Z całego serca polecam. Prowadzę ciążę u innego lekarza ze względu na sytuację finansową. Doktor Lis przyjął mnie w krótkim terminie, ponieważ niepokoiłam się moja zaawansowana ciążą. Na wszystko dostałam wytłumaczenie, z wizyty wyszłam zadowolona i spokojna o siebie i o dziecko. Polecam każdej kobiecie.
NZOZ SilverMed
Srebrna 15
Ruda Śląska
Zawsze uprzejma, kompetentna i godna zaufania. Prowadziła moje dwie ciąże i z czystym sumieniem mogą ją polecić innym pacjentkom.
NZOZ "Centrum Diagnostyki Obrazowej Jelenia Góra"
ulica Bankowa 5/7
Jelenia Góra
Bardzo miła i profesjonalna wizyta. Pani Marlena zdiagnozowała mnie i zaleciła dalsze badania. A to wszystko w bardzo dobrej atmosferze. Zdecydowanie polecam.
Martomedica Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Ryżowa 9
Trafiłam do Pani doktor ok. roku temu, przypadkiem i z wielkim bólem zęba, okazało się, że niezbędne jest leczenia kanałowe. Pani Doktor ujęła mnie nie tylko swoją fachowością, ale też niepotykanie ciepłym podejściem do pacjenta. Wszystko mi wytłumaczyła, co jak, i po co, przy okazji udzieliła kilku wskazówek dot. reszty mojego uzębienia, które no niestety, nie było za bardzo zadbane. Ta przypadkowa wizyta sprawiła, że zostałam wierną pacjentką Pani doktor …
ulica Dworcowa 9
Stargard Szczeciński
Tylko i wyłącznie dr Rawicki! Pełen profesjonalizm, miły, uprzejmy, dokładny pomimo mega kolejek na poczekalni czułam się zaopiekowana nie czuć presji czasu. Do tego bardzo przyjazna atmosfera w gabinecie sprawia że chce się wracać. Zarówno na NFZ jak i prywatnie wizyta na najwyższym poziomie. Dr przywrócił mi piękny uśmiech, który był moim marzeniem od lat! Polecam z całego serca!
Szpital Powiatowy w Limanowej
Józefa Piłsudskiego 61
Limanowa
Polecam. Doktor Wojas jest świetnym profesjonalistą z empatycznym i uprzejmym podejściem do pacjenta.
Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14
Jestem przede wszystkim zachwycona tym,że Pan doktor rozmawia a nie prowadzi monolog.Wizyta przebiega w świetnej atmosferze.Co prawda ciągle obowiązują maseczki ale śmiejące się oczy pana doktora sprawiają, że człowiek nie jest spięty🙂
Szpital Wojewódzki, Oddział Chirurgii Dziecięcej
ul. Chałubińskiego 7
Koszalin
Pani doktor przemiła, bardzoooo dobrze tłumaczy podczas badania, super opis wyników, polecam, oby więcej było takich lekarzy
Jestem pacjentką Pani Doktor w POZ. Pani doktor bardzo dokładnie przeanalizowała zgłaszane objawy, skierowała na odpowiednie badania i do specjalistów. Wykazała się dociekliwością, ponieważ wszystkie moje choroby dają podobne objawy. Od 2 lat odzyskałam chęć do życia. Wiedza, kultura, empatia i ciepły uśmiech naprawdę dodają sił. Dziękuję bardzo.
Karkonoskie Centrum Medyczne
al. Bankowa 5 lok. 7
Jelenia Góra
Jest przemiłą panią doktor godną polecenia, ma cudowne podejście do dzieci, dokładnie tłumaczy mamie na czym choroba polega, wspiera, dodaje otuchy,bada dziecko również bardzo dokładnie, odpowiada na wszystkie zadane pytania naprawdę wyczerpująco,życzyć swoim dzieciom tylko takich lekarzy na swojej drodze.
prywatny gabinet lekarski
osiedle parkowe 10
Czarnków
Lekarz, który bardzo mi pomógł. Swoimi zaleceniami I poradami uchronił mnie od poważnych powikłań chorobowych za co bardzo dziękuję Panu Doktorowi. Nie jestem kompetentny w ocenie ale uwazam , że posiada bardzo dużą wiedzę medyczną o czym świadczy skuteczność leczenia moich skomplikowanych dolegliwości. Pomimo mojego podeszlego wieku dzięki systematycznej opiece czuję się bezpieczny. Serdecznie dziękuję Panie Doktorze.
Specjalistyczna Praktyka Ginekologiczno-Położnicza ul.Chorwacka 4
ul.Chorwacka 4
do dr Gosztyły trafiłam z polecenia mojej przyjaciółki, której dr prowadził ciążę. Straciłam poprzednią ciążę gdyż za wcześnie rozwarła się szyjka. Dzięki wspaniałej i profesjonalnej opiece oraz umiejętności wzbudzenia zaufania udało nam się tym razem donosić ciążę i teraz już po porodzie we dwójkę pragnę podziękować Panu dr Gosztyle za wszystko. Będę Pana polecać wszystkim pacjentkom. Gorąco pozdrawiam. Justyna
Kościelna 39
Gryfino
Usuwałam u pana Patryka dwa zęby, a korzenie miałam "pozawijane" tak że nie było to łatwe zadanie ale dla tego doktora to pestka :), kilka minut i po sprawie. Jest uprzejmy i umie uspokoić pacjenta. Zawsze uśmiechnięty i zna się na tym co robi. Polecam wszystkim.
Lekarz jak najbardziej godny polecenia, tanio i bardzo profesjonalnie leczy zęby. Przy tym bardzo uprzejmy i potrafi odpowiedzieć nawet na najbardziej wyczerpujące pytania pacjentów z dziedziny, którą się zajmuje. Za leczenie 3 kanałów plus plomba zapłaciłam 170zł więc to są grosze w porównaniu z innymi zakładami. bardzo ważne także jest to , że wszystko odbywa się bez stresu i bólu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,KARDIOCENTRUM" - filia w Chełmie
Szymanowskiego 1
Chełm
Najlepszy lekarz od wielu lat. Niejednokrotnie "specjaliści" nie potrafili postawić trafnej diagnozy i kto bezbłędnie to zrobił? Tylko Dr Paweł, żaden inny. Dziękujemy!