Ginekolog ginekolog

dr n. med. Alina Krychowska-Ćwikła

dr n. med. Alina Krychowska-Ćwikła

Madalińskiego 57/10

dzięki Pani doktor w porę trafiłam do Centrum Onkologii. Jestem bardzo wdzięczna. Polecam z całego serca.
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Radosław Siejkowski

lekarz Radosław Siejkowski

Rybnicka 21A/10

Pan doktor to nie tylko ginekolog, ale również wspaniały człowiek. Zawsze służy radą i wsparciem. Czuję, że jestem pod dobrą opieką.
Opinia dodana przez: Agata

dr n. med. Piotr Magnowski

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Ginekologiczno-Położniczy Szpital Kliniczny Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu
Polna 33

Witam Na wstępie chciałabym wszystkim Paniom polecić Dr Piotra Magnowskiego. Jest to wspaniały lekarz, ale przede wszystkim dobry psycholog. Trafiłam do Pana Doktora przez przypadek. Szukałam lekarza w mojej (nowej -od 3 miesięcy) okolicy. Szukałam placówek, które są partnerami mojego ubezpieczenia, znalazłam ją nawet w tej samej miejscowości, w której teraz mieszkam. Bardzo bałam się wizyty kolejnej u kolejnego ginekologa, ponieważ czułam się ciągle lekceważona. Inni lekarze nie brali pod …
Opinia dodana przez: JOanna
{'id': 7129, 'name': 'Tarnów'} Ginekolog
                                       lekarz Witold Solarz

lekarz Witold Solarz

Gabinet Ginekologiczno-Położniczy Witold Solarz
Krasińskiego 9a
Tarnów

Pierwszy raz u Pana doktora. O doktorze dowiedziałam się z internetu, miał dobre opinie i szybkie terminy. Jestem bardzo mile zaskoczona kulturą, delikatnością pana doktora. ceny również konkurencyjne. Aby odebrać wyniki z cytologii nie trzeba się umawiać na dodatkowa wizytę. Widać, że Pan doktor nie ma parcia na kasę, zna swoją wartość i lubi to co robi. Serdecznie polecam!!
Opinia dodana przez: Dorota
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Ginekolog
                                       lekarz Andrzej Jaworowski

lekarz Andrzej Jaworowski

Jaworowski Ginekologia i Położnictwo
Bulwarowa 31

Wspaniały Lekarz a przy tym CZŁOWIEK a teraz bardzo mało jest ludzkich lekarzy. Pan Doktor ma ogromne doświadczenie zawsze wie co robić swoją opieką otacza cały czas. Dzięki temu lekarzowi mam 2 wspaniałe córeczki jedna urodzona w 2011 gdyby nie Pan Doktor to Julci nie było by gdyż inny lekarz twierdził, że ciąża nie rozwija się i trzeba usunąć....Pan Doktor zadziałał inaczej i Julka ma prawie 5 lat no i …
Opinia dodana przez: Ania Krzysztofowicz

dr n. med. Dorota Wickiewicz

Centrum Zdrowia Kobiety "CORFAMED" sp. z o.o.
Kluczborska 37

Konkretnie i fachowo, specjalista dla ktorego zaden problem nie stanowi problemu. Wychodząc z gabinetu poczułam się w 100% zaopiekowana. Właściwe wyposażenie gabinetu.
Opinia dodana przez: Barbara
{'id': 25484, 'name': 'Poznań'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Michał Pawlak

dr n. med. Michał Pawlak

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr Michał Pawlak
Jeleniogórska 7A/U10

Wizyta bezstresowa. Pan doktor wzbudza zaufanie kompetencją i osobowością. W gabinecie niekrępująca łazienka i bardzo intymne miejsce do badań. Dawno nie czułam się tak komfortowo. Słabym punktem tego miejsca jest pani w rejestracji. Bez zainteresowania pacjentkami, żująca gumę , chowająca się za kwiatami i oglądająca filmiki w telefonie. Przyznam, że trudno było mi uwierzyć , że takie zachowanie jest jeszcze możliwe. Szkoda. Wysoka ocena jest dla pana doktora, pomimo tak …
{'id': 17055, 'name': 'Sosnowiec'} Ginekolog położnik
                                       dr n. med. Bogusława Piela

dr n. med. Bogusława Piela

FemiMed
Kielecka 38A
41-219 Sosnowiec

Dziękuję że na swojej drodze spotkałam Panią Doktor, która posiada ogromną wiedzę jest bardzo zaangażowana w swoją pracę, jest kompetentna, spokojna i sympatyczna. Pani Doktor prowadziła moją pierwszą ciąże i zawsze wychodziłam z gabinetu uspokojona, bo co wizytę oprócz bardzo szczegółowych i dokładnych badaniach Pani Doktor odpowiadała na pytania i wątpliwości poświęcając tyle czasu ile było to konieczne. Jeśli coś się działo zawsze mogłam do Pani Doktor napisać, zadzwonić i …
Opinia dodana przez: Kasia mama Miśki
                                       dr n. med. Anita Hamela-Olkowska

dr n. med. Anita Hamela-Olkowska

Ginekolog położnik, USG

SonoFem Centrum Medyczne
Ateńska 10 lok. 106

Dr Hamela to najlepszy ginekolog, u jakiego byłam, a ze swoimi problemami byłam już u wielu. Pani doktor zachwyciła mnie swoim spokojem, przyjaznym podejściem do pacjentki oraz prawdziwą chęcią rozwiązania problemu medycznego. Dzięki jej determinacji oraz podawani mi otuchy jestem teraz w 15 tygodniu upragnionej ciąży. Na usg chodzę również do dr Hameli. Na lepszą lekarkę nie mogłam trafić! Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Moni
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Ginekolog położnik
                                       lekarz Wojciech Boruciński

lekarz Wojciech Boruciński

Szpital - Zdroje
Mączna 4

Fachowy, rzetelny. Posiada ogromną wiedzę. Mówi dużo, ale na temat. Potrafi doradzić najlepszą metodę antykoncepcji przytaczając argumenty za jak i przeciw. Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Magda Wójcik

lekarz Andrzej Tyszka

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

Spotkałam dr Andrzeja Tyszkę na Izbie Przyjęć w Szpitalu św. Zofii, w trudnych dla mnie okolicznościach. Mimo presji czasu i napięcia, jakie towarzyszy nagłym przypadkom, doktor nie spieszył się, wykazał dużo spokoju i cierpliwości, a przede wszystkim postawił rzeczową diagnozę. Bez owijania w bawełnę, ale też bez niepotrzebnej histerii. Wyszłam z poczuciem, że wiem co i dlaczego mam robić. Ponieważ ze wszystkich (wielu) lekarzy, z którymi miałam w tym okresie …

lekarz Dorota Skrobacka

Centrum Medicover Podgórska
Podgórska 36

Šwietny lekarz,z powołania.pani doktor jest bardzo miła,sprawia że ma się do niej zaufanie i komfortowo się czuje na wizycie.bez skrępowania,polecam 🙂🙂
Opinia dodana przez: Jola

lek. med. Joanna Korabel

Ginekolog położnik, Ginekolog

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ " GEMINI " SP. Z O.O.
UL. OLSZAŃSKA 5 POK. 204C -216C

U Pani doktor leczyłam się w SCM clinic i jestem bardzo zadowolona. Po szczegółowych badaniach postawiła diagnozę, endometrioza. Niby nic, wiele kobiet na to cierpi, ale ja chciałam zajść w ciążę i prawdopodobnie to było źródło moich niepowodzeń. Terapia trwała parę dobrych miesięcy, małymi kroczkami , dzięki fantastycznej opiece Pani doktor wreszcie się udało, jestem w ciąży i wszystko jest ok. Gorąco polecam tego znakomitego lekarza.
Opinia dodana przez: Kasia
                                       dr n. med. Wojciech Kolawa

dr n. med. Wojciech Kolawa

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

Doktor Kolawa to prawdziwy lekarz z powołania. Jest znakomitym specjalistą, profesjonalistą, a dodatkowo bardzo miłym i uprzejmym człowiekiem. Potrafi rozmawiać z pacjentkami na każdy temat, odpowie na wszystkie pytania. Zawsze poświęci swojej pacjentce tyle czasu ile potrzeba, nigdy nie pośpiesza i nie patrzy na zegarek. Jest bardzo delikatny i taktowny, a przy tym ma niesamowite poczucie humoru, tak więc rozmowa z nim (nawet na trudne tematy) to czysta przyjemność. Dla …
Opinia dodana przez: Liliana
                                       lekarz Agnieszka Sotowska

lekarz Agnieszka Sotowska

Gabinety Lekarskie Łucka
Łucka 18 lok. 1802

Pani Doktor bardzo miła,uśmiechnięta i delikatna. Udziela konkretnych informacji. Szczerze polecam!!!
                                       lekarz Grażyna Korolczuk

lekarz Grażyna Korolczuk

Korolczuk Grażyna, lek. med. Spec. ginekolog położnik. USG
Zwoleńska 127/10

Bardzo dobry lekarz. Polecam wszystkim. Byłam u pani doktor z pierwszą ciążą, co prawda później ciążę prowadził już kto inny ale na pierwszych wizytach bardzo mnie uspokoiła. Ciąża była niespodzianką i miałam mętlik w głowie ale pani doktor na wszystkie pytania spokojnie odpowiedziała, wszystko wytłumaczyła. Ma takie ludzkie podejście do pacjenta. Można się poczuć bezpiecznie przy wizycie.

lek. med. Piotr Lachowski

PULSANTIS STANDARD
ALEKSANDRA OSTROWSKIEGO 3

Pan Doktor pomógł mi pokonać niepłodność, jestem mu ogromnie wdzięczna za zaangażowanie, ogromną wiedzę i skuteczność. Z całego serca polecam
{'id': 35984, 'name': 'Łódź'} Ginekolog
                                       dr n. med. Magdalena Rycel-Dziatosz

dr n. med. Magdalena Rycel-Dziatosz

Salve Przychodnia
ulica Struga 3

To była moja pierwsza wizyta u Pani doktor,która potrafi nawiązać bardzo dobry kontakt z pacjentką,pełen profesjonalizm,obsługa super.Polecam gorąco.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Ginekolog
                                       lekarz Wiaczesław Bramski

lekarz Wiaczesław Bramski

Szpital Ginekologiczno-Położniczy "Inflancka"
ulica Inflancka 6

Doktor prowadził moje trzy ciąże. Ceniłam go za wiedzę, fachowość i ludzkie oblicze. Był zawsze uprzejmy w obyciu, delikatnie przeprowadzał badania, zawsze odpowiadał rzeczowo na pytania.
Opinia dodana przez: Ela

Ewa Żmuda

BabkaMedica

Świetna pani doktor, chodziłam do niej z powodu cukrzycy w ciąży, super babka, kompetentna, miła i bardzo kontaktowa
Opinia dodana przez: Beata