lekarz Wieńczysław Kaźmierczak

Szpital
Mickiewicza 16
99-200 Poddębice

Profesjonalista, konkretny lekarz i do tego z poczuciem humoru. Rzetelnie wyjaśnił wszystkie moje wątpliwości dot. zażywania leku i dzięki temu bardzo mi pomógł, polecam z czystym sercem.
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Daria Dranka-Bojarowska

Zięba Clinic
ul. Kościuszki 255A

Z całego serca dziękuję Pani doktor Darii i polecam każdemu. Pani doktor jest cudotwórcą, zoperowała mi olbrzymią przepuklinę , podjęła się ciężkiego zadania, którego nikt w Polsce nie chciał się podjąć. Przeszłam wcześniej 6 operacji, Pani doktor naprawiła szajs, który zostawili w moim brzuchu inni lekarze. Dała mi szanse na nowe, lepsze życie, dała mi motywację i uratowała mój stan fizyczny i emocjonalny. Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm, opiekę, empatię …
{'id': 40647, 'name': 'Bydgoszcz'} Urolog
                                       lekarz Patryk Warsiński

lekarz Patryk Warsiński

Urolog

Centrum Medyczne PESMED
Sułkowskiego 15
85-634 Bydgoszcz

Lekarz idealny , potrzebujemy więcej takich. Kompetentny, godny polecenia,uprzejmy. Zaangażowany w to co robi i zainteresowany każdym pacjentem, nikogo nie odsyła dla każdego znajdzie nawet te skromne a zarazem tak pomocne 5minut. Ja miałam takie swoje 5minut. Dziękuję za nie można powiedzieć że uratowało mi życie. Dziękuję i polecam Doktora .

lekarz Urszula Grzywińska

Gastroenterolog

Piastów 16 (Amika)
62-300 Września

Rewelacyjna lekarka , serdecznie polecam wszystkim Panią Doktor . Przesympatyczna osoba , ciepła , zawsze dokładnie odpowie na pytania .

lekarz Małgorzata Płatek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CORDIALIS"
Sikorskiego 53
56-330 Cieszków

Doktor Płatek godna polecenia lekarka i sympatyczna,sprawnie i na temat opowie bieg zdarzeń przy badaniu.

Ewa Sakowska

Gabinet Lekarski Pediatryczny
1 Maja 26
46-100 Namysłów

Najlepsza Pani doktor na świecie. Super podejście do dzieci. Ogromny zasób wiedzy. Uprzejma i miła. Dziękujemy za pomoc w szybkim powrocie do zdrowia!
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Sabina Zielińska-Kheireddine

Mickiewicza 5
83-300 Kartuzy

Bardzo kompetentna Pani Doktor.. Trafiłam z dzieckiem do szpitala. Nie mówi dużo.. Ale odpowiada na każde pytanie rodzica. Bardzo dokładnie bada., zleca badania. Stawia bardzo dobra diagnozę. Leczenie, które wprowadziła zadziałało od razu.. Ufam Pani Doktor, a to w tych czasach chyba najważniejsze..
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Justyna Kowal

Prywatny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy i USG
Biłgoraj

Interesuje sie pacjentem, miła i rzetelna

lek. dent. Agnieszka Tomczak-Wardęga

Stomatologia zachowawcza

Gabinet Lekarski
Słowiańska 56
62-800 Kalisz

uratowala mi jedynke zlamana jestem bardzo wdzieczna dziekuje pani doktor!!!Polecam z calego serca jest fachowcem

lekarz Leszek Michniewicz

Gabinet Pediatryczny
Włókiennicza 8
59-920 Bogatynia

Dopiero ON jako trzeci z kolei lekarz u którego szukałam pomocy dla 8miesiecznego synka postawił właściwą diagnozę i rozpoczął skuteczne leczenie... Syn miał Astmę Wczesnodziecięcą. Wcześniej 6 razy byłam w Karpaczu-LIPA!!! I 3 razy w zwykłym szpitalu, atak zaczynał się od kaszlu a po 2godz ostry dyżur, przyśpieszona akcja serca, duszność oskrzelowa a następnie niewydolność oddechowa... Syn ma teraz 3lata, od roku nie bierze leków i inhalatora. W okresie letnim …

lek. dent. Marzena Ozimirska

Protetyk, Stomatolog

CENTRUM MEDYCZNE "ZDROWE DZIECKO"
ul. Klonowa 55/33
25-553 Kielce

Pani Doktor jest pasjonatką swojej pracy, bardzo sprawna manualnie, lubi wyzwania, życzliwa i sympatyczna, polecam

Krzysztof Bosko

Czubińskiego 9u lok. 4

Super lekarz odkąd leczę zęby u niego nie boję się dentysty a bylo co robic jak zawitałam do niego po raz pierwszy polecam

lek. dent. Katarzyna Burakiewicz

Waryńskiego 55a
16-300 Augustów

Super doktor, bardzo miła, jestem bardzo zadowolona, zęby wyleczone lata temu, wszystko się trzyma raz musiałam isc na kontrolę do innego gabinetu i usłyszałam że wszystko jest wporządku więc tym bardziej wiem że jest dobrze. Polecam.
Opinia dodana przez: Emilia
Wspaniały specjalista jakich mało godny polecenia dla osób które naprawdę potrzebują pomocy mnie leczy i jestem bardzo zadowolona ponieważ przywraca mnie do życia chociaż wiem że jeszcze długa droga ale dopiero dzięki Panu doktorowi wróciły do mnie chęci do codziennego funkcjonowania

dr n. med. Jerzy Kochan

Chirurg szczękowo twarzowy

Remedium
Bydgoszcz

Moja mama ma 82 lata i od dłuższego czasu choruje na neuralgię nerwu trójdzielnego. Gdy dolegliwości bólowe powracają, Pan Doktor zawsze skutecznie zajmuje się problemem. Z odpowiednią dozą empatii i fachowością szybko uśmierza potworne cierpienie, przywracając mamie radość życia. Życzę każdemu lekarzowi takiego poziomu zaufania do kompetencji, jakim moja mama obdarza Pana Doktora. Najwyższej klasy specjalista. Dziękujemy Panie Doktorze!

Edyta Stącel

Szpital Wojewódzki nr 2
Rzeszów

Chodziłam do pani dr. całą ciążę dokładnie tłumaczyła moje ewentualne wątpliwości. Bardzo miła uprzejma i sympatyczna kobieta. Jestem przekonana że swój zawód wykonuje bardzo profesjonalnie. Pozwoliła mi dzięki swojej osobie uwierzyć że są jeszcze prawdziwi lekarze z powołania. Wielki szacunek i wg mnie lekarz godny polecenia na 100 %
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Ilona Ozimek-Jurkowska

Endokrynolog, Internista

A.B.C." Family Med."Sp.zo.o
Małopolska 11/1
Sopot

Pani doktor życzliwa, przesympatyczna, zawsze poświęca pacjentom dużo czasu. wszystko wytłumaczy, rozwieje wątpliwości polecam naprawdę super lekarz z powolania
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Bogusław Ryfiński

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

ul. Wrzosowa 4
44-144 Żernica

Zabrze, rok 1992. Październik. Dzięki Panu, mój tato cieszył się życiem przez kolejnych 28 lat . By passy w Pana rękach zdziałały cuda niczym skrzydła u Anioła. Dziękuję całemu zespołowi historycznych ,, Bogów,, prof.:Relidze*, Zembali*, Bochenkowi i Panu dr R. Cichoniowi.
Opinia dodana przez: Anet

lekarz Ewelina Skupińska

Lekarz rodzinny, Pediatra

ulica Damrota 21A/2
47-220 Bierawa

Wszystkim rodzicom, którzy szukają dobrego lekarza dziecinnego POLECAM!!! Panią Doktor

lekarz Maria Piotrowska

Endokrynolog, Pediatra

Prażmowskiego 33a/gab. nr 213
26-600 Radom

Polecam serdecznie Panią doktor. Kompetentna, świadomie podejmuje decyzje I ma indywidualne podejście do pacjenta. Zawsze odpowie na każde pytanie i wyjaśni co i jak. Leczę się od kilku lat i nie zmieniłabym na innego lekarza :)