Kilińskiego 7 l. 5
Kamienna Góra
Przekochana Pani! Przyjęła mnie natychmiastowo i w tydzień zrobiła mi wszystkie zęby. Wracam dziś do Anglii szczęśliwy, bez bólu, a co najważniejsze, to że nie muszę odwiedzać tamtejszego dentysty, który doprowadził mi zęby do ruiny. Gracias señora Renata<3
Wyspiańskiego 10A
Ostróda
Bardzo rzetelny lekarz. Wyleczyła to co była w stanie. Natomiast przy innych problemach poleciła innych specjalistów którzy również okazali się kompetentni. Godna polecenia.
Tadeusza Kościuszki 108a lok. 27
Jeden z najlepszych stomatologów, do jakich trafiłem. Przeprowadzałem u Niej skaling oraz "szlifowanie" ukruszonego zęba (u Niej również bywam na wizytach kontrolnych). Wszystko odbyło się szybko, w bardzo przyjaznej atmosferze. Lekarka cierpliwa, kompetentna, życzliwa, o indywidualnym podejściu do pacjenta (a także, co najważniejsze, o wysokich umiejętnościach). Wiem ze słyszenia, że potrafi zaproponować i skutecznie wdrożyć leczenie, o którym inni stomatolodzy (może przez brak umiejętności?) często by się nawet nie zająknęli.
ul. Czeremchowa 5a
Nowy Sącz
Bardzo dobry specjalista, podchodzi z olbrzymią empatią do pacjenta, stosunek ceny do jakości i szybkości leczenia jest wysoce zadowalający. Polecam w 100% każdemu wizytę u Pani Doktor
Kompetentny, miły, czułam się dobrze "zaopiekowana". Pan doktor tłumaczy, co będzie robił, dlaczego tak, a nie inaczej. Polecam szczerze, tym bardziej, że ceny niewyśrubowane.
MJK-Stomatologia
Gdów 911
Gdów
Szybko i profesjonalnie. Jest w stanie poświęcić swój czas ( po godzinach), aby pomóc. Wizyta to sama przyjemność - miło, z uśmiechem, bez stresu. Polecam
Niesamowity w swoim fachu! Pełen profesjonalizm. Nigdzie nie czułam się tak pewnie jak na fotelu u Pana Bryzgalskiego. :-) Sterylny gabinet, zawsze trafna diagnoza i za każdym razem wszystko dokładnie przez Pana Szymona zostaje wyjaśnione, który nie ukrywa kosztów potencjalnych zabiegów. Widać, że lekarz dentystyczny z powołania! Czasem mam wrażenie, że Pan Szymon bardziej przeżywa proces leczenia niż sam pacjent, niezwykłe! Gratuluję podejścia i życzę dalszych sukcesów w swojej działalności, …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SUPRADENT Spółka z o.o.
Sygietyńskiego 3
Jelenia Góra
Bardzo kompetentna, miła Pani Doktor, o dużej kulturze osobistej. Same plusy: dokładna, cierpliwa, sympatyczna. Mogę spokojnie polecić każdemu kto odczuwa lęk przed wizytą gabinecie stomatologicznym.
Ks Czesława Oszkiela 14 bl.1/21
Tarczyn
Od wielu lat korzystam z usług Pani doktor Anety. Jest doskonałym lekarzem ze wspaniałym podejściem do pacjenta. Leczenie u niej jest bezstresowe i Pani doktor podejmuje się bardzo skomplikowanych przypadków. Bardzo zdolna manualnie, z wielkim wyczuciem psychologicznym i olbrzymia wiedzą w zakresie stomatologii. Polecam wszystkim również tym którzy się boją dentysty.
Gorąco polecam. Pan doktor wykonuje swoją pracę z pasją , zaangażowaniem, udziela pełnej informacji. To dziwne , ale idę do gabinetu bez stresu. Stan uzębienia mam trudny i dzięki Panu doktorowi jeszcze je mam. Mam pełne zaufanie do sposobu leczenia a doświadczenie w tej mierze mam duże Na razie do gabinetu mam tylko 20 km, ale za takim fachowym podejściem warto jeździć 50
82-300 Elbląg
Godny polecenia specjalista. Pełen profesjonalizm, trafna diagnoza, relaksująca atmosfera i miłe podejście do pacjenta. Jestem w pełni usatysfakcjonowana z efektu leczenia. Ewa Grossmann
N.Z.O.Z Anet-Med Centrum Medyczne Sosnowiec
11 Listopada 171/A
Sosnowiec
Polecam P. Doktor Deja wizyta przebiega w przemiłej atmosferze. P. Doktor Deja bardzo sympatyczna, cierpliwa, dokładną. Bardzo dziękujemy za leczenie zębów. Polecamy z całego ❤️
ulica Skłodowskiej 35
Siemianowice Śląskie
Ostatnio korzystam z pomocy wielu lekarzy w szpitalu SPSKM i trafiam na samych wspaniałych Lekarzy nie wiem czy to przypadek i szczęście albo ten szpital jest tak dobry.
Znam Pana Doktora od niemal początku jego praktyki na Tysiąclecia 1. Profesjonalne podejście, miła atmosfera czynią cuda i nawet osoba, która boi się wizyt u dentysty powinna zaryzykować i wybrać się do Pana Doktora. Z gabinetu nawet dzieci wychodzą uśmiechnięte, a dorośli mogą liczyć na fachową poradę i pomoc. Serdecznie polecam