Bardzo polecam Panią Doktor Joannę Szczotka-Kręgiel. Wraz z córką uczęszczam do jej gabinetu od lat, zawsze jesteśmy zadowolone, bezbolesne i bezproblemowe zabiegi dentystyczne są wykonywane przez osobę ciepłą i serdeczną dla pacjenta. Jest lekarzem profesjonalnym z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Potrafi doradzić i wykonać pracę z rewelacyjnym skutkiem. Sama tego doświadczyłam i choć Pani Doktor mogła wykorzystać sytuację i wykonać korektę mojego uzębienia za duże pieniądze ( korony ) to …
NZOZ Centrum Stomatologiczne-Przychodnia
ul. Henryka Sienkiewicza 54
Siedlce
Bardzo dobra lekarz. Mila, sympatyczna. Godna polecenia. Świetnie zna sie na pracy. Wszystko dokładnie tlumaczy, jest delikatna. Na początku weszlam do niej ze strachem ale wyszlam szczesliwa. Jeszcze nie raz do niej pojde.
ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 11
Legionowo
Wspaniały i sympatyczny lekarz. Trafiłam do Pana Marcina przez przypadek ale jestem bardzo zadowolona. Podjął się odbudowy zęba którego inni lekarze spisali już na straty. Niestety poprawka po luxmedzie. Chodzę regularnie na wizyty i zawsze widzę duże zaangażowanie, indywidualne podejście do pacjenta i duża dokładność i precyzja. Polecam
Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego "AMICUS-MED" Sp. z o.o.
ulica Klasztorna 9b
Kuźnia Raciborska
Bardzo polecam gabinet Państwa Świącik. Czułam się bardzo zaopiekowana, pierwsza wizyta odbyła się w bardzo miłej atmosferze, został mi przedstawiony cały plan leczenia i przybliżone koszty, już na pierwszej wizycie mogliśmy zacząć pracę. Bezboleśnie. Profesjonalnie. Zabieram ze soba 10 letniego syna! Lekarze mają świetne podejście do dzieci i zawsze są cierpliwi, po wizycie syn otrzymał nagrodę:) Zwróciłam również uwagę na bardzo czysty i estetyczny gabinet oraz poczekalnia. Widać, że właściciele …
Centrum Stomatologii DenTech
ul. Jana i Jędrzeja Śniadeckich 11
Rzeszów
Bardzo dobry stomatolog. Uprzejmy i konkretny. Miły i życzliwy człowiek. Przyjmuje od ręki w nagłych przypadkach. Wysłucha pacjenta, rozwieje wątpliwości. Bardzo polecam doktora Łukaszewskiego.
Gabinet Dentis Artis to pełen profesjonalizm, nowoczesny sprzęt, bardzo życzliwy personel. Dr Damian Dziemianko jest profesjonalista w swoim fachu, lekarz naprawdę godny polecenia. W kompetentny sposób zajął się moimi zębami i przywrócił szeroki uśmiech na mojej twarzy. Serdecznie polecam !
Lecznica Stomatologiczna
ul. Grzybowska 37A
Ceny dobre uczciwe podejście. Dla mnie spoko. Mogę polecić. Jeszcze wrócę do Pani doktor jak coś będzie nie tak to też napiszę ;)
Bardzo uprzejma Pani doktor .. wszystko szczegółowo omówiła z wysoką kulturą i klasą . Niesamowita wiedza i pełen profesjonalizm...skrupulatne i dokładne przeprowadziła leczenie kanałowe u mnie. Bardzo miła i zaangażowana.Jestem pełna podziwu i wdzięczna za profesjonalne podejście ,kunszt i ciepłe podejście do człowieka . Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam ..Prawdziwy fachowiec w 100%
Mężczyzna w średnim wieku taki jak ja w zyciu spotkał wielu stomatologów i wydawałoby się ,że nic i nikt nie zrobi juz większego wrażenia. Myliłem się. Najlepsza dentystka moim zdaniem w Lublinie. Dokładna, precyzyjna i miła. Świetny kontakt podczas wizyt i przede wszystkim fachowość. Nie cierpię gabinetów dentystycznych ale wizyty u tej miłej pani polubiłem. Polecam z czystym sumieniem.
Świetny człowiek - świetny lekarz . Pani doktor zawsze znajdzie dla mnie czas , i pomimo zapełnionego grafiku gdzieś tam zawsze zdoła mnie wcisnąć . Podczas wizyty w całkowitym spokoju i bez pośpiechu realizuje ustalony wspólnie plan leczenia . Nie jestem łatwym pacjentem bo zdarza mi się zapomnieć o ustalonej wizycie , ale Pani Doktor jest osobą bardzo wyrozumiałą i z uśmiechem na twarzy umawia mnie na inny pierwszy wolny …
Specjalistyczny Gabinet Stomatologiczny A. Kulig, M. Szumera
ul. Bajeczna 2b/2
Pani doktor uratowała mi zęba, który przez innego lekarza został zakwalifikowany do usunięcia. Poza świetnym podejściem i wiedzą zawodową, to osoba o wysokiej kulturze osobistej. To lekarz z powołania.
Dziwię się, że nikt nie napisał opinii. Chyba pacjenci Pana Doktora nie chcą robić większego tłoku w gabinecie. Osobiście jestem bardzo, bardzo zadowolona z rezultatów leczenia. Wszystkie osoby z którymi spotykam się w poczekalni są tego samego zdania. Z wielką przyjemnością przyjmuję podziękowania od znajomych, którzy skorzystali z usług Pana Doktora z mojego plecenia. To nie jest laurka tylko opis rzeczywisty. Wcześniej byłam pacjentką w innym gabinecie - czego skutki …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Femina" Poradnia Położniczo- Ginekologiczna
Wojska Polskiego 34A
Siedlce
BARDZO DOBRY SPECJALISTA, NAJLEPSZY W MIEŚCIE CHIRURG, MIŁY, SERDECZNY, KOMPETENTNY. GABINET NOWOCZEŚNIE WYPOSAŻONY, LEKARZ GODNY POLECENIA!!!