ulica Tartaczna 7
Krotoszyn
Bardzo polecam tego lekarza. Pan doktor sympatyczny, delikatny i kompetentny. Lekarz z powołania :)
Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4
Z całego serca polecam dr. P.Raka specjalista jakich mało! Wizyty przebiegały w miłej atmosferze, można było odczuć zainteresowanie pacjentem i życzliwość. Cały personel w poradni chirurgicznej w Kłodzku bardzo profesjonalny. Dziękuję bardzo! Polecam !!!!!
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Inteligentny, błyskotliwy, z poczuciem humoru. Leczy uśmiechem, a taką terapię najbardziej lubię i cenię.
Stomatologia Medicover Wrocław Nabycińska
Nabycińska 2
Z całego serca polecam Panią doktor Maje przemiłe podejście profesjonalizm i mnóstwo cierpliwości do trudnych pacjentów. Żabki wyleczone na najwyższym poziomie
Polecam wizyty lekarz spełniający najwyższe standardy pod każdym względem , każdy kto opuszcza gabinet Pani doktor wie wszystko na temat swojej choroby oraz jej rokowaniach i sposobie leczenia , same operacje przeprowadzane w sposób perfekcyjny jeśli szukacie Państwo pomocy a dotąd nikt nie potrafił wam pomóc tu się nie zawiedziecie .Wdzięczny pacjent .
Szpital Polski Połczyn-Zdrój Ambulatoryjna Opieka Specjalistyczna
Gwardii Ludowej 5
Połczyn-Zdrój
Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Możliwość konsultacji telefonicznych. po prostu świetny specjalista.
Chirurgia Okulistyczna Wyrzykowski
Milionowa 55
Świetny lekarz, kompetentny i uprzejmy. Duży plus za ogromną cierpliwość.
DR JANKOWSKA TO WSPANIAŁA KOBIETA ,MOJA CÓRKA JĄ UWIELBIA NAWET NIE CHCE SŁYSZEĆ O INNYM LEKARZU.....PANI DOKTOR JEST BARDZO MĄDRYM CZŁOWIEKIEM ,TROSKLIWA BARDZO POMOCNA ZAWSZE DOKŁADNIE ZBADA...TŁUMACZY BARDZO DOKŁADNIE I STARA SIĘ ZROZUMIEĆ RODZICA ,KTÓRY MARTWI SIĘ O WŁASNE DZIECKO.MA OGROMNĄ WIEDZĘ ,A JEJ CUDOWNY UŚMIECH ZAWSZE ZACHĘCA DO WEJŚCIA Z MALUCHEM DO GABINETU.....NAJ NAJ NAJLEPSZA W TCZEWIE I BARDZO CIERPLIWA ,CO SIĘ LICZY I CENI GDY DZIECKO BOI SIĘ …
OPTIMA MEDYCYNA SPÓŁKA AKCYJNA
ulica Ogrodowa 2A
Prudnik
Bardzo dobra, profesjonalna lekarka. Bez pośpiechu, dokładnie przeprowadza badania. Konkretna, dokładnie tłumaczy wszelkie objawy i wskazuje leczenie. Bardzo sympatyczna, pełna empatii osoba. Jestem pacjentką Pani Doktor od lat i darzę ją wielkim zaufaniem.
Lermontowa 14
Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam. Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam.
Akamedik Gdańsk
Marii Skłodowskiej-Curie 5
Lekarz Anioł z cudownym podejściem do pacjenta,rzeczowy,na pewno wysokiej klasy specjalista w swojej dziedzinie,tłumaczy cały proces zabiegu.Bardzo polecam i dziękuję Pani Doktor i jej asystentce🙂jestem po zabiegu mammotomi
lekarz bardzo sympatyczny a przy tym swietny specjalista! bada skrupulatnie i dokladnie, zadaje duzo pytan, zapisuje na recepcie rowniez leki ktore nie sa na recepte by pozniej wykupic te odpowiednie, dzieciom daje naklejki za odwage dzieki czemu sie go nie boją, jestem zadowolony z uslug tego lekarza i polecam z czystym sumieniem.