lek. dent. Anna Stawicka

ul. Józefa Poniatowskiego 68/1A
37-400 Stalowa Wola

Pani doktor bardzo uprzejma. Wysłuchała co się dzieje z zębami. Zrobiła przegląd. Założyła kartę, zrobiła notatki odnośnie każdego i wyleczyła w ramach wizyty na NFZ dwa najcięższe ubytki. Reszta do kontroli za dwa miesiące. Dobry stomatolog. Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Agnieszka Walczyńska

Karczewska 48
05-400 Otwock

Najlepszy stomatolog z jaki miałem doczyniemia przez swoje ponad 66 lat życia. Wiedza, empatia, delikatność, to cechy , które sprawiają, że siadając na fotelu wiem, że jestem w bardzo dobrych rękach
Opinia dodana przez: Mieczysław

lekarz Bartłomiej Wiśniewski

Os. Czecha 25/9

Bardzo dobry, rzeczowy lekarz. Tłumaczy, odpowiada na pytania, podejście do pacjenta bardzo serdeczne.
Opinia dodana przez: M.K

lek. dent. Emilia Augustyniak

Fourmed Przychodnia Specjalistyczna
Świętokrzyska 30
05-300 Mińsk Mazowiecki

Pani doktor jest przemiła, spokojnie i dokładnie wykonuje zabiegi, tłumaczy co się dzieje. Godna polecenia.

lekarz Katarzyna Liberska

Radiolog

Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin

Pani Doktor Kasia -kompetentna, bada dokładnie, tłumaczy, odpowiada na pytania ,miła, zaangażowana. Godna polecenia!!!
Opinia dodana przez: Jagoda

lekarz Robert Dawid

ulica Sportowa 2
58-250 Pieszyce

Bardzo uprzejmy, sumienny doktor Dawid, bardzo miłe podejście do pacjenta, byłam kilka razy na wizycie, i od początku trafne diagnozy i trafne leczenia. Polecam.
Opinia dodana przez: ALICJA

lekarz Marta Tymińska

Centrum Medyczne Medicover Forum
Targ Sienny 7

Profesjonalna, wszystko wytłumaczyła, sprawdziła wszystkie płytki z badaniami, nie bazowała jedynie na opisach jak poprzednio ortopeda u którego byłam. Miła i kompetentną pani Doktor, polecam
Opinia dodana przez: Agnieszka Godończuk

lekarz Edward Firlej

Wileńska 5
58-100 Świdnica

lekarz z klasą i wiedzą,polecam innym pacjentom

dr n. med. Lidia Rutowicz

Rehabilitant, Reumatolog

Karmelicka 23

Przyjmuje przy ulicy karmelicka 23, a gabinet fizyko terapii znajduje się przy ulicy Świętej Agnieszki 9. Świetna lekarka gorąco polecam.

lek. dent. Krzysztof Bełtowski

Nowa 1b lok. 2
58-200 Dzierżoniów

uważam ,ze jest dobrym specjalistą i fachowym lekarzem stomatologiem

mgr Jan Brzezicki

Psycholog, Psychoterapeuta

Alegoria - Gabinety Psychoterapii

Świetny, kompetentny, konkretny,okazuje zainteresowanie , czasami wali prosto z mostu, ale to dobrze

lekarz Beata Galoch-Wilczek

ulica Szeptyckiego 1

Panią Beatę znam kilkanaście lat, wiele razy mi w życiu pomogła. Pomogła tez moim bliskim. Z pewnością lekarz godny polecenia :)
Opinia dodana przez: jan

lekarz Tomasz Kempa

Internista, Reumatolog

ul. Dobrzecka 16 A/8
62-800 Kalisz

Dr.T.Kempa to wspaniały lekarz.Zawierzyłam moje zdrowie i jest OK.Dzięki Doktorowi wyszłam na prostą , a byłam w bardzo kiepskim stanie. Choruje RZS miałam dostosowane leczenie i teraz biorę tylko Metypred 4mg. Lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: GRAŻKA

lekarz Magdalena Grubiak-Trzebuniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Medycyny Pracy Sp. z o.o.
ulica Słoneczna 1
59-300 Lubin

Bardzo dobra Pani Doktor - dużo mi pomogła w bardzo trudnym dla mnie czasie . Jest cierpliwa , potrafi wysłuchać pacjenta i zrozumieć jego sytuację - a to bardzo rzadko się spotyka . Każdemu życzę aby na swojej drodze spotkał takiego Lekarza !!!!!!!!
Opinia dodana przez: Wioletta

lekarz Waldemar Hładki

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

"Klinika Krakowska"- Przychodnia Specjalistyczna
Józefa Mehoffera 6

6 lat temu uległem poważnemu wypadkowi w wyniku czego przebiłem płuco prętem. Brak mi słów a żeby podziękować Panu dr.hab.n.med Waldemarowi Hładkiemu za uratowanie mojego życia które miał w swoich rękach na stole operacyjnym "Czerwona Chirurgia". dzięki niemu wróciłem do zdrowia a moje lewe płuco funkcjonuje. Panie Doktorze Moje Najserdeczniejsze Podziękowania....
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Jerzy Mazanek

Zespół Poradni Specjalistycznych
al. Aleje Wolności 49
33-300 Nowy Sącz

Lekarz godny polecenia. Zaangażowany i skuteczny. Gabinet przyjazny pacjentom . Długie kolejki pacjentów do gabinetu lek. Jerzego Mazanek świadczą jedynie o uznaniu i zaufaniu do kompetencji wsród lokalnej społeczności.
Opinia dodana przez: AS

lekarz Włodzimierz Niemyjski

Lekarz sportowy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Twoje Centrum Medyczne
ulica 1 Maja 4
97-400 Bełchatów

Lekarz małomówny ale na moje pytania udział mi konkretnych odpowiedzi. Wpowiadał się tak bym ja laik zrozumiała co się dzieje z moim kolanem. Ale ...nie zapytasz nie wiesz.Polecam.
Opinia dodana przez: Marianna

lekarz Seweryn Stettner

Chirurg ogólny, Transplantolog

ZOZ OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
ulica Szymanowskiego 11
27-400 Bodzechów

Pierwszy raz spotkałam się z tak ciepłym, życzliwym człowiekiem-lekarzem. Delikatny, taktowny, dbający o komfort psychiczny pacjenta( w szpitalu w Iłży). Kompetencje zgodne z kwalifikacjami. Na podstawie obserwacji pacjenta i badań palpacyjnych określa schorzenie, które zgadza się z diagnozą, po RTG i USG. Bardzo dba o to by pacjent nie odczuwał bólu, śledzi historie swoich pacjentów. To lekarz z powołania. Wspaniały człowiek. Gratuluję pani dyrektor szpitala w Iłży, że ma takiego …
Opinia dodana przez: ewa

lekarz Halina Kaczmarz

Alergolog, Internista

Goszczyńskiego 5
37-700 Przemyśl

Wizyta w mojej ocenie pozytywna. Pani doktor wysłuchała mnie a jak zadawałam pytania to wszystko zrozumiale tłumaczyła. Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze, z uprzejmością i szacunkiem. Polecam

lekarz Jacek Belowski

Endokrynolog, Internista

"MEDICUS KULKA HOLDING" dr n.med. Krzysztof Kulka
353a
34-235 Bystra

Lekarz wytłumaczył na czym polega choroba. USG odrazu przy wizycie robione dokładny opis wizyty i dokładnie dawkowanie leków do stanu zdrowia.