stomatolog

lek. dent. Agnieszka Kitowska

Przychodnia
Romana Dmowskiego 37
97-300 Piotrków Trybunalski

Pani stomatolog jest bardzo miłą, życzliwą osobą z podejściem do dzieci. Leczę u pani doktor zarówno dzieci jak i swoje zęby. Jestem pod wrażeniem jej pracy, gdyż zakładając plombę córci,nawet nie użyła żadnych przeciwbólowych środków. Dziecko nie zapłakało, wszystko wykonane profesjonalnie. Zawsze wszystko pani dentystka tłumaczy, co będzie teraz robić i po co. Dusza nie człowiek. Polecam z całego serca.

lek. stom. Patryk Fijałkowski

Gabinet Stomatologiczny
ul. Dolne Młyny 5/1A
59-600 Bolesławiec

serdecznie polecam Pana Doktora! Pełen profesjonalizm ;-). Usuwałem zatrzymaną ósemkę, widać że doktor wie co robi, spokój i opanowanie to Jego atuty. pozdrawiam i będę polecał, bo warto
Opinia dodana przez: Darek

lek. dent. Waldemar Zawadzki

Specjalistyczna Przychodnia Kardiologiczna w Tarnowie
TADEUSZA KOŚCIUSZKI 35
33-100 Tarnów

przełamał mój lęk przed stomatologiem, profesjonalny a przytym bardzo miła atmosfera w gabinecie czuć dobre relacje miedzy personelem, asystetki przemiłe, traktuja pacjeta jak pępek świata
Opinia dodana przez: franciszek

lek. dent. Małgorzata Skura-Kret

ALERGO-MED Specjalistyczna Przychodnia Lekarska Spółka z o.o.
ulica PCK 26
33-100 Tarnów

Z czystym sumieniem powiem -PROFESJONALISTKA w każdym calu ! - plus pełne zaangażowanie i serdeczne podejście do pacjenta. Najlepszy gabinet stomatologiczny w Tarnowie !.
Opinia dodana przez: Aneta
Pan doktor to specjalista wysokiej klasy. Moja ósemka została usunięta szybko, bezboleśnie i w miłej atmosferze. W gabinecie zachowane zostały wszystkie warunki higieny. Gorąco polecam

lek. dent. Patrycja Gołębiewska-Kasprzak

Nowowiejskiego 7
64-920 Piła

Polecam Panią doktor, zna się na rzeczy, wie co robi i dobrze to robi. Pomoże nawet najbardziej wystraszonym pacjentom. Polecam!!!

lek. dent. Dagmara Cagiel-Jeż

Małopolskie Centrum Medyczne S.C.
ulica Rejtana 2

Pani doktor jest godna polecenia.Wizyta w gabinecie oraz podejście do pacjenta rewelacja .Moja córka uwielbia tutaj wizyty

lek. dent. Elżbieta Klunder-Szajewska

Wałowa 26E
84-200 Wejherowo

Najlepsza Pani Stomatolog jaką spotkałam Uprzejma Miła Bardzo fajna atmosfera podczas wizyty .Bardzo profesjonalna obsługa.Nie zamieniłabym na żadną inną🤗
Opinia dodana przez: TAMARA

lek. dent. Radosław Zaniewicz

Smoroszewska 1 B/4 H

Bardzo miły i sympatyczny lekarz. Profesjonalista. Wszczepiał mi implant w przychodni Demed, na Ursynowie. Całe leczenie przeszło bez komplikacji. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Tomasz
WSPANIAŁY LEKARZ,CUDOWNY CZŁOWIEK DOKTOR DO KTÓREGO MAM WIELKIE ZAUFANIE,....POLECAM PANIĄ DOKTOR DOROSŁEMU I DZIECKU,

lek. dent. Karolina Myszk

Dentium
Jeziorna 6D/1
83-300 Kartuzy

Jestem bardzo zadowolony z wizyty u pani doktor Karoliny Myszk. Zaskoczyło mnie przede wszystkim zupełnie bezbolesne leczenie,świetna obsługa i miła atmosfera w Klinice Dentium.Można powiedzieć iż zapomniałem , że jestem u dentysty. Widać, że placówka jest nowoczesna, a lekarze proponują najwyższej jakości leczenie, Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Karol Kobiela

lek. dent. Ewa Żak

Stomatolog dziecięcy

Bohaterów Porytowego Wzgórza 17a
23-300 Janów Lubelski

Bardzo profesjonalna usługa. Na pewno wrócę. Całą usługa trwała bardzo szybko, bez bólu i przyjemnie
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Bartłomiej Olko

Bolesława Krzywoustego 271/9

Nie znam lepszego stomatologa niż Pan Bartłomiej Olko. Wizyty w jego gabinecie przebiegają w niezwykle przyjemnej atmosferze, ma wyjątkowo ludzkie podejście do pacjentów, którzy mają traumę z dzieciństwa i boją się dentystów. Jakość wykonywanych usług jest na najwyższym poziomie. Wypełnienia są wykonywane perfekcyjnie. Moje zadowolenie i poczucie bezpieczeństwa jest tak duże, że specjalnie przyjeżdżam do doktora spoza Wrocławia. Uważam go za najlepszego stomatologa jakiego poznałam i gorąco wszystkim polecam. Poza …

lek. dent. Mariusz Nahajowski

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Rynek 22 lok. 1
59-220 Legnica

Do Pana Doktora Mariusza Nahajowskiego chodzę wiele lat a jako pacjentka wymagałam podejścia głebszego, przy lekach stosowanych własnych. Zawsze byłam i jestem zadowolona z Jego pracy- tak efektow fizycznych jak i podejscia medycznego do Pacjenta.

lek. dent. Anna Panasiuk

Daleka 25
21-500 Biała Podlaska

Leczę zęby ja i cała moja rodzina. Pani doktor uprzejma, zna się na swoim fachu, wszystko dokładnie tłumaczy. Polecam.
Opinia dodana przez: Robert

lek. dent. Anna Włoczewska

ul. Joachima Lelewela 2/2
87-100 Toruń

P O L E C A M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: Mateusz

lek. dent. Agnieszka Tomaka

Stomatolog, Protetyk stomatologiczny

Centrum Medyczne Targowa
Targowa 24
09-100 Płońsk

Bardzo polecam. Obie córki w wieku 6 i 3 lata mają robione ząbki. Starsza miała też zakładane plomby u tej pani. Bardzo miła, kompetentna i z podejściem do dziecka co najważniejsze! A usuwanie ' robaczków' z ząbków bardzo zachęciło moje dziecko. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Karolina Bogusz-Golec

Chirurg stomatolog

Młyńska 53A/7
88-100 Inowrocław

Bardzo miła Pani doktor z bardzo dobrym podejsciem do pacjentów.Polecam jak stomatolog to tylko Pani Karolina.
Zdecydowanie polecam Panią stomatolog, usługa wykonana profesjonalnie za każdym razem za rosądne pieniądze,
Opinia dodana przez: Sławek

lek. dent. Lucyna Karczmarczyk

NZOZ Lux-Dent PL Przychodnia Stomatologiczna
Wybickiego 10
83-404 Nowa Karczma

Rewelacyjny, fachowość, kompetencje. Jest bardzo mądrym i inteligentnym człowiekiem i lekarzem. Bardzo trafne diagnozy i skuteczne leczenie.
Opinia dodana przez: Tomasz