stomatolog

lek. dent. Bożena Maliborska

gabinet prywatny
Bartoszka

Cierpię na okropną dentofobię i każda wizyta u stomatologa zawsze była i jest dla mnie koszmarem, ale naprawdę muszę przyznać, że to świetny gabinet prowadzony przez świetnych lekarzy. Pani jest wyjątkowo uprzejma, czuję się dzięki temu bardzo bezpiecznie siedząc na fotelu, można się rozluźnić i cieszyć wspaniałą atmosferą. Polecam (szczególnie Rodzicom małych Dzieci).

lek. dent. Justyna Urbaś

DentMedica
Iwaszkiewicza 61/1

Cudowna Pani doktor , byłam z córką 6 letnią , musiałam usunąć córce mleczaki ,które nie bardzo się jeszcze ruszały ,a wychodziły już stałe ząbki , podejście do córki przeszło moje wyobrażenie, Pani doktor starała się pomóc jak tylko mogła, mimo ogromu pacjentów ,nie pośpieszała dziecka , dziecko w 100% zaopiekowane, mimo ogromnego strachu mojej córki , płaczu i krzyku ,pełne opanowanie i chęć pomocy na każdym etapie , cudowny …
Opinia dodana przez: Kasia&Aleksandra

lek. dent. Barbara Buczkowska

Zespół Medycyny Rodzinnej - Iwona Zabrzyńska
Strażacka 11
88-180 Złotniki Kujawskie

Pani buczkowska to mila pani stomatolog doradzi i powie jako lekarz wiem jaka jest bo chodze do niej i wiem jak przyklada sie do swojej pracy i juz niezmienie pani stomatolog

lek. dent. Łukasz Bus

Przychodnia Zdrowia Psychicznego
Wojska Polskiego 2
97-300 Piotrków Trybunalski

Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy w stosunku do pacjenta, kompetentny. Ważna rzecz: nie trzeba czekać długo na wizytę. Lekarz godny polecenia.

lekarz Dorota Antowska

A-dent
Mickiewicza 86
Białystok

5 star's for Angelika in 2 months she fixed my problem including denture she is a professional and nice person. Recommend, thank you!!!
Opinia dodana przez: Jack

lek. dent. Jolanta Krulak

ul. Zdrojowa 22
57-320 Polanica-Zdrój

Pani Doktor już kilka razy wyleczyła mi zęba, którego inni dentyści nie potrafili. Dokładność, cierpliwość i profesjonalizm ! Dziękuję i gorąco polecam.

lek. dent. Tomasz Gołda

Zdrowa

Jestem pacjentką Pana doktora przeszło 30 lat. Niestety- z powodu przeprowadzki - zmuszona zostałam do szukania stomatologa w miejscu, w ktorym teraz mieszkam, nad czym bardzo ubolewam:( Pan Tomasz Gołda to najlepszy stomatolog i nie jest to tylko moja opinia jako pacjenta, ale także kolegów po fachu. Ostatnio, dentystka zapytała mnie u kogo leczyłam dotąd zęby, ponieważ stwierdziła, że dawno nie widziała tak doskonale wykonanej pracy:) pozdrawiam Pana doktora i …

lekarz Władysław Jasiński

ul. Mikołajczyka 12 lok. 91
35-209 Rzeszów

Mój dentysta od ponad 20 lat. Nigdy mnie nie zawiódł. Nigdy się nie czeka na wizytę w poczekalni, dokładny, niedrogi. Robi wszystko by ratować każdego zęba.
Opinia dodana przez: i

Witold Borkowski

Chirurg stomatolog, Stomatolog

ulica Słoneczna 65/17

Super stomatolog! Odkąd do niego chodzimy wizja wizyty przestała być koszmarem. Podczas leczenia tworzy przyjazną swobodną atmosferę i człowiek przestaje się bać. Zawsze cierpliwie tłumaczy i odpowiada na pytania. Profesjonalny i dokładny. Nigdy się nie zawiodłam i gorąco polecam go wszystkim poszukującym świetnego stomatologa.
Opinia dodana przez: Ula

lek. dent. Anna Wawer

ulica Portowa 9
27-600 Sandomierz

Bardzo miła Pani Doktor. Bezbolesne leczenie. Miałem piaskowane zęby oraz założone wypełnienia. Wszystko się trzyma a zęby są pozbawione przebarwień. Polecam!
Opinia dodana przez: Rafał

lek. dent. Arkadiusz Błaszczyk

ulica Jaracza 69/9

Pan dr jest najlepszym dentystą z jakim kiedykolwiek miałam styczność. Gdy na pierwszym spotkaniu, ok 5 lat temu, powiedziałam, że mam nieprzyjemne doświadczenia z dentystami i generalnie przez to czuję dość duży dyskomfort znajdując się na fotelu i lekką obawę, to od tego momentu zawsze dostaję znieczulenia. Mniejsze, wieksze, ale zawsze ;) Pan dr nawet już o nie nie pyta, tylko od razu aplikuje. (; Lekarz godny polecenia, atmosfera w …
Opinia dodana przez: ola

lek. dent. Przemysław Szczyrek

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Wilcza 5/14

Byłam niedawno u Pana Przemysława ponieważ stan mojego uzębienia wołał już o pomstę do nieba. Była mi strasznie wstyd dlatego zdecydowałam się na implanty. Pan doktor wszystko mi przetłumaczył a i zabieg nie był wcale aż tak zły jak myślałam. Ząbki mam piękne i jestem teraz bardzo zadowolona. Wszystkim bardzo polecam to miejsce jak i Pana doktora i jeszcze raz mu za wszystko gorąco dziękuję !
Opinia dodana przez: Dagmara

lek. dent. Kamil Zacharski

20 Stycznia 1920 r. 25/3
85-081 Bydgoszcz

Lekarz rzetelny, , miły , pełny profesjonalizm ,z rzetelnym indywidualnym podejściem do klienta , efekt leczenia 100% zadowalające, sam się przekonałem . Polecam wszystkim
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. stom. Michał Gryń

Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Ul. Łódzka 69 A
87-100 Toruń

Jak Panstwo zdaja sobie sprawe nawet jesli dba bardzo o zeby wizyty u dentysty sa nieuniknione. Mam 33 lata a wiec z uwagi na wiek i dodatkowo - ze wzgledu na moja prace i liczne wyjazdy mialem do czynienia z wieloma dentystami w wielu miastach i miasteczkach w Polsce i za granica. Kiedy wszedlem do jego gabinetu pomyslalem - "O rany! Ale mlody! Tylko niech mi nic nie popsuje w …
Opinia dodana przez: Skydiver

lek. dent. Sylwia Szymanuszka-Knast

ul. Gałczyńskiego 18

Wielkie słowa uznania dla Pani doktor Sylwii. Profesjonalne rozwiązanie mojego problemu. Duża wiedza i doświadczenie. Świetne podejście do pacjenta.
Opinia dodana przez: Helena

lek. dent. Beata Breczko

ulica 1-go Maja 6
16-100 Sokółka

Z wielką przyjemnością polecam.Mój pięcioletni syn bał się stomatologów do czasu jak zasiadł na fotelu u Pani Beaty.Obecnie ma wyleczonych kilka zębów i już chce ,żeby go umówić na kolejną wizytę.
Opinia dodana przez: Anita

lek. dent. Barbara Bajkowska

os. Zwycięstwa 108

Pierwszy kontakt z Panią Doktor zrobił na mnie ogromne wrażenie. Zwracanie szczegółowej uwagi na wpływ czynników zewnętrznych takich jak dieta i rzeczy pozornie nie wydawajace się mieć wpływu na stan uzębienia to coś, czego brakowało mi u innych stomatologów. Odpowiednie nakierowanie i wskazówki dotyczące konieczności wprowadzenia zmian - ogromny plus. Serdecznie rekomenduję!
Opinia dodana przez: Łukasz Stachowiak

lek. dent. Joanna Olko

Armii Krajowej 32a
05-600 Grójec

Wspaniale, profesjonalnie, delikatnie. U p. Doktor leczę się od lat. Do gabinetu wchodzę z przyjemnością i przeświadczeniem, że zostanie mi udzielona pomoc na najwyższym poziomie. Polecam.

lek. dent. Iwona Posońska-Nasuszny

ulica Powstańców Śląskich 191/30

Pani Iwona jest świetnym stomatologiem. Nie tylko leczy, ale też wspomaga pacjenta w aspektach okołostomatologicznych kierując w razie konieczności do ortodonty, bądź doradzając zakup akcesoriów odpowiednich dla danych zębów, tudzież doradzając/odradzając pewne zabiegi estatyczne jak wybielanie z konkretnym uzasadnieniem za i przeciw. Co więcej jest osobą bardzo spokojną i emanującą ciepłem, co zdecydowanie umila wizyty. Polecam!

lek. dent. Ewa Ryszka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Racławicka"
Racławicka 48

Jestem pacjentką Pani Doktor już kilkanaście lat. Zawsze bardzo kompetentna, zaangażowana, sympatyczna. Do tego po prostu dobry, życzliwy człowiek. Polecam! :-)
Opinia dodana przez: Malwina