lekarz Tomasz Huzarski

Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68

Pan Profesor wykonał u mnie biopsję cienkoigłową. Wizyta odbyła w się w przyjaznej atmosferze, a samo wkłucie było szybkie i bezbolesne - mniej niż pobranie krwi w laboratorium. Śladu po wkłuciu praktycznie nie widać. Profesor przeprowadził ze mną wywiad, podał zalecenia i wsparł dobrym słowem, co wcale nie jest tak powszechne w świecie medycznym. Znam przypadki, gdy pacjentki, którym robiono biopsję (przez innych lekarzy, w innych szpitalach), miały po niej …

lekarz Krzysztof Kicki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SALUS" Filia nr 1
Piłsudskiego 49
08-110 Siedlce

Bardzo profesjonalne i jednocześnie empatyczne podejście. Dokładny wywiad i dokładne badanie, cierpliwe i szczegółowe wyjaśnienia. Lekarz godny polecenia

dr n. med. Hanna Kusza

Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114

Doktor Kusza jest świetnym fachowcem, z niesamowitym podejściem do pacjenta. Potrafi laikowi w prosty sposób wytłumaczyć chorobę co dla mnie jest bardzo ważne.
Opinia dodana przez: lukasz

lek. dent. Oksana Jędryszczak

Ozimska 22
45-057 Opole

Super Pani doktor, godna polecenia. Sympatyczna, wszystko powoli wytłumaczy i przedstawi plan działania. Dzięki niej nie boję się chodzić do stomatologa, każdemu polecam!
Opinia dodana przez: Pacjent

Maciej Pilarczyk

Neurochirurg, Traumatolog

Zielona Góra

Poświęcą dużo czasu na pacjenta, świetny specjalista .Godny polecenia,robi wszystko aby wyleczyć pacjenta

lekarz Monika Bomersbach

Ginekolog położnik, Ginekolog

Scanmed

Wspaniała lekarka. Prowadziła moje dwie ciąże. Jestem też lekarzem więc mam porównane i umiem ocenić fachowość. Polecam serdcznie dr Bomersbach
Opinia dodana przez: Ina
Świetny fachowiec !!! Profesjonalista !!! Uchronił nie jedną osobę od poważnych konsekwencji zdrowotnych a może i śmierci.
Od progu Pani doktor uśmiechnięta, podczas badania bardzo sumienna, fachowa - tłumaczyła co widzi na ekranie, przedstawiała jakie są normy, jak to się zmienia. Lekarz z powołaniem - polecam !
Opinia dodana przez: natalia

Robert Borczyński

Nowa 41
87-300 Brodnica

Bardzo dobry specjalista, "walczy" o każdy ząb. Uprzejmy, wyczulony na reakcję pacjenta. Nie wiem czy polecać, bo przez to ma coraz więcej pacjentów a to wydłuża oczekiwanie na kolejną wizytę.

lekarz Tomasz Walenta

Chirurg dziecięcy

Wasilkowska 9

Godny zaufania lekarz z świetnym podejściem do dzieci. Bardzo uprzejmy. Dokładnie wytłumaczył nam diagnozę córki. Poświęcił nam dużo czasu mimo że wizyta odbywała się już poza godzinami pracy. Objaśnił nam to co wcześniej było nam mówione tylko z grubsza.

lekarz Danuta Cieślak-Marcinkowska

Kurcewiczówny 9
05-502 Piaseczno

Bardzo miła Pani a usługi po bardzo przystępnej cenie, ale dla mnie to na tym koniec. Przy czwartej wizycie nadal mnie nie pamiętała ani mojego problemu i za każdym razem od początku musiałam opowiadać co i jak. Pomóc mi nie pomogła, opis USG dostałam na recepcie i żadnego zdjęcia!!! Na USG wyszło, że wszystko super a 2 m-ce później gdy z innego powodu musiałam robić USG jamy brzusznej, lekarz przy …

lekarz Wojciech Mleczko

Ginekolog położnik, Ginekolog

Szpital Powiatowy w Zawierciu
ulica Miodowa 14
42-400 Zawiercie

Mój lekarz od 6 lat,prowadził moją ciąże i zawsze miał czas oraz ochotę to ponawiane pytania i wątpliwości...słuchał,tłumaczył,pocieszał i nigdy nie dał mi odczuć,że jestem tylko jedną z wielu jego pacjentek-po wejściu do jego gabinetu liczę się tylko ja i mój powód dla,którego się tam znalazłam.Czasem wizyta trwa 5 min.a czasem 55...! Ale nigdy nie dał mi odczuć,że nie mam poczucia czasu... (choć czasem malowało się na jego twarzy duże …

lekarz Paweł Strus

Miła 12
05-660 Warka

Wspanialy lekarz Cudowne podejście do mojego niepełnosprawnego wnusia Marcelka i do mnie jako babci Dokładne badanie i tlumaczenie wszystkiego co dotyczy dziecka i jego leczenia Polecam calym sercem
Opinia dodana przez: Wieslawa Kwiecien

Elżbieta Oziębło

Anestezjolog, Laryngolog

Pani Doktor to przemiła osoba i profesjonalistka w każdym tego słowa znaczeniu, wizyta ze szczegółowym badaniem oraz wywiadem, podjęte konkretne kroki w leczeniu, wszystko spokojnie i bez pośpiechu wytłumaczone. Doktor godna zaufania i polecenia, oby więcej takich lekarzy z powołania. - Pozdrawiam Serdecznie

mgr Agnieszka Balicka

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet Psychologiczny
Perłowa 4

Panią Agnieszkę poleciła mi koleżanka, która korzystała z jej pomocy kilka miesięcy wcześniej. Postanowiłam spróbować i to była bardzo dobra decyzja. Ale od początku moje problemy w domu z samą sobą, problemy w pracy zaczęły mnie przerastać, nie dawałam sobie z nimi już rady. szukałam pomocy w różnych miejscach, zaczęłam nawet wątpić czy znajdę pomoc i tak z polecenia trafiłam do pani magister. Niesamowicie pozytywne zaskoczenie już po pierwszym spotkaniu, …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Robert Staroń

Gastroenterolog, Internista

Diagnostyka Laboratorium w Rzeszowie
Jabłońskiego 2/4
35-068 Rzeszów

Jestem pacjentką Pana Doktora od kilku lat. Szukałam pomocy u wielu lekarzy na Podkarpaciu i w Krakowie, z uwagi na to, że w rodzinie były nowotwory trzustki i wątroby, a u mnie występowały podobne objawy, jak u chorych w godzinie. Robiłam przez kilka lat prywatnie USG, które też nic nie wskazywało. Wreszcie trafiłam do wspaniałego Człowieka i Lekarza, który spojrzał na mój problem, wysłuchał, przeprowadził fachowe badania i zyskałam nie …

lekarz Marta Sojka

Szymczaka Jana 5/43

Wyleczyła nas z nawracającej infekcji gdzie inni lekarze rozkładali ręce i faszerowali aż do wystąpienia alergii na leki. Niektórzy lekarze patrzyli jakby przez nas a nie na nasz problem, nawet nie analizując co może być przyczyną zapalenia a Doktor Sojka pierwsze co zrobiła to szczegółowy wywiad. Bardzo polecam Panią Doktor pediatrę z szeroką wiedzą.
Opinia dodana przez: Mama

Anna Misztal

Przychodnia
Sowińskiego 27
99-300 Kutno

Świetny lekarz. Dzięki p. Doktor bezboleśnie niemalże usunęłam żeby, ponadto jest bardzo rzetelnym, konkretnym lekarzem, miałam kilkukrotnie zamykaną przetoke, a lekarka do końca nie zostawiła mnie bez opieki, przy okazji kierując na inne badania i do innych specjalistów. Tylko wyrywać zęby z tym lekarzem. Nie spotkałam nigdy kogoś tak oddanego i z takim extra podejściem i powołaniem.

dr n. med. Monika Lenart-Lipińska

Diabetolog, Endokrynolog

PROVIVO Specjalistyczne Centrum Medyczne
Jutrzenki 10/6A
20-538 Lubliniec

Cudowna Pani dr. Wiedzą,ogromne kompetencje zawodowe.Jestem pod stałą opieką medyczną, Życzliwa i bardzo miła Pani Profesor .
Opinia dodana przez: Bogdan

dr n. med. Aleksander Szlachta

Ginekolog, USG

telemik
Bytnara Rudego 12c lok. 4
45-265 Opole

Uprzejmy, empatyczny, kompetentny, dokładnie wszystko tłumaczy i jest bardzo delikatny. Nie utrudnia lecz ułatwia procedury. Polecam zdecydowanie.
Opinia dodana przez: Krystyna