lekarz Michał Bodnar

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Lekarz bardzo kompetentny. Uprzejmy. Pomocny. Dokładnie tłumaczy co robi w trakcie wizyty. Przy tym jest delikatny co bardzo ważne. Wzbudza zaufanie. Wizyta przebiega w dobrej atmosferze bez skrępowania. Polecam
Opinia dodana przez: Danusia

lekarz Artur Szczepanek

Chirurg ogólny, Wizyty domowe

ulica Tartaczna 7
63-700 Krotoszyn

Bardzo polecam tego lekarza. Pan doktor sympatyczny, delikatny i kompetentny. Lekarz z powołania :)

lekarz Przemysław Rak

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Z całego serca polecam dr. P.Raka specjalista jakich mało! Wizyty przebiegały w miłej atmosferze, można było odczuć zainteresowanie pacjentem i życzliwość. Cały personel w poradni chirurgicznej w Kłodzku bardzo profesjonalny. Dziękuję bardzo! Polecam !!!!!
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       dr n. med. Dariusz Rapa

dr n. med. Dariusz Rapa

Endokrynolog, Ginekolog

Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)

Inteligentny, błyskotliwy, z poczuciem humoru. Leczy uśmiechem, a taką terapię najbardziej lubię i cenię.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Mariusz Pruchniak

Siemieńskiego 73
37-500 Jarosław

Pan Dr prowadzi moją ciążę bliźniaczą. Cieszę się, że do niego trafiłam. Wspaniały lekarz, wszystko dobrze tłumaczy. Polecam wszystkim kobietom

lek. stom. Maja Delewska

Stomatologia Medicover Wrocław Nabycińska
Nabycińska 2

Z całego serca polecam Panią doktor Maje przemiłe podejście profesjonalizm i mnóstwo cierpliwości do trudnych pacjentów. Żabki wyleczone na najwyższym poziomie
Opinia dodana przez: Ania

lekarz Barbara Bortnik

Laryngolog

Wiejska 34 / 2
Oława

Pełny profesjonalizm, super empatia, wielka cierpliwość i dostosowanie się do potrzeb pacjenta, nawet w swoim wolnym czasie. Oby tak wszyscy...
Opinia dodana przez: Mirosław Jakubowski

Aleksandra Popielarz

Międzychodzka 7b lok. 106

Polecam wizyty lekarz spełniający najwyższe standardy pod każdym względem , każdy kto opuszcza gabinet Pani doktor wie wszystko na temat swojej choroby oraz jej rokowaniach i sposobie leczenia , same operacje przeprowadzane w sposób perfekcyjny jeśli szukacie Państwo pomocy a dotąd nikt nie potrafił wam pomóc tu się nie zawiedziecie .Wdzięczny pacjent .

lekarz Jacek Dyk

Szpital Polski Połczyn-Zdrój Ambulatoryjna Opieka Specjalistyczna
Gwardii Ludowej 5
78-320 Połczyn-Zdrój

Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Możliwość konsultacji telefonicznych. po prostu świetny specjalista.

lekarz Zbigniew Wyrzykowski

Chirurgia Okulistyczna Wyrzykowski
Milionowa 55

Świetny lekarz, kompetentny i uprzejmy. Duży plus za ogromną cierpliwość.
Opinia dodana przez: Kolasinski

lekarz Lechosław Namysł

Chirurg onkolog

Kopczyńskiego 14

Szybko rozpoznany problem na skórze. Sprawne chirurgiczne usunięcie. Troskliwy nadzór nad procesem gojenia. Czuje się wieloletnie doświadczenie i kompetencję. Jestem zadowolony iż problem rozwiązany. Polecam
Opinia dodana przez: BO

lekarz Dariusz Houdail

Jelenia 8 / 19

Niespotykana dzisiaj życzliwość i kompetencja. Znakomity lekarz. Gorąco polecam. Jego podejście do pacjenta, stosunek do chorego człowieka dał mi nadzieję, że są prawdziwi lekarze.
Opinia dodana przez: Robert

mgr Paweł Jęcka

Fizjoterapeuta, Rehabilitant

Piłsudskiego 56
Kowal

Super specjalista, fachowiec jakich mało w Polsce. Godny w 100% polecenia. Lekarze z Włocławka do których chodziłem faszerowali mnie lekami a on zdiagnozował i wyleczył na pierwsze wizycie.
Opinia dodana przez: Arkadiusz

lek. dent. Sylwia Chamska

Gospody 5a lok. 6a

a to druga moja ulubienica, bez niej nie zasnę w nocy. Robota wrze, zęby lśniące i błyszczące. Miła, sympatyczna, warta swej ceny.
Opinia dodana przez: Dariusz z Warszawy

Joanna Jankowska

Medica
83-110 Tczew

DR JANKOWSKA TO WSPANIAŁA KOBIETA ,MOJA CÓRKA JĄ UWIELBIA NAWET NIE CHCE SŁYSZEĆ O INNYM LEKARZU.....PANI DOKTOR JEST BARDZO MĄDRYM CZŁOWIEKIEM ,TROSKLIWA BARDZO POMOCNA ZAWSZE DOKŁADNIE ZBADA...TŁUMACZY BARDZO DOKŁADNIE I STARA SIĘ ZROZUMIEĆ RODZICA ,KTÓRY MARTWI SIĘ O WŁASNE DZIECKO.MA OGROMNĄ WIEDZĘ ,A JEJ CUDOWNY UŚMIECH ZAWSZE ZACHĘCA DO WEJŚCIA Z MALUCHEM DO GABINETU.....NAJ NAJ NAJLEPSZA W TCZEWIE I BARDZO CIERPLIWA ,CO SIĘ LICZY I CENI GDY DZIECKO BOI SIĘ …

Bogusława Szlęzak

Ginekolog

OPTIMA MEDYCYNA SPÓŁKA AKCYJNA
ulica Ogrodowa 2A
48-200 Prudnik

Bardzo dobra, profesjonalna lekarka. Bez pośpiechu, dokładnie przeprowadza badania. Konkretna, dokładnie tłumaczy wszelkie objawy i wskazuje leczenie. Bardzo sympatyczna, pełna empatii osoba. Jestem pacjentką Pani Doktor od lat i darzę ją wielkim zaufaniem.

dr n. med. Anna Wasik-Olejnik

Internista, Nefrolog

Lermontowa 14

Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam. Oby każdy lekarz tak podchodził do pacjenta jak Pani Doktor. Polecam.
Opinia dodana przez: Justyna
Bardzo fachowa i miła obsługa. Leczony przez panią dr czuje się bezpiecznie. Trafne diagnozy i fenomenalne połączenie medycyny konwencjonalnej z naturalną-tego nie znajdziecie u innego lekarza. Polecam!

lekarz Małgorzata Kanas

Radiolog

Akamedik Gdańsk
Marii Skłodowskiej-Curie 5

Lekarz Anioł z cudownym podejściem do pacjenta,rzeczowy,na pewno wysokiej klasy specjalista w swojej dziedzinie,tłumaczy cały proces zabiegu.Bardzo polecam i dziękuję Pani Doktor i jej asystentce🙂jestem po zabiegu mammotomi
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Michał Ożdziński

Laryngolog

Enel-Med
ul. Grunwaldzka 163

lekarz bardzo sympatyczny a przy tym swietny specjalista! bada skrupulatnie i dokladnie, zadaje duzo pytan, zapisuje na recepcie rowniez leki ktore nie sa na recepte by pozniej wykupic te odpowiednie, dzieciom daje naklejki za odwage dzieki czemu sie go nie boją, jestem zadowolony z uslug tego lekarza i polecam z czystym sumieniem.