Centrum Stomatologii Kopernik w Poznaniu
już NIE PRACUJE!!!!!!!!!!!!!!
Odnalazłem Panią doktor poprzez google - w poprzedniej przychodni nie chcieli dać namiarów na nowy gabinet. Było to dla mnie ważne bo zaufałem temu lekarzowi i po raz kolejny nie zawiodłem się :-) POLECAM. Maciej P.
Turkot Barbara. Gabinet stomatologiczny
Grochowska 14F
bardzo, bardzo fachowa pomoc. nie naciąga na niepotrzebne koszty zbyt częstych wizyt i super podejście do dzieci. polecam.
Prywatny Gabinet Lekarski Teresa Dłubak-Rowińska Pediatra
Jagiellońska 29
Krapkowice
Pani doktor wykryła u mojego syna chłoniaka hodgkina,dzięki trafnej diagnozie choroba została wykryta we wczesnym stadium i jesteśmy już po zakończonym leczeniu. Dr Rowińska jest najlepszym lekarzem i bardzo ją polecam.
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
W miesiącu sierpniu 2020 roku przeszedłem operację serca, którą przeprowadził dr Tomasz Myrdko. Po dwóch miesiącach wszystko jest w porządku. Dr Myrdko to wspaniały kardiochirurg, kompetentny, niezwykle empatyczny i uprzejmy. Dziękuję Panu Doktorowi za bezinteresowną opiekę pooperacyjną i życzę dalszych sukcesów zawodowych. Pacjentom życzę w razie potrzeby spotkania właśnie takiego lekarza.
WIA-MED
Łukasińskiego 15 lok. 1
Świdnica
Pani doktor uprzejma, kompetentna. Godna polecenia. Zawsze wytłumaczy, co i jak wygląda.
www.ziebinski.com
Kilińskiego 7 lok. 6
Częstochowa
Z całego serca polecam Pana Doktora Włodzimierza Makucha. To nie tylko wybitny lekarz, ale przede wszystkim człowiek o ogromnym sercu. Pan Doktor Makuch jest lekarzem z prawdziwego powołania, co widać w każdym aspekcie jego pracy. Zawsze stawia pacjenta na pierwszym miejscu i autentycznie zależy mu na tym, by pomóc. Niezależnie od tego, czy wizyta odbywa się prywatnie, czy w ramach NFZ, Pan Doktor traktuje każdego z równą troską i zaangażowaniem. …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Magnoliowa"
ulica Magnoliowa 2
Lublin
Ogólnie - bardzo dobry lekarz. Kompetentny, uprzejmy z podejściem do dziecka a wizyta przebiega sprawnie.
Zachodniopomorski Instytut Psychoterapii
Królowej Korony Polskiej 26/1, 1A
Pan doktor nadzorował mnie po wyjściu ze szpitala psychiatrycznego z problemami psychotycznymi po użyciu narkotyków. Bardzo zaangażowany w pacjenta, chcący pomóc, sympatyczny i z dużą wiedzą psychiatryczną. Wielkie dzięki dla niego że to on właśnie prowadził moją farmakoterapię.
Agnieszka Suwada Całus Prywatna Praktyka Psychologiczna
ul. Łukasiewicza 4/15
Oświęcim
Pani Agnieszka była już ostatnią osobą, do której zwróciłem się o pomoc. Natomiast pierwszą, która pomogła zdiagnozować odpowiednio problemy i poprowadzić cały proces terapii aż do szczęśliwego zakończenia. Choć trwało to u mnie dobrych kilka lat. Terapię zaczęła ze mną gdy nie radziłem sobie nawet z wyjściem z domu, byłem bez pracy i znajomych. Czułem, że nic dobrego już mnie nie spotka. Na szczęście z pomocą pani psycholog udało mi …
jak najwięcej takich lekarzy.nie ważne czy idziesz do pani doktor za kasę czy też na kasę to nie ma różnicy (wiem bo korzystałam z obu form)jest lekarzem jak to ja nazywam naprawdę z powołania i to z prawdziwego powołania-szkoda,że takich lekarzy jest tak mało.podejście do małych pacjentów to nie jeden pediatra może jej pozazdrość.bardzo szkoda tylko,że tak trudno dostać się na wizytę
Katedra i Klinika Pediatrii Hematologii i Onkologii
Bydgoszcz
BARDZO SYMPATYCZNA PANI DOKTOR GODNA POLECENIA BYŁAM Z CÓRKĄ PIERWSZY RAZ U NIEJ I NIE MOGĘ POWIEDZIEC ZŁEGO SŁOWA GODNA POLECENIA
Bardzo dobry chirurg i człowiek. Umie rozmawiac z pacjentem o jego problemie i umie wskazac drogę wyjścia nie nakazując niczego. Operację wykonał perfekcyjnie, nie pozwalając mi sie martwic ani cierpiec. Chirurgia w szpitalu w Oleśnicy - tylko korzystac i cieszyc się, że mamy taki szpital i takiego lekarza w zasięgu ręki .
Laboratorium Analityczne
Bolesławiec
Bolesławiec
Powiedzieć o dr. Ziółkowskim, ze jest dobrym specjalistą to jak nie powiedzieć nic. Latami trafialiśmy od lekarza do lekarza z mężem w staraniach o dziecko, a dr Ziółkowski już na pierwszej wizycie zlecil wykonanie badań, ktorych nie zalecono nam przez 8 lat przy bardzo obciążonym wywiadzie połozniczym. Czujny specjalista, wnikliwy, znajdujący rozwiązania i jasno tlumaczący wszystko po drodze, zapobiegawczy. Poświęca tyle czasu ile należy, by pacjent wyszedl pewien informacji, ktore …
Szpital Bielański
Cegłowska 80
Miałam podejrzenie nadczynności tarczycy, które inni lekarze chcieli leczyć od razu hormonalnie. Do tego dość sporego guzka na tarczycy, ktory podobno trzeba było wyciąć jak najszybciej. Poszłam do Pani dr po tych wszystkich rewelacjach, wiedząc że ma też duże doświadczenie szpitalne, więc zapewne dużo przypadków tzw ciężkich. Stwierdziła, że nie jest to nic strasznego, że trzeba obserwować, a ze względu na fakt, że jeszcze nie mam dzieci lepiej zachować tarczyce …
Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
Perłowa, 9
Wyszków
Bardzo dobra Pani Dr. w Wyszkowie. Pani doktor ma rewelacyjne podejście do dzieci, a rodzicom wszystko dokładnie tłumaczy. Zawsze jest miła i uprzejma. Polecam.
Humana Medica Omeda, Przychodnia Lekarska
Bema 2, Fabryczna 39
Białystok
Lekarz z dużym poczuciem humoru, dobre podejście do pacjenta. Minus- dosyć długie kolejki. Mimo wszystko szczerze polecam