lekarz Elżbieta Bronisz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej REKOL - MED Filia 02-904 Warszawa ul.Bernardyńska 3
Bernardyńska 3

Nigdy nie widziałam tak dokładnie, wnikliwie przeprowadzonego wywiadu i badania. Pani doktor ma ogromną wiedzę, a do tego bez problemu potrafi nawiązać kontakt z pacjentem. Wiemy co mamy dalej robić, a z wizyty wyszliśmy naprawdę uskrzydleni 🙂 bardzo polecam Panią doktor i dziękuję w imieniu swoim i taty 🙂

lekarz Paweł Dzięcielski

Wyszyńskiego Stefana 3/9
75-062 Koszalin

Najlepszy lekarz na świecie. Podejście, wiedza i empatia jaką Pan Paweł posiada przerasta oczekiwania. Jedyna osoba, która z niemożliwego robi możliwe. Najpierw robi wszystkie wyniki dopiero później zaczyna leczyć. Nie przepisuje niepotrzebnych leków. Polecam z całego serca. Wspaniały lekarz, a co jest niespotykane to jest w tym cudownym człowiekiem.
Opinia dodana przez: Eleonora
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg ogólny
                                       dr n. med. Jacek Jan Waligóra

dr n. med. Jacek Jan Waligóra

Chirurg ogólny, Flebolog

Nikamed Centrum Zdrowia
Nowowiejska 6 lok. 9

Doktor J.J. Waligóra to wysokiej klasy profesjonalista o wielkiej wiedzy medycznej. Skupiony poświęca pacjentowi dużo czasu na omówienie jego problemu zdrowotnego i zaleca najlepszą metodę leczenia. Jest zainteresowany całym procesem dochodzenia do zdrowia pacjenta. Jest lekarzem z wielką pasją, pełen empatii . To lekarz z wysoką kulturą osobistą /trudno spotkać drugiego takiego człowieka/ To lekarz który angażuje nie tylko ręce ale i serce no i oczywiście czas. Doznałam tych zalet …

dr n. med. Janusz Korytowski

Chraplewo 69
64-316 Kuślin

Lekarz z powołania i na pewno z przeogromną wiedzą :). Serdecznie polecam. Jedyny mankament to że we Wrześni nie przyjmuje popołudniu i trzeba cały czas brać wolne z pracy :/ (pracuję w poznaniu)
Opinia dodana przez: Paulina

dr n. med. Andrzej Filipiak

przychodnia Bełchatów
Czapliniecka 93/95
97-400 Bełchatów

Pan doktor to świetny specjalista. Ponad 10 lat temu, kiedy był ordynatorem w szpitalu, zapewnił mi doskonałą opiekę po kiepskim podejściu lekarzy z Neurochirurgii i tylko dzięki niemu i jego zespołowi w ciągu miesiąca wyleczyłam porażenie nerwu twarzowego, które mi, wówczas bardzo młodej dziewczynie, mogło poważnie skomplikować życie. Dr Filipiak to niezwykle sympatyczny człowiek, który podchodzi do każdego pacjenta indywidualnie. Wszystko dokładnie tłumaczy, informując też o ryzyku. Zaryzykowaliśmy i udało …

lekarz Paweł Zawiślan

Lekarz rodzinny

Mietniów 34
32-020 Wieliczka

Pan doktor Paweł Zawiślan jest bardzo zaangażowany i poświęca dużo czasu pacjentowi.Wykonał szczegółową diagnozę i badanie, wszystko dokładnie wyjaśnił. Jest bardzo kompetentny i empatyczny. Miły i profesjonalny. Jestem bardzo zadowolona z wizyt u mojego rodzinnego lekarza. Czułam się komfortowo i pewnie podczas każdej wizyty. Polecam .

lekarz Małgorzata Bocianiak

os. Zachód A 2e
73-110 Stargard Szczeciński

Pani doktor jest absolutnym zaprzeczeniem stereotypowego polskiego lekarza. Miła, angażuje się w swoją pracę. Jedyne zastrzeżenie mam co do czasu wizyty, ale patrząc na kolejki i górę papierów do wypełnienia jestem świadomy, że to nie jej wina.
Opinia dodana przez: Jan

dr n. med. Krzysztof Szmatłoch

NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a

Jest to pierwszy lekarz, który pytał i chciał wysłuchać wykorzystując moje odczucia do postawienia diagnozy. Wytłumaczył jasno i prostym językiem wszystko to, co w tym momęcie mogłam zrozumieć. Z gabinet wyszłam spokojna choć diagnoza była pesymistyczna. Dziękuję bardzo, że nie zostałam potraktowana jak przypadek. Po prostu widział we mnie człowieka. Raz jeszcze dziękuję. Pozdrawiam Pana Doktora. P.S. Była to moja pierwsza wizyta, nie ostatnia, cieszę się, że trafiłam do tego …

lekarz Elżbieta Gaj

Radłowska 27a
88-170 Pakość

Bardzo polecam Panią doktor. Prowadzi dwójkę moich przedszkolaków od urodzenia i zawsze jestem zadowolona z metod leczenia i z kontaktu z rodzicem oraz małym pacjentem. Nie faszeruje dzieci na oślep antybiotykami, dodatkowo nigdy nie zdarzyło się abyśmy nie zostali przyjęci. Lekarz dostępny zawsze, nawet w weekendy i święta w gabinecie prywatnym, co pozwoliło nam uniknąć czekania na SORze w przypadku nagłego pogorszenia.

lekarz Stanisława Szcześniak-Mazur

Staszica 34 lok. 6
26-600 Radom

Pani doktor nie aplikuje antybiotyku a dzień dobry stara się zaradzic innymi sposobami.polecam fachowość gwarantowana.
Opinia dodana przez: Robert

dr n. med. Małgorzata Szumera

Cumowników 34

Lekarka, która ma ogromną wiedzę i dużo serca dla pacjentów. Jest kompetentna, rzeczowa i lubi dzieci :)

lekarz Alicja Jarema

Reumatolog

Mickiewicza 9
36-200 Brzozów

Byłem u wielu Reumatologów w okolicy, albo odsyłany z kwitkiem albo u takich co tylko doić z kasy chcieli. Żaden mi jednak nie pomógł. Pani doktor poświęciła mi czas, wytłumaczyła, że przyczyną leży w źródle innej choroby, uzyskałem kompleksowe informacje nie tylko na temat dlaczego mnie boli co i o chorobie na którą się leczyłem u innego specjalisty. Powiedziała że chodzenie po Reumatologach to strata czasu w tym przypadku i …
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Marcin Dudzic

Przychodnia Medycyny Rodzinnej
Bytomska 5
41-600 Świętochłowice

Lekarz z powolania! Cierpliwy, rzetelny i bardzo kompetentny. Az zal ze po przeprowadzce za granice nie moge juz sie u niego leczyc.
Opinia dodana przez: zofia

lekarz Ewa Socha

Internista, Pulmonolog

latawiec
Śląska Westerplatte 53
58-100 Świdnica

Byłam z mężem na wizycie10.10.24 u Pani doktor. Podejście Pani doktor do pacjenta jest pełne zaangażowania,zrozumienia i profesjonalnego podejścia. Z serca Polecam
Opinia dodana przez: Grażyna

Tomasz Czechowicz

ulica Mościckiego 158
33-100 Tarnów

Ten super lekarz ma za sobą trudne usuwanie ósemki, ale to profesjonalista i do tego bardzo sympatyczny. Razem a Panią asystentka stanowią zgrany zespół i robią dobrą atmosferę. Polecam.
Opinia dodana przez: Kinga

dr n. med. Dorota Wojda

Ortodonta, Stomatolog

Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Stefana Grota-Roweckiego 2a

Pani Dorota jest przesympatyczną osobą i wspaniałym Lekarzem! Leczę sie ponad rok ortodontycznie i jestem bardzo zadowolona. Widzę postępy w leczeniu i liczę na dobry wynik końcowy. Znakomite podejście do klienta, zero pazerności, zaangażowanie i życzliwość to cechuje lekarza Dorotę Wojde!. Bardzo Polecam Panią Doktor wszystkim pragnącym otrzymać fachową i rzetelną pomoc!
Opinia dodana przez: Inna

lekarz Maria Łyszczak

Foniatra, Laryngolog

Gabinet Laryngologiczno-Foniatryczny
Wrocław, ul. Gajowa 23

Rzadko spotyka się tak ofiarnego i kompetentnego lekarza zwłaszcza w publicznej służbie zdrowia.

lekarz Miłosz Matuszczak

Ginekolog położnik, Ginekolog

63-300 Pleszew

Lekarz z ogromną empatią, kompetencjami. Specjalista, który oprócz profesjonalnego podejścia wzbudza zaufanie i spokój. Bardzo dobry operator, bardzo wnikliwy doktor z holistycznym podejsciem do pacjenta. Jestem zadowolona i wdzięczna, że to właśnie do tego doktora trafiłam.
Opinia dodana przez: Mirosława

Grzegorz Miler

Zespół Zakładów i Poradni
Dr A. Jagalskiego 10
84-200 Wejherowo

Gdyby wszyscy lekarze tak zajmowali się pacjentami to nie musielibyśmy narzekać na służbę zdrowia.

dr Andrzej Bartczak

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Stanisława Staszica 3
96-500 Sochaczew

Zdecydowanie najlepszy ortopeda z jakim się zetknąłem, a kłopotów ze zdrowiem mam sporo (kolana, kręgosłup) zdecydowanie polecam. Do niedawna przyjmował w przychodni lekarskiej WAT w Warszawie i jak wielki smutek mnie dopadł, gdy dowiedziałem się, że już tam nie pracuje. Wielka strata dla tych pacjentów. Lekarz który wykazuje więcej niż tylko sam wywiad z chorym. ON tej choroby szuka, znajduje i skutecznie leczy. Zyczeniem moim byłoby gdyby otaczali mnie tylko …
Opinia dodana przez: Zbigniew Błachowicz