lek. dent. Małgorzata Sys

Bławatna 19
26-600 Radom

Stanowczo polecam!! Pani doktor bardzo uprzejma, delikatna i kompetentna, ze świetnym podejściem do dzieci. Gabinet świeżo po remoncie. Czysto i sterylnie. Polecam szczególnie dla osób które podobnie jak ja obawiają się wizyt u stomatologa.
Opinia dodana przez: Aleksandra

dr Maciej Knapik

Prywatny Gabinet Internistyczny (specjalistyczny)
chocianów
59-140 Lubin

Lekarz , który kocha to co robi.Każdy pacjent jest ważny.Szkoda,że nie pracuje już w szpitalu przy ul.Bema.Pacjenci napewno dużo stracili !

lekarz Wiesław Łukasik

Zakład Opieki Zdrowotnej Lekarza Rodzinnego
Dworcowa 6
67-407 Szlichtyngowa

Lekarz kompetentny, miły, że specjalizacją i ogólnie stara się w swoim zawodzie jak może naprawdę można go polecać i ja polecam gorąco!

lekarz Abdul Zeid

ul. Zacisze 10a
56-210 Wąsosz

Bardzo dobry fachowiec. Miałem operację przepikliny pachwinowej. Polecam Pana doktora. Złote ręce. Profesjonalne podejście, zdecydowanie. Oby więcej takich lekarzy. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Marek z Nowej Soli

lekarz Józef Skorupski

Lekarz rodzinny

Szpital Powiatowy
ul. Jeleniogórska 4, Bolesławiec
59-700 Bolesławiec

Super lekarz znam prawie 30- dziśći lat zawsze trafna diagnoza uczynny i wyrozumiały a do tego bardzo sympatyczny polecam w 100 %.
Opinia dodana przez: Wieslaw
{'id': 21150, 'name': 'Łask'} Internista
                                       lek. med. Tomasz Misztalski

lek. med. Tomasz Misztalski

Internista, Lekarz rodzinny

Columna Medica
Wakacyjna 8
98-100 Łask

Bardzo dobry lekarz. Leczył moich rodziców ponad dwadzieścia lat. Zawsze wykazywał się kompetencją, zrozumieniem i cierpliwością. Gdy rodzice nie mogli już chodzić, wizyty domowe nie były dla Pana doktora problem. Dzięki niemu tato dożył 96 lat, a mama jeszcze więcej. Polecam

lekarz Walery Sienkiel

Przychodnia rehabilitacyjna
al. Józefa Piłsudskiego 1
35-074 Rzeszów

Po poważnych zaniedbaniach w jednej z przemyskich przychodni chirurgicznych trafiłam pod opiekę Pana Doktora Walerego Sienkiel – i był to punkt zwrotny w moim leczeniu. Od marca br. przeszłam dwa zabiegi metodą MICA, każdy przeprowadzony z pełnym profesjonalizmem, precyzją i troską o pacjenta. Pan Doktor Sienkiel postawił trafną diagnozę i jasno przedstawił plan leczenia, który został konsekwentnie zrealizowany. Cały proces odbył się w atmosferze spokoju i zaufania, a efekty przerosły …

lekarz Jacek Jaskółowski

NZOZ ESKULAP Centrum Medyczne
ul. Gabriela Narutowicza 20
06-400 Ciechanów

Świetny lekarz, pełen empatii,profesjonalne podejście do pacjenta. Od chwili zabiegu na oddziale chirurgii urazowo ortopedycznejl,wizyty w poradni urazowo ortopedycznej Specjalistycznego Szpitala Wojewódzkiego w Ciechanowie do zakończenia leczenia prowadził mnie jak ,, dziecko" do żłobka.Lekarz o wielkim sercu ❤️‍🔥.Prostym słowem Panie doktorze Dziękujęęę........🫶 Dzięki Panu jeszcze wierzę w służbę zdrowia. Operacja prawej dłoni 30.09.2024 rok godz.18³⁰.Świetny zespół wykonujący lekarz Marcin Rulka, Pani lekarz Ewelina Wiater i ON dla mnie doktor House …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Przemysław Długosz

Przychodnia
Staffa 10
95-100 Zgierz

Naprawdę fachowiec dużego kalibru, godny zaufania i polecenia. Po operacji wymiary biodra jestem mega zadowolony i wdzięczny . Naprawdę polecam tego lekarza...oby takich więcej
Opinia dodana przez: Mariusz

lekarz Agnieszka Lebelt

4DENT
Radzymińska 2A lok.3A
15-863 Białystok

Bardzo wnikliwa i sympatyczna Pani doktor. Jestem pod wrażeniem podejścia, ta Pani jest nastawiona na współpracę i rozwiązanie problemu. Wyróżnia się na tle innych lekarzy, serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Przemysław Truchan

lekarz Jacek Owczarek

Jodłowa 22
98-100 Łask

Wspaniały człowiek i lekarz... cóż więcej pisać? Gdyby było więcej takich lekarzy, którzy niezależnie czy przyjmują prywatnie czy na NFZ z takim poświęceniem, przejęciem, życzliwością, uwagą i dokładnością przyjmują pacjentów - świat byłby o wiele piękniejszy.

lekarz Agnieszka Przybylska-Wróblewska

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Wspaniały lekarz! Pani doktor dokładnie zapoznała się z historią mojej choroby i wszystko skrupulatnie sobie zanotowała. Po dokładnym badaniu USG i sprawdzeniu wyników badań Pani Doktor poświęciła mi sporo czasu na wyjaśnienia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i serdecznie Panią Doktor polecam.

lekarz Maria Świętojańska

Pulmonolog

Aleja Jana Pawła II 4/113
47-220 Bierawa

Wspaniała i fachowa Pani doktor, pełna empatii i sympatii dla pacjenta, leczyłem się u niej w Poradni Pulmonologicznej w K-K. Bardzo pomocna i życzliwa, tak jak i pani pracująca z nią w Poradni. Polecam!
Opinia dodana przez: J.K

lekarz Jarosław Szułczyński

Kąpielowa 13
86-005 Przyłęki

Bardzo kompetentny i daleki od dawania niepotrzebnego antybiotyków idealna diagnoza po tygodniu bezsensownego leczenia

lekarz Małgorzata Pruchnik-Surówka

Mazowiecka 72
35-324 Rzeszów

pani doktor gosia surówka to najlepszy lekarz na świecie, ma ogromne serce i wielkie pokłady cierpliwości polecam mega super jest pani doktor, slay #najlepiej
Opinia dodana przez: zuzia simoni

lekarz Wojciech Kordas

Internista, Pulmonolog

Przybyszewskiego 7

Życzę każdemu lekarza,jakim jest p,dr Wojciech K.Po pierwszym spotkaniu,wyczuwa się dużo empatii do pacjenta,troskę o zdrowie,szczegółowe wytłumaczenie choroby jak i badań wykonanych.Pan dr.to anioł w białym kitlu,z poświęceniem wykonuje swoją pracę.Mam pełne zaufanie do Niego.

mgr Jarosław Muzykowski

Fizjoterapeuta

M.C.Skłodowskiej 28/12
20-029 Lublin

Pan magister wykazał się dużym zainteresowaniem moim problemem,od wielu lat męczyłem się z bólami kręgosłupa,oczywiście leczenie nie trwało 5 min , poprawa była dopiero po kilku wizytach,ale jak się okazało on jedyny przeprowadził ze mną gruntowny wywiad, który uświadomił mi co robię nie tak w życiu codziennym i nauczył mnie zapobiegać bólom

lek. dent. Lidia Kruczykowska

Chirurg szczękowo twarzowy

ulica Sucha 2/4

Dr Kruczykowska jest lekarzem człowiekiem z powołaniem, Podejście P Dr do pacjenta czyli mnie jest super, mówi do mnie ze zrozumieniem rozstrzyga warianty leczenia czego nie zrobili inni lekarze . Jestem zadowolona że trafiłam na tak wspaniałą kobietę lekarza Polecam Panią Doktor... dziękuję Pani Doktor z całego serca i cieszę się że tak dobrze trafiłam Pozdrawiam serdecznie 🍀 ♥️

lek. stom. Bartłomiej Famulski

PERFECT-DENT Przychodnia Stomatologiczna lek. stom. Bartłomiej Famulski
ulica 1-go Maja 51
97-400 Bełchatów

Dr Famulski to bardzo kompetentny specjalista. Wiedza, zaangażowanie i podejście do pacjenta na najwyższym poziomie - polecam.
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Liliana Felisiak

Dermatolog

Kościuszki 6 (Vita) lok. 4
65-303 Zielona Góra

świetny lekarz. Chodzę do niej razem z dziećmi. Mam do niej zaufanie, bo ma dobre podejście i są efekty. Pozdrawiam i polecam