani doktor była lekarzem prowadzącym mojego syna w Szpitalu Dziecięcym w Toruniu. Bardzo rzetelna. W ciągu kilku dni zleciła badania, na które z pewnością miesiącami czekałby syn. Bardzo sympatyczna. Wspierała psychicznie także mnie w tych trudnych chwilach. Potrafiła wytłumaczyć w sposób zrozumiały dla laika każde badanie a także wyniki tych badań. Zawsze uśmiechnięta i otwarta na rozmowę pomimo wielu godzin w pracy. Z całego serca polecam Panią doktor.
Potwierdzam poprzednie wpisy. Lepiej nie powiem gdzie przyjmuje bo jeszcze więcej się ludzi zleci, a kolejki jak cholera. Cóż, chcesz się dobrze wyleczyć, to stój, jak i ja stoję. Na szczęście w przychodni bywam raz na 1-2 lata, ale jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby nie było do niej ludzi. Lekarz na prawdę w porządku!
SOFIMED spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Specjalistyczne Gabinety Lekarskie Sofimed
ulica Norymberska 10 C/101
Świetnie zdiagnozował dzieci: jedno już po operacji, drugie z pomocą Pana doktora udało się szybko wyleczyć. Dziękuję i POLECAM
Lecznictwo Zamknięte
Niekłańska 4/24
Syn leżąc w szpitalu na Niekłańskiej był przez jakiś czas pod opieką pana Kuszyńskiego. Wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie. Miły i kompetentny, z podejściem do dzieci. Nie wiem jakim jest alergologiem.
Pod względem fachowości porównałabym go do dr Cichonia. Pracują od lat na tym samym oddziale i spotykają się z takimi samymi problemami u dzieci. Bardzo duże doświadczenie posiada, jest bardzo miły czy to prywatnie czy to państwowo. Szczegółowo wytłumaczy problem zdrowotny. Z czystym sercem POLECAM :)
ulica Zacisze 4
Czechowice-Dziedzice
Polecam Panią doktor z całego serca. Świetna specjalistka, z ogromem empatii do małego pacjenta i rodziców.