Diabetolog
                                       lek. med. Edyta Sekuła

lek. med. Edyta Sekuła

Diabetolog, Dietetyk

Obawialam sie, ze efektow nie bedzie, jak przy kazdej poprzedniej diecie. A tu... Pierwsze 7 kilo za nami, a będzie i dwa razy tyle! Bardzo polecam tą Panią :)
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Małgorzata Hebel

Internista, Pulmonolog

Spółdzielnia Pracy Lekarzy Specjalistów "MEDICUS"
pl. Zwycięstwa 1

Bardzo dobry , kompetentny lekarz, Leczę się u Pani Hebel od wielu lat na rzadką chorobę ( sarkoidoza)
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Aleksander Wojtczak

ul. Tytusa Chałubińskiego 26
75-581 Koszalin

Wspaniały lekarz, empatyczny, wszystko wytłumaczy.Widać, że to lekarz z powołania a nie aby odhaczyć kolejnego pacjenta na NFZ. Jestem bardzo zadowolona, fachowiec w swojej dziedzinie i Cudowny człowiek.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Michał Pyda

CMS - Szpital
Zwrotnicza 11G
41-807 Zabrze

Pan Doktor Pyda to najlepszy lekarz,jakiego znam. Przed dwoma laty operował mi kolano, we wrześniu b.r. stopę. Uwolnił mnie od bólu i umożliwił normalne funkcjonowanie. Bardzo szybko wróciłam do pracy.Mam do Pana Doktora 100% zaufanie. Polecam każdemu, kto szuka empatycznego człowieka i znakomitego specjalisty.
Opinia dodana przez: Aldona

lekarz Bogusława Zelwiańska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

ulica Kustronia 72

Witam jak mozna dostac kontakt do Pani Doktor? Czy mozna sie umowic na teleporade? Czy mozna umowic wizyte domowa?
Opinia dodana przez: Łukasz

lekarz Teresa Gliśnik-Wardas

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Axis" Sp. z o. o.
Górnośląska 140B
44-270 Rybnik

Bardzo zaangażowana pani doktor. Dwa razy skutecznie wyprowadziła mnie z choroby. Konkretna i rzeczowa, a przy tym życzliwa. Bardzo żałuję, że od 02.01.2024 już nie przyjmuje w Żorach w Eskulapie.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Beata Bakalarz

Wojewódzka Przychodnia Specjalistyczna Szpitala w Czerwonej Górze
JAGIELLOŃSKA 72
25-734 Kielce

Polecam Panią Doktor Bakalarz. Bardzo dobry lekarz A przede wszystkim człowiek pełen empatii i zrozumienia.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Wojciech Adamski

NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
64-300 Nowy Tomyśl

Pan doktor jest profesjonalista w swoim zawodzie. Bardzo dokladnie wykonuje badania, jest kulturalnym i sympatycznym lekarzem. Polecam Pana Adamskiego kazdemu z osobna.
Opinia dodana przez: Monia

lekarz Joanna Łaszkiewicz

Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy "ESKULAP"
ulica dr Ireny Białówny 9/1
15-453 Białystok

Jeden z lepszych lekarzy, w razie potrzeby polecam z całego serca. Pani lekarz wszystko wytłumaczyła dokładnie i na każde pytanie odpowiedziała zrozumiale. 5/5
Opinia dodana przez: Iwona
Bardzo sie bałam zabiegu leserowego usunięcia żylaków, ale Pan Doktor oraz jego personel uczestniczący w zabiegu było barddzo życzliwi, Pan Doktor jest bardzo delikatny, uśmiechnięty a przede wszystkim kompetentny. Polecam całym sercem, Dziękuje:)
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Ewa Knura

Rymera 301G
44314 Wodzisław Śląski

Pani doktor przesympatyczna kobieta wszystko wytłumaczyła pacjentowi odpowiada na wszystkie pytania ,ma czas dla chorego serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Aleksandra
{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       lek. med. Iwona Wicher-Mulica

lek. med. Iwona Wicher-Mulica

Internista, Reumatolog

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Wizyta w Luxmedzie w ramach pakietu. Potwierdzam poprzednią opinię. Trafiłem do Pani Doktror jako specjalistki od reumatologii. Wywiad dokładny łącznie z wczytaniem się w historię moich wcześniejszych dolegliwości związanych z kręgosłupem. Przekaz zrozumiały dla pacjenta- laika, który niekoniecznie zna się na nomenklaturze medycznej. Zostały zlecone badania by wyeliminować przypuszczenia, a opierać się na konkretach. Kolejną dla mnie bardzo zaskakującą rzeczą był telefon od Pani doktor zaraz po pierwszych badaniach labolatoryjnych …

lekarz Beata Dymińska

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Serocku - przychodnia
Antoniego i Apoloniusza Kędzierskich 2
05-140 Serock

Ogromne podziękowania dla Pani Doktor Beaty za okazaną pomoc dla mojej chorej Mamy. Lekarz z powołania. Ogromne zaangażowanie w chorobę pacjentki. Serocka Przychodnia może być dumna że ma w swoim gronie taką osobę - altruistkę.
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Dagmara Marańska

Grunwaldzka 13 (Rodzinne Centrum Zdrowia)
05-402 Otwock

Byłam na wizycie z synem lat 13.Pierwszy raz był tak kompleksowo zbadany,obejrzany.Pani doktor wszystko wytłumaczyła.Polecam razem z synem,który czuł się bardzo komfortowo na wizycie.
Opinia dodana przez: Dagmara

lekarz Zbigniew Mateusiak

Zawiszy Czarnego 95

Bardzo fajny lekarz. Widać że ma dużą wiedzę,stara się pomóc. Na wizycie jest bardzo uprzejmy i słucha pacjenta. Do takich lekarzy można chodzić. Polecam
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Beata Juchno-Janus

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Kardiologia Nowa Sól"
1 Maja 24c/3
67-100 Nowa Sól

Wspaniały kardiolog. Podejście do pacjenta i ogromna wiedza z dziedziny kardiologii to domena Pani Doktor. Bardzo dziękujemy za empatyczność i szacunek wobec pacjenta. Jesteśmy bardzo wdzięczni za ratowanie życia, życzmy wszystkiego dobrego Pani Doktor. Wdzięczni Pacjenci.

lekarz Katarzyna Cieślak

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Rzeszów
Witolda 6B
35-302 Rzeszów

Pani doktor jest mądra, ciepłą, empatyczną osobą. Na spokojnie wytłumaczy i wysłucha. Niezwykle cierpliwa i ze wspaniałym podejściem do dzieci. Ginekolog godny poświęcenia. Cieszę się, że trafiłyśmy na Panią Doktor.
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Katarzyna Malinowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SKIM Gabinety Stomatologiczne FILIA 4
Romana Dmowskiego 9

Polecam, najlepszy lekarz - stomatolog jakiego wżyciu miałem przyjemność spotkać. Doświadczenie i profesjonalizm, kompetencja i empatia.
Opinia dodana przez: maciej

lekarz Agnieszka Lew-Mirska

Mołdawska 7A/280

Pani Doktor Agnieszka jest Aniołem , którym można zaufać Zna się na rzeczy zawsze doradzi pomoże nie tylko w kwestii samego zabiegu z medycyny estetycznej ale także pielęgnacji i poprawy kondycji skóry. Można liczyć na stały kontakt po wykonanym zabiegu tylko do Pani Doktor mam pełne zaufanie i zawsze wolę poczekać dłużej ale nie mieć żadnych obaw . Bardzo sympatyczna i delikatna. Zawszę wracam . Fachowo wykonane zabiegi bardzo polecam
Opinia dodana przez: kamila
{'id': 36027, 'name': 'Gdynia'} Urolog
                                       dr n. med. Joanna Bagińska

dr n. med. Joanna Bagińska

Urolog

Medicorum Centrum Zdrowia
ul. Płk. Stanisława Dąbka 338
Gdynia

Pani Doktor - Bardzo Dziękuję!!!! Byłem w sumie u pięciu specjalistów, dopiero Pani była w stanie postawić diagnozę i pomóc. Szacunek. Życzę każdemu spotkania tylko takich lekarzy. Marek.
Opinia dodana przez: Marek