Gabinet stomatologiczny Paweł Buchaniec
os Na Lotnisku 1/U17
Prawdziwy lekarz z powołania. W moim przekonaniu wygląda to tak jakby z pełną świadomością postanowił poświęcić swoje życie i zdolności leczeniu ludzi. To co robi, robi dla ludzi, nie dla pieniędzy. Bo spokojnie mógłby z powodzeniem otworzyć gdzieś własny gabinet stomatologiczny (tak jak to robią młodzi stomatolodzy jak tylko zauważą, że leczą z powodzeniem) i zarabiać na spokojnie o wiele większe pieniądze, niż pracując przez lata w państwowej przychodni na …
Bardzo profesjonalna,przemiła obsługa.Fantastyczne podejście do dzieci.Przyjechałam z synem z UK na kontolę,okazało się ,że syn ma wszystkie zęby zrdowe,leczenie nie było konieczne. Pani doktor,udzieliła nam bardzo cennych wskazòwek Absolutnie polecam,napewno tu jeszcze wròcę. Pozdrawiamy serdecznie.
JMC Medycyna i Stomatologia
Złotno 34
Gorąco polecam Panią doktor. Ogromna wiedza, cierpliwość i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Pozdrawiam.
Polecam wszystkim.Jestem pacjetką od wielu lati uwazam doktora za bardzo dobrego i kompetentnego dentyste.Plomby trzymaja się po 10 lat i dlużej .Nigdy nie mialam żadnych powiklan .Jako stomatologa cechuje go dokladnosć ,skrupulatnosc i co dla mnie jest bardzo wazne bezwzgledne przestrzeganie zasad higieny podczas pracy (niektórzy uwazają to za przesadę).Nie jest najtaniej ,ale wole zapłacic i mieć spokój a nie jak niektórzy moi znajomi ,którym plomby od innych dentystów wypadaja …
Poradnia Rodzinna ZDROWIE
ul. Ludwika Kondratowicza 27 B
Lekarz z powołania, wszystko dokładnie wyjaśnia. Pełen profesjonalizm. Leczymy się całą rodziną już od wielu lat. Pani Doktor ma super podejście do dzieci. Polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B
Do doktor Ani chodzę od wielu lat. Uratowała moje zęby po innym "stomatologu". Ma cudowne podejście do pacjenta, wykazuje się ogromna cierpliwością i ma w sobie coś, co uspokaja tę panikara, która we mnie siedzi. Zawsze tłumaczy co będzie robić w danym momencie, proponuje różne rozwiązania, odpowiada obszernie na zadane pytania. Polecam całym sercem jeśli szukacie stomatologa z powołania.
Poradnia Zdrowia Psychicznego
Pl. Wolności 1, Sobótka
Sobótka
Polecam p. Monikę, która wyleczyła mi i mojemu dziecku zęby. Byłam razem z córką u p. Moniki już 4 wizyty i jestem gotowa polecić. Dziecko nawet samo pyta "pójdździemy do pani doktor zobaczyć czy wszystko jest dobrze z ząbkami?" :)
Centrum Stomatologiczne Bema 4 Sp. z o.o.
Bema 4/2
Gdynia
Bardzo delikatna stomatolog, uprzejma i zawsze uśmiechnięta. Przestałam bać się dentystów ;) Zęby wyleczone, uzupełnione braki bez żadnych komplikacji. Takich lekarzy ze świecą szukać.