ul. Józefa Poniatowskiego 68/1A
Stalowa Wola
Pani doktor bardzo uprzejma. Wysłuchała co się dzieje z zębami. Zrobiła przegląd. Założyła kartę, zrobiła notatki odnośnie każdego i wyleczyła w ramach wizyty na NFZ dwa najcięższe ubytki. Reszta do kontroli za dwa miesiące. Dobry stomatolog. Polecam serdecznie.
Fourmed Przychodnia Specjalistyczna
Świętokrzyska 30
Mińsk Mazowiecki
Pani doktor jest przemiła, spokojnie i dokładnie wykonuje zabiegi, tłumaczy co się dzieje. Godna polecenia.
Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin
Pani Doktor Kasia -kompetentna, bada dokładnie, tłumaczy, odpowiada na pytania ,miła, zaangażowana. Godna polecenia!!!
Centrum Medyczne Medicover Forum
Targ Sienny 7
Profesjonalna, wszystko wytłumaczyła, sprawdziła wszystkie płytki z badaniami, nie bazowała jedynie na opisach jak poprzednio ortopeda u którego byłam. Miła i kompetentną pani Doktor, polecam
Alegoria - Gabinety Psychoterapii
Świetny, kompetentny, konkretny,okazuje zainteresowanie , czasami wali prosto z mostu, ale to dobrze
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Medycyny Pracy Sp. z o.o.
ulica Słoneczna 1
Lubin
Bardzo dobra Pani Doktor - dużo mi pomogła w bardzo trudnym dla mnie czasie . Jest cierpliwa , potrafi wysłuchać pacjenta i zrozumieć jego sytuację - a to bardzo rzadko się spotyka . Każdemu życzę aby na swojej drodze spotkał takiego Lekarza !!!!!!!!
"Klinika Krakowska"- Przychodnia Specjalistyczna
Józefa Mehoffera 6
6 lat temu uległem poważnemu wypadkowi w wyniku czego przebiłem płuco prętem. Brak mi słów a żeby podziękować Panu dr.hab.n.med Waldemarowi Hładkiemu za uratowanie mojego życia które miał w swoich rękach na stole operacyjnym "Czerwona Chirurgia". dzięki niemu wróciłem do zdrowia a moje lewe płuco funkcjonuje. Panie Doktorze Moje Najserdeczniejsze Podziękowania....
Zespół Poradni Specjalistycznych
al. Aleje Wolności 49
Nowy Sącz
Lekarz godny polecenia. Zaangażowany i skuteczny. Gabinet przyjazny pacjentom . Długie kolejki pacjentów do gabinetu lek. Jerzego Mazanek świadczą jedynie o uznaniu i zaufaniu do kompetencji wsród lokalnej społeczności.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Twoje Centrum Medyczne
ulica 1 Maja 4
Bełchatów
Lekarz małomówny ale na moje pytania udział mi konkretnych odpowiedzi. Wpowiadał się tak bym ja laik zrozumiała co się dzieje z moim kolanem. Ale ...nie zapytasz nie wiesz.Polecam.
ZOZ OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI
ulica Szymanowskiego 11
Bodzechów
Pierwszy raz spotkałam się z tak ciepłym, życzliwym człowiekiem-lekarzem. Delikatny, taktowny, dbający o komfort psychiczny pacjenta( w szpitalu w Iłży). Kompetencje zgodne z kwalifikacjami. Na podstawie obserwacji pacjenta i badań palpacyjnych określa schorzenie, które zgadza się z diagnozą, po RTG i USG. Bardzo dba o to by pacjent nie odczuwał bólu, śledzi historie swoich pacjentów. To lekarz z powołania. Wspaniały człowiek. Gratuluję pani dyrektor szpitala w Iłży, że ma takiego …
"MEDICUS KULKA HOLDING" dr n.med. Krzysztof Kulka
353a
Bystra
Lekarz wytłumaczył na czym polega choroba. USG odrazu przy wizycie robione dokładny opis wizyty i dokładnie dawkowanie leków do stanu zdrowia.